Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jinak holky jste se teda rozjely, jsem vás dočetla, ale prd vím, s tím malým miminem se to fakt nedá stíhat.
Někdo tady psal, že není „vdávací typ“. No tak já jsem to samý. Představa, že budu mít nějakej kokrhel na hlavě bílý šaty a budu středem pozornosti, tak mám osypky. Taky bych nejradši šla se svědkama na úřad a tím to haslo, ale bohužel. Přítel chce svatbu se vším všudy. Vždycky jsem prohlašovala, že se nikdy vdávat nebudu, já opravdu svatby nemám ráda, týden po narození našeho malýho jsem byla požádána o ruku. ![]()
gabi, to jsem byla ja
. osypky mam taky jen si vzpomenu, k tomu zaludek jak na vode…
. Vzdyt ja ty saty ani nebudu umet nosit, budu muset vybrat neco strizlivyho, abych se do tech volanu nezamotala. Taky nevim, jak to vsechno zorganizuju, kdyz mam malou, jsem na temer vsechno sama a do toho jeste svatba. Ale jak jsem to tady vcera spocitala, tak mi asi pristi rok nic jinyho nezbude, nebo mi to pak vychazi az na rok 15 ci 16
. On mi ten stav „svobodna“ nijak neprekazi, jen postacka ma obcas poznamky typu „on, si vas stejne nechce vzit
.“ Marne ji vysvetluju, ze je to naopak.
Tak já vám taky napíšu, jak jsme to měli. Přítel se nikdy ženit nechtěl. Vždycky mi tvrdil, že svatba vztah akorát pokazi a takový ty klasický kecy. No a mě po asi 3 letech začala docházet trpelivost, protože já se teda vdávat chci.
Po dlouhém přesvědčování, dohadování, citového vydírání atd. to nakonec skončilo na tom, že prej mám počkat, že si mě teda jednou vezme, když to teda tak moc chci. Tak jsme ho nechala, že asi třeba fakt potřebuje čas.
V létě na dovolené začal, kdo by mu jako mohl jít za svědka. Pak nadhodil, že teda svatba na havaji. Já jsem to brala jako blbej vtip, protože minimálně rodiče jsem u toho chtěla. No, a tímhle vtipem, si mě dobíral až tak do žáří. Pak jsme se zas nějak dostali na téma svatba a já mu říkám, že se mě stejně ještě nezeptal. Tak se na mě osočil, že svatbu na Havaji mi už nabízí pul roku a že já jsem ta, co mu nikdy neodpověděla.
No den na to, přišel s vlastnoručně vyrobeným prstýnkem, když jsme seděli večer na gauči: prej: něco tu pro tebe mám, abys mi konečně věřila, že to myslím vážně.
Tak to jsem se teda rozbrečela ![]()
A od té doby plánujeme.
ufff sorry za ten průjem ![]()
Ebirko ty jsi můj člověk.
![]()
Joj já jsem byla požádána o ruku taky strašně romanticky. Přítel přišel ke mně, já na sobě vytahaný tepláky a tílko, mastný neučesaný vlasy a přes rameno blicí plínku od malýho. No romantika jak sviňa. ![]()
ebirka píše:
pozadani o ruku - tak vam to rict muzu, bylo to tesne po nasem prvnim pokusu o poceti potomka ci potomkyne, lezela jsem, fandila a povzbuzovala jsem, aby neco nasli a zakousli se, no a do toho myho (vnitrniho) fandeni se ke mne pritel otocil a zeptal se. No, co jsem mu mohla v ty chvili odpovedet, ze. Uprimne, byla jsem z toho v soku, vlastne jsme o tom do ty doby nemluvili. Jeste si rikam, ze budu muset vymyslet jinou prijatelnejsi verzi, az se me Lena zepta
.
proooc? to je hezky
tatinek me pozadal o ruku zrovna, kdyz jsme te vyrabeli
![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:trybitka píše:tak to doufam, ze sem nechodi
jestli sem nechodí tvuj nastávající ,tak jí sem klidně dát můžeš:-D a jaký , že máte datum?
datum mame 7.9.2012![]()
Pěkné
Já chci tyhle: http://static1.asmira.com/…5733_720.jpg (akorát stuha bude do levandulova)
A tenhle závoj k nim: http://static0.asmira.com/…5730_720.jpg
no, tak to je nadhera
ja bych v tom vypadala jak strycek Pompo
jsem prcek, sportovni typ a princeznovsky saty mi vybec nepadnou ![]()
LadyTommy píše:
Holky, tak já tu budu asi nejmladší, mně je 20 a příteli 30
asi jo, myslim, ze pod 20 tu nikdo neni ![]()
gabi.design píše:Fiducia píše:To zatím nevíme. Mě by se líbilo 16.6, ale jsou to dva dny po narozeninách našeho chlapečka (ten bude mít první), takže to asi padne a zřejmě to připadne na toho 23.6 nebo případně 30.6.gabi.design píše:a kolikateho?
Já taky. Zatím řešíme termín, chceme červen.jinak gratulace
hlasuju pro 30.6. to mam vyroci na emiminu ![]()
ebirka píše:
On mi ten stav „svobodna“ nijak neprekazi, jen postacka ma obcas poznamky typu „on, si vas stejne nechce vzit.“ Marne ji vysvetluju, ze je to naopak.
Joj83 píše:
Tak já vám taky napíšu, jak jsme to měli. Přítel se nikdy ženit nechtěl. Vždycky mi tvrdil, že svatba vztah akorát pokazi a takový ty klasický kecy. No a mě po asi 3 letech začala docházet trpelivost, protože já se teda vdávat chci.Po dlouhém přesvědčování, dohadování, citového vydírání atd. to nakonec skončilo na tom, že prej mám počkat, že si mě teda jednou vezme, když to teda tak moc chci. Tak jsme ho nechala, že asi třeba fakt potřebuje čas.
V létě na dovolené začal, kdo by mu jako mohl jít za svědka. Pak nadhodil, že teda svatba na havaji. Já jsem to brala jako blbej vtip, protože minimálně rodiče jsem u toho chtěla. No, a tímhle vtipem, si mě dobíral až tak do žáří. Pak jsme se zas nějak dostali na téma svatba a já mu říkám, že se mě stejně ještě nezeptal. Tak se na mě osočil, že svatbu na Havaji mi už nabízí pul roku a že já jsem ta, co mu nikdy neodpověděla.
No den na to, přišel s vlastnoručně vyrobeným prstýnkem, když jsme seděli večer na gauči: prej: něco tu pro tebe mám, abys mi konečně věřila, že to myslím vážně.Tak to jsem se teda rozbrečela
A od té doby plánujeme.ufff sorry za ten průjem
Fiducia píše:trybitka píše:tak to doufam, ze sem nechodi
jestli sem nechodí tvuj nastávající ,tak jí sem klidně dát můžeš:-D a jaký , že máte datum?
datum mame 7.9.2012![]()
ty jsou krásný:-) mco se mi tam libí ta zelená stuha:-) já se jdu po nějkých mrknout zítra a už se docela těším:-)
APuccelli píše:Fiducia píše:trybitka píše:tak to doufam, ze sem nechodi
datum mame 7.9.2012![]()
Pěkné
Já chci tyhle: http://static1.asmira.com/…5733_720.jpg (akorát stuha bude do levandulova)
Ten závoj je nádhernej:-) Ale na mě by určitě vypadal divně:-D
trybitka píše:Fiducia píše:ty jsou krásný:-) mco se mi tam libí ta zelená stuha:-) já se jdu po nějkých mrknout zítra a už se docela těším:-)trybitka píše:tak to doufam, ze sem nechodi
datum mame 7.9.2012![]()
diky
ja puvodne chtela neco uuuplne jednoducheho, ale pak me uchvatili tyhle
prave kvuli te stuze ![]()
je, tak hod fotecku ![]()
trybitka píše:APuccelli píše:Ten závoj je nádhernej:-) Ale na mě by určitě vypadal divně:-DFiducia píše:trybitka píše:tak to doufam, ze sem nechodi
datum mame 7.9.2012![]()
Pěkné
asi tak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat