Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Příští rok se vdávám
![]()
Určitě nejsem sama, pochlubte se ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Aha
Tak to jsme dal
![]()
My už základy máme hotové, teď bude taková ta hluchá doba a od února to začne ![]()
A jak velká bude svatba? ![]()
Já už se těšíííím
![]()
Díky moc! Taky držím pěsti! ![]()
Ale my už tenhle měsíc končíme se snažením… snažíme se od srpna a nějak to nejde, ta pokud se teď nezadaří, necháme to znovu tak na květem…
Aby nevyšel termín porodu na termín svatby nebo jsem se nevdávala jako velryba ![]()
APuccelli píše:
AhaTak to jsme dal
![]()
![]()
My už základy máme hotové, teď bude taková ta hluchá doba a od února to začne
A jak velká bude svatba?
Já už se těšíííím![]()
![]()
no, a co vsechno uz mate? inspiruj me, at se taky nekam pohnu
![]()
jen tak mimochodem, mluvim v jednotnem cisle, protoze drahy dodal pouze svuj nazor na prstynky, ktere nakonec vybral a seznam hostu
tak jeste z nej musim vyrazit ano
![]()
APuccelli píše:
Díky moc! Taky držím pěsti!![]()
Ale my už tenhle měsíc končíme se snažením… snažíme se od srpna a nějak to nejde, ta pokud se teď nezadaří, necháme to znovu tak na květem…
Aby nevyšel termín porodu na termín svatby nebo jsem se nevdávala jako velryba
jo, o tom jsem taky uvazovala
![]()
hodne stesti, at to vyjde uz ted ![]()
Tak u nás se mému chlapovi teďka v srpnu vdávala sestřenice… před nedávnem u nás byli na návštěvě a ptali se co a jak… tak jsme ukazovali složku svatba a popisovali představy
No a Radek (manželky sestřenice) se smál a koukl na mého L. a říká - a že Ty do toho nestahuješ nic
![]()
Ale je fakt, že vždycky, když je něco nového, kouká, vymýšlíme, byli jsme se spolu podívat a rezervovat místo na hostinu a chodíme na přípravu do kostela…
Budeme se brát v kostele, protože L. je Slovák a věřící. A už máme tam datum, pak jsme už platili a rezervovali místo na hostinu i ubytování pro slovenskou stranu. O příštím víkendu už definitivně dohodneme dodavatele jídla, obsluhu. Máme barvu svatby - levandulovo bílá a objednáváme různé organzy atd. na výzdobu. Jo a máme už i kytky, kde se budou dělat - střední zahradnická.
Jsem zaregistrovaná na beremese.cz a tam si dost často vybírám nápady a diskutujeme.
V zime budu vyrábět oznámení, podle toho, které se nám bude líbit a půjde nejlíp, to uděláme.
A detaily celkem máme, pak na jaře už budu jen realizovat ![]()
Jsme šílenci, děsně se těšíme ![]()
gabi.design píše:
Já taky. Zatím řešíme termín, chceme červen.
a kolikateho?
jinak gratulace ![]()
APuccelli píše:
Tak u nás se mému chlapovi teďka v srpnu vdávala sestřenice… před nedávnem u nás byli na návštěvě a ptali se co a jak… tak jsme ukazovali složku svatba a popisovali představyNo a Radek (manželky sestřenice) se smál a koukl na mého L. a říká - a že Ty do toho nestahuješ nic
![]()
![]()
Ale je fakt, že vždycky, když je něco nového, kouká, vymýšlíme, byli jsme se spolu podívat a rezervovat místo na hostinu a chodíme na přípravu do kostela…
Budeme se brát v kostele, protože L. je Slovák a věřící. A už máme tam datum, pak jsme už platili a rezervovali místo na hostinu i ubytování pro slovenskou stranu. O příštím víkendu už definitivně dohodneme dodavatele jídla, obsluhu. Máme barvu svatby - levandulovo bílá a objednáváme různé organzy atd. na výzdobu. Jo a máme už i kytky, kde se budou dělat - střední zahradnická.
Jsem zaregistrovaná na beremese.cz a tam si dost často vybírám nápady a diskutujeme.
V zime budu vyrábět oznámení, podle toho, které se nám bude líbit a půjde nejlíp, to uděláme.
A detaily celkem máme, pak na jaře už budu jen realizovat
Jsme šílenci, děsně se těšíme
tak to my uz mame leccos vymysleno taky
ja myslela, ze uz zarizujete ![]()
jinak teda my se budeme brat na obecnim urade
coz mi pripomina, ze bych tam mela zavolat ![]()
a taky se hrooooozne tesime, doma meleme o svatbe kazdy vecer a jeste si posilame mejly ![]()
lyrica píše:
I my![]()
![]()
Líbil by se nám duben nebo červen
tyjo, se mas, budes vdana prvni
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat