Manželská postel - jaká?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
22.7.14 16:32

Manželská postel - jaká?

Ahojky holky, začali jsme uvažova o koupi manželské postele, ale nevím, zda je lepší si koupit dřevěnou postel bez matrací a nebo, jak už jsou tam ty matrace vložené, ale dají se vyndat a nahradit jinými. Jaký holky máte postele, za postel bez matrací jsme ochotní dát 4000-5000 a s matracemi tak do 10000. :nevim:
Jakou holky máte vy postel??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
22.7.14 16:51

@tumpach Ahoj nabytek jsem studovala na vysoke. Muzu doporucit, nejlepsi je postel z masivniho dreva a v ni dve matrace- lepsi na manipulaci a neprenasi se tolik pohyby. V takove cene jak pises, si myslim, ze nic moc nevyresis. Uplne staci obycejny latovy rost, neni potreba lamelovy, jak vsichni vyrobci tvrdi. Slusnou masivni postel koupis od 10 000,– a matrace bych doporucovala nejake „lepsi“ uvedom si kolim casu clovek spankem stravi : chapu, ze dnes kazdy setri, ale postel a spani - na tom by se setrit nemelo. Dobre matrace prodava Gumotex, ceska firma - mivaji akci 1+1 a celkove to vyjde od 7 tisic nahoru a mam je overene. Spime na nich uz 4 roky, a zatim zadne prolezene apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
22.7.14 17:17

My máme tuto… teď jsme do ní kupovali nové matrace od Dřevočalu obě za 7300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.7.14 17:57
@tumpach píše:
Ahojky holky, začali jsme uvažova o koupi manželské postele, ale nevím, zda je lepší si koupit dřevěnou postel bez matrací a nebo, jak už jsou tam ty matrace vložené, ale dají se vyndat a nahradit jinými. Jaký holky máte postele, za postel bez matrací jsme ochotní dát 4000-5000 a s matracemi tak do 10000. :nevim:
Jakou holky máte vy postel??

Máme přes rok kovovou postel s dřevěným roštem cca za 6000,–+ matrace :palec:
Předtím jsme totiž měly tu dřevěnou s matracema, který nejsou vyndat a to byl děs a hrůza, nevim, co nás k tomu tenkrát vedlo, že jsme jí koupily, asi se nám líbil design, ale po necelých pěti letech jsme jí vyhodili. Tahle je fakt super :palec:

• Citovat
  • Upravit
6945
22.7.14 21:24

@Jančakecalka a nevíš jak se jmenuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.7.14 08:42
@tumpach píše:
@Jančakecalka a nevíš jak se jmenuje??

Jmenuje se Paris, kupovali jsme ji v kamenném obchodě v železném Brodě v obchodu jménem Rubín ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
6945
15.8.14 19:43

@Irinka0210 A ZA KOLIK JSI JI KUPOVALA A MŮŽEŠ HODIT ODKAZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
15.8.14 20:10

@tumpach Myslím, že tenkrát stála něco okolo 17 tisíc, přesně nevím http://www.blanar.cz/ ale nekupovali jsme přímo od nich, ale v prodejně zdravého spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.4.19 12:10

Prosím Vás, chci poradit, chci koupit novou postel a nevím, zda je lepší čalouněná nebo koženka jestli ta koženka nepraská co máte vy s čím jste spokojené. Nechci žádné dřevo to se mi nelíbí chci nějakou hezkou do moderního interiéru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.4.19 15:18
@Martas1310 píše:
Prosím Vás, chci poradit, chci koupit novou postel a nevím, zda je lepší čalouněná nebo koženka jestli ta koženka nepraská co máte vy s čím jste spokojené. Nechci žádné dřevo to se mi nelíbí chci nějakou hezkou do moderního interiéru. :)

koženka za mě nikdy! a je mi to jendo na čem to je, já se řídím, že nejlepší postel je s klasickým čelem, a jedno zda s klasickým dřevem (masiv nebo lamino), :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.4.19 11:52

Postel musí hlavně dýchat!! Takže za mě žádné boxspringy a podobně. V jednoduchosti a bytelnosti je krása :-) Taky jsem četla moudrý článek, že je dobré mít postel od země aspoň 20cm, aby se nedýchal prach od podlahy. Tuhle postel jsem viděla u kamaradky a je moc krásná :srdce: kupovala ji na ketybanu a měli ji doma děsně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.4.19 09:58

My pořídíli nedávno postel z lamina s čalouněným čelem, takže zatím nemohu soudit do budoucna jak nám bude vyhovovat. Máme ji zatím dva měsíce a jsme s ní spokojeni. Mám ráda takový ten skandinávský styl, takže jsem postel vybrala a ladila do tohoto stylu. Koženku bych určitě nebrala, podle mě moc nevydrží. Raději volit kvalitnější materiál. Fotku naší postele přikládám pro inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí