Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Joj83 píše:
Mě bude tento měsíc 28 a příteli 38. Čekáme první miminko… a jak to tady čtu, tak jsem pěkná starucha
nejsi, ja uz mam tri krizky ![]()
trybitka píše:no to nás taky napadlo ale nevím jestli to výjde:-D já jsem z jižní moravy přítel z vysočiny a bydlí od sebe asi 150 km:-D a na šaty už si se koukala? A máte nějakou barvu do které to budete mít sladěný? A jěště takovej dotaz budete mít svatbu v kostele nebo na radnici??
alespon nejsme jedinyhihi, ubytovani prespolnich jsme vyresili promptne, u nas na zahrade je mista na stany…
![]()
My to mame docela divoky. Budeme se brat v miste, odkud pochazim. Tj. asi 100 km od naseho bydlistePochazime z jc, pricemz mezi nami je 70 km a oba zijeme v Praze
Takze kamaradi z Prahy a jeho rodina to ma lan cesty, zato nasi budou u zdroje
saty uz jsem si vyhlidla
nosi smulu, kdyz sem hodim fotku? ![]()
budeme mit vsechno bilo-jarni zelena ![]()
bereme se na obecnim urade ![]()
Joj83 píše:
Mě bude tento měsíc 28 a příteli 38. Čekáme první miminko… a jak to tady čtu, tak jsem pěkná starucha
no… uplna babicka ![]()
toz jsem nad tim tak uvazovala a ja se vazne budu muset vdat pristi rok. Proc? Protoze se nechci vdavat v roce 13 a v roce 14 bude dalsi mimco
. Chjo. To zase nebudu spat.
Jinak kdyz jsme o tom naposledy mluvili, tak bychom to udelali na neutralni pude, aby nikdo nerikal, ten to mel bliz. Nejradsi vsechno pod jednou strechou, zadne prejizdeni, organizovani aut apod. Vyslo by nas to urcite pres 150 tis. No, mame v planu pristi rok pergolu, tak jsme si prave rikali, jestli pergolu nebo svatbu, prijdou mi to vyhozeny prachy. Varianta prase na zahrade, nemame jeste zasetou vsude travu, nevim, jestli by se nam na tu nasi zahradecku vubec prase veslo
, ledaze bych do toho namocila i sousedy
.
Joj83 píše:PetiteFillette píše:Ahojky, já to tak chci udělat, protože svatba rychlovka bude v Německu.
Ahoj, taky bych se měla příští rok vdávat. Jenže jsem těhotná a nechce se mi vdávat s bubnem (už jsem to jednou zažila). Někdo tu psal, že udělá rychlovku na úřadě ve čtyřech a v létě obnovení slibu. Odpusťte asi blbou otázku: to jde?Jak to jako funguje? Oddávající pak všechno odříká a my se vezmem jenom „jako“? A co říct na matrice? My už jsme sice svoji, ale chceme se vzít ještě jednou? Může mi to prosím někdo vysvětlit polopatě?
![]()
Takže v čechách na matrice předložím oddací list a paní matrikářce řeknu, že bychom chtěli obnovit slib v čechách. (ale dělají to i třeba na výročí svatby nebo tak)No a když jim to zaplatím jako normální svatbu, tak mi to jako svatbu udělají. Prostě si řekneme svatební slib ještě jednou. Někde jsem dokonce četla, že se to dá udělat se vším všudy, s podpisama svědků atd, pokud člověk chce.
Děkuju za odpověď
To by stálo za to zjistit, to by bylo fakt super. Jeho matka by asi nerada přišla o „ano“, tak to nemůžeme odbýt čistě jen zahradní párty..
Jinak sice nevedu věkem, ale určitě počtem svateb
Je mi 27 a vdávat se budu podruhé
(příteli je 32, první svatba)
ebirka píše:
toz jsem nad tim tak uvazovala a ja se vazne budu muset vdat pristi rok. Proc? Protoze se nechci vdavat v roce 13 a v roce 14 bude dalsi mimco
no, tak v tom pripade to mas spocitany ![]()
jestli sem nechodí tvuj nastávající ,tak jí sem klidně dát můžeš:-D a jaký , že máte datum? ![]()
lazy_cat píše:
TééédaZa ty peníze bych si stokrát vybrala něco jiného
Třeba svatební cestu do USA
Každý máme holt jiné priority
APuccelli píše:
Někdo se tu ptal na věk - mně 24, mému L. 25.A ta svatba za třicítku - hm, o tom si můžu nechat zdát… nás se všemi možnými slevami jen ubytování pro slovenskou stranu vyjde na 50 tis. a do toho všechno ostatní… budeme rádi, když se vejdeme (teda úplně se vším všudy, i s oblečením) do 250… :-/ Ale snad to bude jen jednou za život![]()
Nevím, jestli jiné priority… ale asi jiné nároky… Auta máme a poslední od srpna, netřeba uvažovat zatím nad jiným, a když nám to tolik rozpočet nenabourá, tak co by ne… myslím, že tohle není o prioritách. Nejsou to naše jediné peníze, takže na svatbě nám nestojí ani nepadá celý život.
Oba máme fakt velkou rodinu, a protože si kvůli nám budou na Slovensku brát dovolenou, chceme, aby byli spokojení a užili si to ![]()
Zasnoubení - já ho skoro prospala
Ani si L. nekleknul
Usínala jsem a otočila jsem se a najednou držel krabičku
Jenže my svatbu plánovali dřív, takže jsem věděla, že to přijde a tohle byl jediný moment, kdy jsem to vážně nečekala
Jakýkoli romantický výlet, večeře nebo tak něco, to by mi došlo ![]()
trybitka píše:
jestli sem nechodí tvuj nastávající ,tak jí sem klidně dát můžeš:-D a jaký , že máte datum?
tak to doufam, ze sem nechodi ![]()
datum mame 7.9.2012
![]()
APuccelli píše:
Zasnoubení - já ho skoro prospalaAni si L. nekleknul
Usínala jsem a otočila jsem se a najednou držel krabičku
Jenže my svatbu plánovali dřív, takže jsem věděla, že to přijde a tohle byl jediný moment, kdy jsem to vážně nečekala
Jakýkoli romantický výlet, večeře nebo tak něco, to by mi došlo
Vite proc muz kleci, kdyz vyznava zene lasku? Aby hovoril k veci
![]()
pozadani o ruku - tak vam to rict muzu, bylo to tesne po nasem prvnim pokusu o poceti potomka ci potomkyne, lezela jsem, fandila a povzbuzovala jsem, aby neco nasli a zakousli se, no a do toho myho (vnitrniho) fandeni se ke mne pritel otocil a zeptal se. No, co jsem mu mohla v ty chvili odpovedet, ze
. Uprimne, byla jsem z toho v soku, vlastne jsme o tom do ty doby nemluvili. Jeste si rikam, ze budu muset vymyslet jinou prijatelnejsi verzi, az se me Lena zepta
.
Fiducia píše:trybitka píše:tak to doufam, ze sem nechodi
jestli sem nechodí tvuj nastávající ,tak jí sem klidně dát můžeš:-D a jaký , že máte datum?
datum mame 7.9.2012![]()
Pěkné ![]()
Já chci tyhle: http://static1.asmira.com/…5733_720.jpg (akorát stuha bude do levandulova)
A tenhle závoj k nim: http://static0.asmira.com/…5730_720.jpg
Fiducia píše:gabi.design píše:a kolikateho?
Já taky. Zatím řešíme termín, chceme červen.jinak gratulace
To zatím nevíme. Mě by se líbilo 16.6, ale jsou to dva dny po narozeninách našeho chlapečka (ten bude mít první), takže to asi padne a zřejmě to připadne na toho 23.6 nebo případně 30.6.
lazy_cat píše:
A holky (nebo ženy jak chcete) kolik Vám je let ? Občas mám pocit, že se do toho ženu mladá…24let
Je mi 24 let, přítelovi bude v lednu 30. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat