Nespí po obědě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
23.9.10 19:45

nespí po obědě

Mám dotaz,když byli dcerce dva roky chodila spinkat po obědě a usla pokaždé..od té doby co jí byli tři roky tak mi vůbec nechce spát..nejdřív si povídá a pak začne ječet že chce ven s postýlky.Zkoušela jsem si sní i lehnout a to už vůbec ležet nechce.Když to po hodině vzdám že tam stejně nespí vyndám jí a jdeme ven.Když se přehoupne čtvrtá hodina je pak protivná a ospalá ale stejně by neusla.A to jí ani dávat spát tak pozdě už nechci.Kolem šesté večer jí vykoupu a po večerníčku jde spát a spí celou noc.Bojím se že až půjde do školky nebude tam chtít spinkat dokonce ani ležet..prosím máte někdo s tímto zkušenost??děkuji mooc všem za odpovědi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21891
23.9.10 19:51

No proste asi uz nema tu potrebu spanku,znam spoustu deti,co po obede nespi treba od roka a pul :-) ..ve skolce,podud vim,nejsou deti nuceni spat,dcerka urcite nebude jedina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
23.9.10 20:03

ahoj ,mě mlaďas taky nechce spát po obědě jednou jde a druhý den zase ne.Ve školce je pár dětí co určitě jsou taky takový,ale třeba až uvidí ostatní děti tak to bude dělat podle nich.Můj brácha (6) taky doma nespal a ve školce jen ležel nebo dokonce usnul.Nikdo to nechápal.Já se taky obávám že to bude hrůza ve školce,ale uvidíme jak to bude.Máme ještě rok čas než by nastoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.9.10 20:19

no tak doufám že to ve školce bude v pohodě..aby tam třeba nezačla pobíhat :think: nevadilo by mi kdyby nespala po obědě ale vadí mi že je pak protivná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
23.9.10 20:28

Starší taky nespí přes den od necelých dvou let a nenaučil se to ani ve školce.
Nemáme problém. Oproti jiným školkám je u nás ve školce odpolední odpočinek krátký. Každé dítě si musí lehnout, poslechne si pohádku - buď čtenou nebo z CD, kdo usne usne, kdo ne, poleží si a za chvíli si může jít ke stolečku hrát. Zase na druhou stranu, nevyžaduju, aby mé dítě nedávali spát vůbec, chvilka tělesného klidu je potřeba.

Je ten typ, který usne před 8 večer a spí asi do půl sedmé do rána. Jsou mu 4 roky. Když byl mladší, tak chodil večer spát ještě dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
23.9.10 20:30

Maty nespal po obědě od roku a půl :zed: .
Ve školce se minulý rok každý den hlásilo, jestli bude dítě spát nebo jen odpočívat (měli omezenou kapacitu pro „spící“, tak dávali přednost mladším dětem - mezi které patřil i Maty). Já ho automaticky po „domácích zkušenostech“ hlásila mezi „odpočívající“, ale asi po týdnu říkala učitelka, ať ho zkusím dávat spát - že vypadá hodně unaveně. A potvrdilo se. Výsledek je takový, že doma stále po obědě nespí, ale ve školce ano :wink:

• Citovat
  • Upravit
1154
23.9.10 20:37

To je v poho,moje dcera taky nespí od dvou let po obědě. Ale zato zmizely problémy s večerním usínáním. A taky s nočníma můrama. Byl klid. Prostě už nemá potřebu a navíc má pocit,že by nestihla prozkoumat všechno kolem. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.9.10 20:38

no když malá uvidí že ostatní děti leží tak snad se taky přidá a pak bude chtít i doma..když se ve dvou letech po obědě vyspala tak to bylo super..byla pak až do večera v klidu a žádné známky ospalosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí