Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3447
2.11.11 20:32

Někdo se tu ptal na věk - mně 24, mému L. 25.

A ta svatba za třicítku - hm, o tom si můžu nechat zdát… nás se všemi možnými slevami jen ubytování pro slovenskou stranu vyjde na 50 tis. a do toho všechno ostatní… budeme rádi, když se vejdeme (teda úplně se vším všudy, i s oblečením) do 250… :-/ Ale snad to bude jen jednou za život :-D :pankac:

• načítám...
35415
2.11.11 20:37
APuccelli píše:
Někdo se tu ptal na věk - mně 24, mému L. 25.A ta svatba za třicítku - hm, o tom si můžu nechat zdát… nás se všemi možnými slevami jen ubytování pro slovenskou stranu vyjde na 50 tis. a do toho všechno ostatní… budeme rádi, když se vejdeme (teda úplně se vším všudy, i s oblečením) do 250… :-/ Ale snad to bude jen jednou za život :-D :pankac:

wow, tak uz slysim mojeho: za to bysme meli auto :lol: :cert:

• načítám...
35415
2.11.11 20:38
trybitka píše:
taky se přidávám:-) plánuje me to na 16.6.2012:-)

hezke datum :kytka: a jake jsou plany? :wink:

• načítám...
1361
2.11.11 20:39
Téééda 8-o Za ty peníze bych si stokrát vybrala něco jiného :lol: Třeba svatební cestu do USA 8-) Každý máme holt jiné priority :pankac:
APuccelli píše:
Někdo se tu ptal na věk - mně 24, mému L. 25.A ta svatba za třicítku - hm, o tom si můžu nechat zdát… nás se všemi možnými slevami jen ubytování pro slovenskou stranu vyjde na 50 tis. a do toho všechno ostatní… budeme rádi, když se vejdeme (teda úplně se vším všudy, i s oblečením) do 250… :-/ Ale snad to bude jen jednou za život :-D :pankac:
  • načítám...
1361
2.11.11 20:40
Já jsem původně taky přemýšlela jak bych za to měla auto..ale pro mě :lol:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
wow, tak uz slysim mojeho: za to bysme meli auto :lol: :cert:
  • načítám...
35415
2.11.11 20:41

btw. jak probihalo zasnoubeni?
u nas teda zadna romantika :lol: sedeli jsme doma po prijemnem vylete a nejak prisla rec na svatbu :lol: jeste ten vecer jsme vybrali datum (no, ty se chces vdavat v lete… cervenec a srpen je blbej, to mame narozeniny, tak zari? tak jo, nejlip v patek. Hm, tak treba hned 7.? :mrgreen::palec:

• načítám...
35415
2.11.11 20:42
lazy_cat píše:
Téééda 8-o Za ty peníze bych si stokrát vybrala něco jiného :lol: Třeba svatební cestu do USA 8-) Každý máme holt jiné priority :pankac:
APuccelli píše:

muj v USA byl pred mesicem, tak si muzu nechat zajit chut :mrgreen:

• načítám...
3198
2.11.11 20:42
Fiducia píše:
trybitka píše:

no jěště skoro žádný:-D a když jste tu řešili věk tak mě je 22 a příteli 27 :-) akorát vím, že svatba bude větší přítel má velkou rodinu a a taky budem muset řešit ubytování jeho rodiny

• načítám...
1361
2.11.11 20:54
Přiletěla jsem z dovolený, vyzvedl mě, přijeli jsme domů a byl strašně nenápadnej ( krabičku jsem okem zahlédla ale dělala jsem že nevidím) no a já jsem vyčerpaná lehla do postele a on ke mě..a furt nic :lol: , tak mů říkám : Tak už mi to řekni. No a řekl mi to tak nějak pěkně, že mě slza ukápla a on byl taky trochu „rozněžněnej“ :lol: :wink:
Fiducia píše:
u nas teda zadna romantika :lol: sedeli jsme doma po prijemnem vylete a nejak prisla rec na svatbu :lol: jeste ten vecer jsme vybrali datum (no, ty se chces vdavat v lete… cervenec a srpen je blbej, to mame narozeniny, tak zari? tak jo, nejlip v patek. Hm, tak treba hned 7.? :mrgreen: ) :palec:
  • načítám...
35415
2.11.11 20:55
trybitka píše:
Fiducia píše:
trybitka píše:
no jěště skoro žádný:-D a když jste tu řešili věk tak mě je 22 a příteli 27 :-) akorát vím, že svatba bude větší přítel má velkou rodinu a a taky budem muset řešit ubytování jeho rodiny

alespon nejsme jediny :lol: hihi, ubytovani prespolnich jsme vyresili promptne, u nas na zahrade je mista na stany… :lol: :lol:
My to mame docela divoky. Budeme se brat v miste, odkud pochazim. Tj. asi 100 km od naseho bydliste :roll: Pochazime z jc, pricemz mezi nami je 70 km a oba zijeme v Praze :mrgreen: Takze kamaradi z Prahy a jeho rodina to ma lan cesty, zato nasi budou u zdroje :lol:

• načítám...
35415
2.11.11 20:57
lazy_cat píše:
Přiletěla jsem z dovolený, vyzvedl mě, přijeli jsme domů a byl strašně nenápadnej ( krabičku jsem okem zahlédla ale dělala jsem že nevidím) no a já jsem vyčerpaná lehla do postele a on ke mě..a furt nic :lol: , tak mů říkám : Tak už mi to řekni. No a řekl mi to tak nějak pěkně, že mě slza ukápla a on byl taky trochu „rozněžněnej“ :lol: :wink:
Fiducia píše:
u nas teda zadna romantika :lol: sedeli jsme doma po prijemnem vylete a nejak prisla rec na svatbu :lol: jeste ten vecer jsme vybrali datum (no, ty se chces vdavat v lete… cervenec a srpen je blbej, to mame narozeniny, tak zari? tak jo, nejlip v patek. Hm, tak treba hned 7.? :mrgreen: ) :palec:

Tak uz mi to rekni :lol: :lol: jinak hezky :palec:

• načítám...
3198
2.11.11 20:59
alespon nejsme jediny :lol: hihi, ubytovani prespolnich jsme vyresili promptne, u nas na zahrade je mista na stany… :lol: :lol:
My to mame docela divoky. Budeme se brat v miste, odkud pochazim. Tj. asi 100 km od naseho bydliste :roll: Pochazime z jc, pricemz mezi nami je 70 km a oba zijeme v Praze :mrgreen: Takze kamaradi z Prahy a jeho rodina to ma lan cesty, zato nasi budou u zdroje :lol:

no to nás taky napadlo ale nevím jestli to výjde:-D já jsem z jižní moravy přítel z vysočiny a bydlí od sebe asi 150 km:-D a na šaty už si se koukala? A máte nějakou barvu do které to budete mít sladěný? A jěště takovej dotaz budete mít svatbu v kostele nebo na radnici??

• načítám...
840
2.11.11 21:01
PetiteFillette píše:
Ahoj, taky bych se měla příští rok vdávat. Jenže jsem těhotná a nechce se mi vdávat s bubnem (už jsem to jednou zažila). Někdo tu psal, že udělá rychlovku na úřadě ve čtyřech a v létě obnovení slibu. Odpusťte asi blbou otázku: to jde? 8-o Jak to jako funguje? Oddávající pak všechno odříká a my se vezmem jenom „jako“? A co říct na matrice? My už jsme sice svoji, ale chceme se vzít ještě jednou? Může mi to prosím někdo vysvětlit polopatě? :oops: :-)

Ahojky, já to tak chci udělat, protože svatba rychlovka bude v Německu.
Takže v čechách na matrice předložím oddací list a paní matrikářce řeknu, že bychom chtěli obnovit slib v čechách. (ale dělají to i třeba na výročí svatby nebo tak)No a když jim to zaplatím jako normální svatbu, tak mi to jako svatbu udělají. Prostě si řekneme svatební slib ještě jednou. Někde jsem dokonce četla, že se to dá udělat se vším všudy, s podpisama svědků atd, pokud člověk chce.

• načítám...
840
2.11.11 21:02

Mě bude tento měsíc 28 a příteli 38. Čekáme první miminko… a jak to tady čtu, tak jsem pěkná starucha :D

• načítám...
41882
2.11.11 21:04

Já jsem se nechtěla vdávat těhu, hlavně je ze mě slonice, to by byla fota.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže jsme to naplánovali takhle, kvůli prckovi..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová