V nové práci jsem nešťastná. Mám využít zkušebky a odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10215
3.9.25 20:41
@Zeoli píše: Více

A o to právě jde.
Buď prachy nebo nechat si kakat na hlavu. Rozhodnutí je na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
3.9.25 21:00

Tyhle penize ti nestoji za takove zachazeni, nadavky, stres, uzkost, tohle byl proste krok vedle, to se stava. I spatna zkusenost je zkusenost. Ukoncila bych to co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
3.9.25 21:13

Můžeš aspoň napsat o jakou částku jde- plat? Myslím, že když jsi má pozici vedouci- určitě máš vzdělání, praxi…určitě si přece najdeš něco jiného ne? Řekla bych ji, že takhle ( když řvala ) se mnou mluvila naposledy a hned bych ji odevzdala ukončení ve zk. době. Jako lepší to fakt nebude a máš tu vlastně každý názor, že je lepší odejít, než se ti to podepíše na zdraví.

• Citovat
  • Upravit
101911
3.9.25 21:53
@Anonymní píše: Více

No, upřímně, odejdi, jednak je to evidentně práce kde nechceš být a druhak tedy někdo, kdo se není schopen rozhodnout zda má ukončit práci, kde nechce být, se moc nehodí na vedoucí pozici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.25 17:50

@j.a.n.i1
Ale vůbec, tak to není. Práci miluju, ráda bych tam byla, ale tohle mě prostě trápí a vím, že já takhle fungovat nechci. Já se prostě jen potřebuji vypovídat. Nemyslím si, že to vypovídá něco o mě, ona takhle křičí na všechny.

Spoustu lidí už to prostě nedalo a odešlo, ve firmě panuje narativ, že ti lidé jsou prostě slabí a oni jsou lepší než oni protože zůstali. Vlastně s tím platem je to tak, teď ve zkušebce to není zas taková sláva, ale jakmile člověk vydrží, má úplně jiný peníze než u konkurence v okolí, vlastně už mi tam pár lidí řeklo, že to tam snáší kvůli tomu.

• Citovat
  • Upravit
8650
4.9.25 17:54

Ty jo, tak pracovat v takovém prostředí jen kvůli penězům, to je fakt práce snů tohle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
4.9.25 18:40

Dobrá manažerka se takhle ale nechová a ani by neměla. Stejně jako zaměstnanci i zaměstnavatelé by se měli chovat korektně a dodržovat nějakou kulturu firmy. Takový její přístup nefunguje, to už je obecně známé. Normálně bych ji to takhle řekla, že její chování je nepřijatelné, ať si uvědomí, že tímhle docílí jen toho, že ji lidi budou odcházet, nebo zůstanou ale nebudou mít z práce radost, takže ji nebudou dělat řádně.

• Citovat
  • Upravit
3003
9.9.25 22:30

Musíš se na něco takoveho vůbec ptát? Řekni si upřímně, jestli ti to za to stojí.
Já osobně bych si s ní ke konci zkusebky začala vytírat zadek, jak ona se mnou, a ukončení prac. Pomeru ve zkisebce
bych jí klidně předala uprostřed nějakého toho jejího výstupu. Když už je to takové panoptikum, ať se nebaví jen ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
9.9.25 22:39

To bych nedala. Je to dulezita cast casu v zivote a tohle je hruza. Odesla bych a to jsem jinak dost konzervativni a nesnasim zmeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
9.9.25 23:00

Odišla by som. To ti nestojí za to. To je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat