Neštěstí v rodině

262
4.11.11 09:50

Neštěstí

Ahoj,
mého bratra napadlo 5 cikánů a zkopali ho do bezvědomí. Leží v komatu v nemocnici. Jsem v šoku, mám vztek a cítím takouvou šílenou bezmoc.
Jak se vyrovnat s neštěstím? Jsem na pokraji zhroucení. Mamka si prodělala rakovinu, zemřela mi babička a teď tohle, je toho na mě moc a já cítím, že to nezvládnu. Mám dvě malé děti, kluky, kteří mě potřebují a já nejsem schopná se vzchopit :-(

Asi to není vhodné téma sem, ale myslela jsem, když se podělím, že mi třeba pomůže, když se vypovídám… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
4.11.11 09:58

Je to hrůza :cry: Je mi tě líto :hug: Ale pokud jsi na pokraji zhroucení a máš dvě děti, tak jdi rychle k psychiatrovi. Někdo se o ně musí starat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.11.11 10:01

Já vím, že útěcha přes písmena ti nepomůže, ale přesto ti přeju, abys to co nejlépe ustála. Možná bych toho psychologa zkusila. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.11.11 10:04

zajdi si k doktorovi. antidepresiva ti předepíše i praktik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
4.11.11 10:12

To je hrůza, co se dnes děje :cry:
Moc doufám, že se bratr probere a bude v pořádku :cry: :cry:
Hodně sil :hug:

Nevím, jestli jsou léky nejlepší řešení, ty jen utlumují a oddalují návrat do reality, budeš spavá, nevím, jestli je to ono se 2 malými dětmi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
4.11.11 10:15

paneboze :cry: :cry: to snad neni mozny, to je mi lito. ja tady skoro bulim, kdyz si predstavim ze by se to stalo mymu brachovi nebo komukoliv v rodine…
Musis fungovat pro sve deti, urcite bych zkusila psychologa, ten te vyslechne a muzes se mu vypovidat. V pripade, ze to nebudes zvladat vubec, pak bych zkusila toho psychiatra a popripade nejake leky na uklidneni, musi to byt narocne na psychiku pro celou rodinu.preju ti aby se z toho bratr dostal, :andel: je to hrozne co se dneska deje, lidi jsou fakt svine :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
beruska79
4.11.11 10:17
Jana206 píše:
To je hrůza, co se dnes děje :cry:
Moc doufám, že se bratr probere a bude v pořádku :cry: :cry:
Hodně sil :hug:Nevím, jestli jsou léky nejlepší řešení, ty jen utlumují a oddalují návrat do reality, budeš spavá, nevím, jestli je to ono se 2 malými dětmi :-(

jsou i leky na uklidneni, po kterych tak spava nebude, co potom maminky, ktere je normalne pouzivaji z duvodu treba panicke ataky atd.? ZAKLADATELKO, nerikam hned prasky,ale v pripade ze by to bylo neunosne si je nech napsat, slinu u pusy mit urcite nebudes, i s leky na uklidneni se zvladnes postarat o deti, mam znamou a ta je bere taky a o dite se stara :kytka:

• Citovat
  • Upravit
262
4.11.11 11:20

děkuji všem za povzbuzení,
vím,že potřebuju pomoct,problém je,že žijeme ve Švédsku a jazyk ještě moc neumím,takže za psychologem nemůžu,ale zkusím k nirmálnímu doktorovi a budu žádat překladatele,snad mi pomůže.
já vím,že kvůli klukům nesmím podléhat depresi,ale říkám si,vzchop se a nejde to:-(
nejsem věřící a teď se modlím,aby byl v pořádku.Je mu 31 let,život má před sebou:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
4.11.11 11:22

drz se :hug: :hug: preju, at je braska v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.11.11 11:24
july.l píše:
Ahoj,
mého bratra napadlo 5 cikánů a zkopali ho do bezvědomí. Leží v komatu v nemocnici. Jsem v šoku, mám vztek a cítím takouvou šílenou bezmoc.
Jak se vyrovnat s neštěstím? Jsem na pokraji zhroucení. Mamka si prodělala rakovinu, zemřela mi babička a teď tohle, je toho na mě moc a já cítím, že to nezvládnu. Mám dvě malé děti, kluky, kteří mě potřebují a já nejsem schopná se vzchopit :-(Asi to není vhodné téma sem, ale myslela jsem, když se podělím, že mi třeba pomůže, když se vypovídám… :cry:

Uplně chápu jak se citíš,když mi bylo 17 let,ráno zazvonil telefon,vzal to otec,byl venku já koukala přez okno ven.Pak jsem uviděla jak se klátí k zemi a brečí a brečí.V životě jsem ho neviděla brečet.Přiběhla jsem za ním ven,už taky z brekem,protože jsem věděla,že se něco strašného stalo.Jedno hnusné hovado jelo autem ožralé a snad 140 km v obci a narazilo do auta,kde seděl můj 25 letý bratr a další dva.Všichni tři zemřeli.Dva mladí kluci a jeden táta třech malých děti.Nejhorší byl pohřeb.Doma bylo peklo.Nikdo nemluvil,jen se brečelo a brečelo.Z premiantky na škole se ze mě stal téměř pětkař.Všechno bylo v hájí,navíc jsem denně jezdila autobusem do školy kolem toho místa,kde se to stalo.
Vztek mě provází dodnes,protože ta svině už je dávno na svobodě a klidně si jezdí autem :poblion: :poblion: Moc držím palce,at se brácha z toho dostane a ti hajzli at shnijou v pekle :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
4.11.11 11:40
Katka86 píše:
july.l píše:
Ahoj,
Jak se vyrovnat s neštěstím? Jsem na pokraji zhroucení. Mamka si prodělala rakovinu, zemřela mi babička a teď tohle, je toho na mě moc a já cítím, že to nezvládnu. Mám dvě malé děti, kluky, kteří mě potřebují a já nejsem schopná se vzchopit :-(Asi to není vhodné téma sem, ale myslela jsem, když se podělím, že mi třeba pomůže, když se vypovídám… :cry:
Uplně chápu jak se citíš,když mi bylo 17 let,ráno zazvonil telefon,vzal to otec,byl venku já koukala přez okno ven.Pak jsem uviděla jak se klátí k zemi a brečí a brečí.V životě jsem ho neviděla brečet.Přiběhla jsem za ním ven,už taky z brekem,protože jsem věděla,že se něco strašného stalo.Jedno hnusné hovado jelo autem ožralé a snad 140 km v obci a narazilo do auta,kde seděl můj 25 letý bratr a další dva.Všichni tři zemřeli.Dva mladí kluci a jeden táta třech malých děti.Nejhorší byl pohřeb.Doma bylo peklo.Nikdo nemluvil,jen se brečelo a brečelo.Z premiantky na škole se ze mě stal téměř pětkař.Všechno bylo v hájí,navíc jsem denně jezdila autobusem do školy kolem toho místa,kde se to stalo.
Vztek mě provází dodnes,protože ta svině už je dávno na svobodě a klidně si jezdí autem :poblion: :poblion: Moc držím palce,at se brácha z toho dostane a ti hajzli at shnijou v pekle :cert: :cert:

8-o to je strasny :cry:

• Citovat
  • Upravit
beruska79
4.11.11 11:42
july.l píše:
děkuji všem za povzbuzení,
vím,že potřebuju pomoct,problém je,že žijeme ve Švédsku a jazyk ještě moc neumím,takže za psychologem nemůžu,ale zkusím k nirmálnímu doktorovi a budu žádat překladatele,snad mi pomůže.
já vím,že kvůli klukům nesmím podléhat depresi,ale říkám si,vzchop se a nejde to:-(
nejsem věřící a teď se modlím,aby byl v pořádku.Je mu 31 let,život má před sebou:-(

a neslo by sem zajet? myslim tim skocit si k psychologovi sem.nebo k psychiatrovi.stejne se urcite budes chtit za brachou podivat ne? nebo jsi ho po tom incidentu jeste nevidela?musi to byt strasne, drzte se :hug:

• Citovat
  • Upravit
262
4.11.11 22:00

ahoj,
bratr se dnes probral,sice nevidí,nemůže jíst,ale doktor říkal,že je silný a z nejhoršího venku.koupila jsem i už letenku a příští týden letím s klukama do čech,tak ho uvidím.
děkuji všem za povzbuzující slova :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.11.11 08:40
july.l píše:
ahoj,
bratr se dnes probral,sice nevidí,nemůže jíst,ale doktor říkal,že je silný a z nejhoršího venku.koupila jsem i už letenku a příští týden letím s klukama do čech,tak ho uvidím.
děkuji všem za povzbuzující slova :kytka:

Tak to jsou užasné zprávy :palec: Určitě se uzdraví,moc vám to přeju.Hlavně,že je z nejhoršího venku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.11.11 08:45

July to mám radost :hug: Má zdárně nakročeno vyhrát a určitě je to silný chlap a popere se s tím :hug: Trochu vím jak se cítíš, moje mamka leží od včerejška v bezvědomí na jipce, sebevražda a ta bezmoc je šílená. Musíte věřit, že to bratr zvládne! :hug: A co bude s těmi sviněmi? Dostanou podmínku a budou si dál vesele žít :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová