Neštěstí v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
5.11.11 08:45

July to mám radost :hug: Má zdárně nakročeno vyhrát a určitě je to silný chlap a popere se s tím :hug: Trochu vím jak se cítíš, moje mamka leží od včerejška v bezvědomí na jipce, sebevražda a ta bezmoc je šílená. Musíte věřit, že to bratr zvládne! :hug: A co bude s těmi sviněmi? Dostanou podmínku a budou si dál vesele žít :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
20296
5.11.11 08:48

Můžu se zeptat kde se to stalo? Jen tak ze zajímavosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.11.11 14:27

Moc drzim palce, v nasi rodine se stalo to same, 18ti letymu klukovi, a je v poradku. Vubec se nevedelo, jak to s nim bude, ale doktori v Motole jsou proste bozi. Je naprosto v poradku.
O c…ch radsi psat nebudu, to by mi sem zakazali pristup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.11.11 14:28
Katka86 píše:
july.l píše:
Ahoj,
mého bratra napadlo 5 cikánů a zkopali ho do bezvědomí. Leží v komatu v nemocnici. Jsem v šoku, mám vztek a cítím takouvou šílenou bezmoc.
Jak se vyrovnat s neštěstím? Jsem na pokraji zhroucení. Mamka si prodělala rakovinu, zemřela mi babička a teď tohle, je toho na mě moc a já cítím, že to nezvládnu. Mám dvě malé děti, kluky, kteří mě potřebují a já nejsem schopná se vzchopit :-(Asi to není vhodné téma sem, ale myslela jsem, když se podělím, že mi třeba pomůže, když se vypovídám… :cry:
Uplně chápu jak se citíš,když mi bylo 17 let,ráno zazvonil telefon,vzal to otec,byl venku já koukala přez okno ven.Pak jsem uviděla jak se klátí k zemi a brečí a brečí.V životě jsem ho neviděla brečet.Přiběhla jsem za ním ven,už taky z brekem,protože jsem věděla,že se něco strašného stalo.Jedno hnusné hovado jelo autem ožralé a snad 140 km v obci a narazilo do auta,kde seděl můj 25 letý bratr a další dva.Všichni tři zemřeli.Dva mladí kluci a jeden táta třech malých děti.Nejhorší byl pohřeb.Doma bylo peklo.Nikdo nemluvil,jen se brečelo a brečelo.Z premiantky na škole se ze mě stal téměř pětkař.Všechno bylo v hájí,navíc jsem denně jezdila autobusem do školy kolem toho místa,kde se to stalo.
Vztek mě provází dodnes,protože ta svině už je dávno na svobodě a klidně si jezdí autem :poblion: :poblion: Moc držím palce,at se brácha z toho dostane a ti hajzli at shnijou v pekle :cert: :cert:
:cry: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.11.11 23:30

ahojky,
děkuji všem..a snad odpovím na všechno:
Katka 86-je mi moc líto,co se stalo tvému bratrovi,to musí být strašné,je vidět,že i když je to hrozné,můžeme být rádi,že s naším to dopadlo tak,jak to dopadlo…hlavně žije!! :hug: :kytka:
RyBANA: stalo se to v Kadani,okres Chomutov
ww: děkuji,už věřím,že to bude dobré…a mrzí mě to s tvou mamkou,snad bude v pořádku..to je zvláštní strachujem se o své nejbližší,modlíme se,aby se jim nic nestalo a pak si sami sáhnou na život…nevím,co se děje v hlavě tvé mamky,že došla tak daleko,ale jestli si uvědomuje jakou bolest způsobí…asi ne,v psychickém stavu,jakém musela být…držím palce!! :hug: :andel:
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová