Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Právě ty postele z Ikea mi příjdou jako chrastítka na které bych si snad ani nemohl s ním lehnout,
@davidmatousek1 domestav postel 90×200 a dokoupili jsme zábranu, co používají na palandu.. A po čase postel zvedli do patra a pod ní udělali závěsy domeček.. vše se dá dokupovat postupně, je to skládačka, stavebnice. Jsme sní spokojení a už jí má i několikero mých kamarádek.. aniž bysme to s některými o sobě věděly ![]()
Máme postel Happy Babies, synovi jsou 2 roky a má pouze otvor na vylejzání jinak je celá zavřená aby nevypadl což se nám zdálo super, rozměr matrace je 160×80cm. Brali jsme malou protože má dětský motiv a nemáme momentálně tolik místa aby jsme vzali tu velikou. Měla jsem strach aby z ni nepadal nebo nevylejzal a jsem spokojená, malímu se v ní hrozně libí, i ta kvalita je super. Pokud budete mít zájem zašlete email a pošlu vám foto nebo do zprávy. ![]()
My pořídili tu do 160cm. Za prvé zatím máme ještě málo prostoru (ještě pár měsíců se budeme muset vejít do jedné místnosti s manželskou postelí + dvěma dětskými) a za druhé by mi na syna, který do teď spal v nejmenší postýlce, přišla dvoumetrová postel ještě příliš veliká (on po posteli hodně cestuje
). Takže jsme pořídili tuto: http://www.ikea.com/…s/S39836495/#…
@zajdavem dobrý den, je to už nějaký ten rok, co jste psala, že jste synovi pořizovali postýlku happy babies. Vybírám teď pro dvouletou dceru, tak jsem se chtěla zeptat, jestli jste s ní byli, nebo ještě stále jste, spokojeni. Jestli se nerozvrže, udrží i dospělého a celkově kvalita? Děkuji
Moje dcera si moc přeje domečkovou postýlku. I mě se moc líbí. Kde koupím? A vy, co doma tento typ postýlky máte… Jak se v nich dětem spinká? A prosím o doporučení shopu, kde koupím i matrici a případně nějaké pěkné doplňky. Děkuju moc.