Kopie Svatba 2012

35415
2.11.11 15:40

Svatba 2012

Příští rok se vdávám :dance: :dance: :dance:
Určitě nejsem sama, pochlubte se :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
3447
2.11.11 15:42

Já takyyyy :-) Přesně 25.8. 2012.

Jak daleko jsi s přípravou? :-)

• načítám...
35415
2.11.11 15:43

ja 7.9. :lol:
no...... :think: mam na lednicce seznam veci, co musim zaridit :mrgreen:

• načítám...
35415
2.11.11 15:44

btw. koukam, ze taky pracujete na mimcu, tak drzim :palec: :hug:

• načítám...
3447
2.11.11 15:45

Aha :-D Tak to jsme dal :mrgreen: :mrgreen:

My už základy máme hotové, teď bude taková ta hluchá doba a od února to začne :-)

A jak velká bude svatba? :-)

Já už se těšíííím :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
3447
2.11.11 15:46

Díky moc! Taky držím pěsti! :potlesk:

Ale my už tenhle měsíc končíme se snažením… snažíme se od srpna a nějak to nejde, ta pokud se teď nezadaří, necháme to znovu tak na květem…

Aby nevyšel termín porodu na termín svatby nebo jsem se nevdávala jako velryba :-D

• načítám...
3447
2.11.11 15:47

Posláno 2×… zasekl se počítač :-D

• načítám...
35415
2.11.11 15:49
APuccelli píše:
Aha :-D Tak to jsme dal :mrgreen: :mrgreen:

My už základy máme hotové, teď bude taková ta hluchá doba a od února to začne :-)

A jak velká bude svatba? :-)

Já už se těšíííím :twisted: :twisted: :twisted:

no, a co vsechno uz mate? inspiruj me, at se taky nekam pohnu :lol: :lol:
jen tak mimochodem, mluvim v jednotnem cisle, protoze drahy dodal pouze svuj nazor na prstynky, ktere nakonec vybral a seznam hostu :roll: tak jeste z nej musim vyrazit ano 8-) :mrgreen:

• načítám...
35415
2.11.11 15:50
APuccelli píše:
Díky moc! Taky držím pěsti! :potlesk:

Ale my už tenhle měsíc končíme se snažením… snažíme se od srpna a nějak to nejde, ta pokud se teď nezadaří, necháme to znovu tak na květem…

Aby nevyšel termín porodu na termín svatby nebo jsem se nevdávala jako velryba :-D

jo, o tom jsem taky uvazovala :think: :lol: :twisted:
hodne stesti, at to vyjde uz ted :hug:

• načítám...
29436
2.11.11 15:54

Já taky. Zatím řešíme termín, chceme červen. :-D

• načítám...
3447
2.11.11 15:55

Tak u nás se mému chlapovi teďka v srpnu vdávala sestřenice… před nedávnem u nás byli na návštěvě a ptali se co a jak… tak jsme ukazovali složku svatba a popisovali představy :-D No a Radek (manželky sestřenice) se smál a koukl na mého L. a říká - a že Ty do toho nestahuješ nic :-D :-D

Ale je fakt, že vždycky, když je něco nového, kouká, vymýšlíme, byli jsme se spolu podívat a rezervovat místo na hostinu a chodíme na přípravu do kostela…

Budeme se brát v kostele, protože L. je Slovák a věřící. A už máme tam datum, pak jsme už platili a rezervovali místo na hostinu i ubytování pro slovenskou stranu. O příštím víkendu už definitivně dohodneme dodavatele jídla, obsluhu. Máme barvu svatby - levandulovo bílá a objednáváme různé organzy atd. na výzdobu. Jo a máme už i kytky, kde se budou dělat - střední zahradnická.

Jsem zaregistrovaná na beremese.cz a tam si dost často vybírám nápady a diskutujeme.

V zime budu vyrábět oznámení, podle toho, které se nám bude líbit a půjde nejlíp, to uděláme.

A detaily celkem máme, pak na jaře už budu jen realizovat :-D

Jsme šílenci, děsně se těšíme :-D

• načítám...
41882
2.11.11 15:59

I my :dance: :dance: :dance:
Líbil by se nám duben nebo červen :srdce:

• načítám...
35415
2.11.11 16:01
gabi.design píše:
Já taky. Zatím řešíme termín, chceme červen. :-D

a kolikateho? :lol: jinak gratulace :kytka:

• načítám...
35415
2.11.11 16:03
APuccelli píše:
Tak u nás se mému chlapovi teďka v srpnu vdávala sestřenice… před nedávnem u nás byli na návštěvě a ptali se co a jak… tak jsme ukazovali složku svatba a popisovali představy :-D No a Radek (manželky sestřenice) se smál a koukl na mého L. a říká - a že Ty do toho nestahuješ nic :-D :-D

Ale je fakt, že vždycky, když je něco nového, kouká, vymýšlíme, byli jsme se spolu podívat a rezervovat místo na hostinu a chodíme na přípravu do kostela…

Budeme se brát v kostele, protože L. je Slovák a věřící. A už máme tam datum, pak jsme už platili a rezervovali místo na hostinu i ubytování pro slovenskou stranu. O příštím víkendu už definitivně dohodneme dodavatele jídla, obsluhu. Máme barvu svatby - levandulovo bílá a objednáváme různé organzy atd. na výzdobu. Jo a máme už i kytky, kde se budou dělat - střední zahradnická.

Jsem zaregistrovaná na beremese.cz a tam si dost často vybírám nápady a diskutujeme.

V zime budu vyrábět oznámení, podle toho, které se nám bude líbit a půjde nejlíp, to uděláme.

A detaily celkem máme, pak na jaře už budu jen realizovat :-D

Jsme šílenci, děsně se těšíme :-D

tak to my uz mame leccos vymysleno taky :palec: ja myslela, ze uz zarizujete :roll:
jinak teda my se budeme brat na obecnim urade :oops: coz mi pripomina, ze bych tam mela zavolat :think:
a taky se hrooooozne tesime, doma meleme o svatbe kazdy vecer a jeste si posilame mejly :mrgreen:

• načítám...
35415
2.11.11 16:04
lyrica píše:
I my :dance: :dance: :dance:
Líbil by se nám duben nebo červen :srdce:

tyjo, se mas, budes vdana prvni :lol: :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová