V nové práci jsem nešťastná. Mám využít zkušebky a odejít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.9.25 19:19

Nešťastná ve zkušebce

Zdravím,
3 měsíce zpět jsem odešla ze staré práce, chtěla jsem se posunout. Po letech dřiny jsem dostala nabídku na vedoucí pozici, celá firma moc sympatická, kolektiv i majitelka firmy. Sice od začátku byli redflags, komunikace byla velmi zvláštní, ale brala jsem to. První měsíc po nástupu to byl ráj na zemi, moc jsem si to tam užívala, nikdo mě sice nezaučil vůbec v ničem, na všechno jsem musela přijít sama, ale vůbec mi to nevadilo. Pak se to zlomilo, po měsíci v klidu, začala na mě jen tak za dne na den paní majitelka řvát, neustále mě srovnává s předchůdcem, jak on toho dělal mnohem víc, pokud je den kdy na mě vyloženě neřve alespoň zvyšuje hlas a je naštvaná. Neustále si protiřečí, za začátku řekla, že počítá s tím, že budu stoprocentní až za dva roky, teď mi řekne, že nemá čas čekat až se všechno naučím. Na začátku mi řekla, že mi nějaký věci zatím nepřísluší, teď na mě řve, že to není vyřešené. Když se začnu snažit a navrhovat nějaký řešení nad danou problematikou, tak mi řekne, že h***o tomu rozumím. Otázka. Je to normální? Pracovali byste tam? Bude mi končit teď zkušebka a já přemýšlím, co dál. Bohužel začínám trpět úzkostí, mám deprese, trávím tam v průměru 10-12 hodin denně, ač mám 8 hodinové směny, jen proto aby na mě další den neřvala tolik, ale moc mi to nejde. Domů se vracím úplně bez života. Nevím vůbec co dál, byl to vždy můj sen, poskočit kariérně. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12853
3.9.25 19:22

Našla bych si něco jiného, nevím, proč bych měla být ve firmě, kde po mě někdo řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
3.9.25 19:23
@Anonymní píše: Více

ne, nepracovala, neměla bych zapotřebí, aby na mně vedoucí řvala, a být v práci 4 hodiny zadarmo - v žádném případě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
3.9.25 19:23

Zítra to ukonči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
3.9.25 19:28

Už bych byla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
3.9.25 19:37

Taky bych se na to vykašlal a šel pryč. A pěkně jí to narovinu řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.9.25 19:47

Ty hodiny navíc nedělej, to nemáš zapotřebí zadarmo. A když ona teda řve a je vulgární, tak ty se držíš a nic? Já bych řvala a nadávala taky, lehce se nechám vyprovokovat. Pak by to bylo kdo s koho. Nechci to zlehčovat, asi neporadím, když v tom nejsem, těžko si to představit. Zatím jsem takovou zkušenost neměla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
3.9.25 19:48

Tam bych nepracovala :oops: odejdi a najdi si něco jiného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.9.25 19:49

Tak asi si finančně polepšila, to se těžko radí odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3043
3.9.25 19:50

Hele kdysi, za svých mladých let a velmi nízkého sebevědomí, bych si nechala líbit to co ty a ještě bych hledala chyby u sebe. Dnes z pozice svého staršího, zkušenějšího a sebevědomějšího já ti radím, odejdi! Tohle nikdo nemá zapotřebí a i tvé tělo ti jasně dává najevo, že takhle ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
3.9.25 19:59

Uteč, tohle bude jen horší. Ten přístup si absolutně nemusíš nechat líbit, práce je dost a ještě dělat x hosin zadarmo to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.9.25 20:01

Tak to bych rozhodně okamžitě odešla. Rozhodně máš na víc, než aby se po tobě každý den někdo vozil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.9.25 20:19

Tvl, UTEČ!!! 8o Lepší už to nebude, spíš mnohem mnohem horší. Ta majitelka zní jako extrémně toxická osoba. Moc dlouho se ale teda nevydržela přetvařovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 20:33

Děkuji všem moc za podporu :srdce:, vlastně když o tom přemýšlím s odstupem, je to fakt hrozné. Dokonce jednou můj podřízený nesplnil část svojí rutinní práce, co má každý den dělat. Řekla mi, že to teď budu dělat já za něj. Je to vlastně dost ponižující. :oops:

• Citovat
  • Upravit
8352
3.9.25 20:39

8o ty ještě krom své prace máš dělat jinou za podřízeného? 8o Odejdi, tohle opravdu nemáš zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat