Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc drzim palce, v nasi rodine se stalo to same, 18ti letymu klukovi, a je v poradku. Vubec se nevedelo, jak to s nim bude, ale doktori v Motole jsou proste bozi. Je naprosto v poradku.
O c…ch radsi psat nebudu, to by mi sem zakazali pristup.
Katka86 píše:july.l píše:Uplně chápu jak se citíš,když mi bylo 17 let,ráno zazvonil telefon,vzal to otec,byl venku já koukala přez okno ven.Pak jsem uviděla jak se klátí k zemi a brečí a brečí.V životě jsem ho neviděla brečet.Přiběhla jsem za ním ven,už taky z brekem,protože jsem věděla,že se něco strašného stalo.Jedno hnusné hovado jelo autem ožralé a snad 140 km v obci a narazilo do auta,kde seděl můj 25 letý bratr a další dva.Všichni tři zemřeli.Dva mladí kluci a jeden táta třech malých děti.Nejhorší byl pohřeb.Doma bylo peklo.Nikdo nemluvil,jen se brečelo a brečelo.Z premiantky na škole se ze mě stal téměř pětkař.Všechno bylo v hájí,navíc jsem denně jezdila autobusem do školy kolem toho místa,kde se to stalo.
Ahoj,
mého bratra napadlo 5 cikánů a zkopali ho do bezvědomí. Leží v komatu v nemocnici. Jsem v šoku, mám vztek a cítím takouvou šílenou bezmoc.
Jak se vyrovnat s neštěstím? Jsem na pokraji zhroucení. Mamka si prodělala rakovinu, zemřela mi babička a teď tohle, je toho na mě moc a já cítím, že to nezvládnu. Mám dvě malé děti, kluky, kteří mě potřebují a já nejsem schopná se vzchopitAsi to není vhodné téma sem, ale myslela jsem, když se podělím, že mi třeba pomůže, když se vypovídám…
Vztek mě provází dodnes,protože ta svině už je dávno na svobodě a klidně si jezdí autem![]()
Moc držím palce,at se brácha z toho dostane a ti hajzli at shnijou v pekle
![]()
ahojky,
děkuji všem..a snad odpovím na všechno:
Katka 86-je mi moc líto,co se stalo tvému bratrovi,to musí být strašné,je vidět,že i když je to hrozné,můžeme být rádi,že s naším to dopadlo tak,jak to dopadlo…hlavně žije!!
![]()
RyBANA: stalo se to v Kadani,okres Chomutov
ww: děkuji,už věřím,že to bude dobré…a mrzí mě to s tvou mamkou,snad bude v pořádku..to je zvláštní strachujem se o své nejbližší,modlíme se,aby se jim nic nestalo a pak si sami sáhnou na život…nevím,co se děje v hlavě tvé mamky,že došla tak daleko,ale jestli si uvědomuje jakou bolest způsobí…asi ne,v psychickém stavu,jakém musela být…držím palce!!
![]()
![]()
July to mám radost
Má zdárně nakročeno vyhrát a určitě je to silný chlap a popere se s tím
Trochu vím jak se cítíš, moje mamka leží od včerejška v bezvědomí na jipce, sebevražda a ta bezmoc je šílená. Musíte věřit, že to bratr zvládne!
A co bude s těmi sviněmi? Dostanou podmínku a budou si dál vesele žít