Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MBrno píše:lazy_cat píše:My to tak meli a bylo to super
Ahojmy též, nebo bychom teda aspoň měli když jsem v srpnu dostala zásnubní prstýnek
My máme ale představu jasnou, já + přítel a dva svědci
lazy_cat píše:
Jsi můj člověk
Joj83 píše:[/citace
Ahoj holky,
ká se teda budu vdávat taky. Nejdřív byla naplánovaná svatba na léto, ale drahý si to nějak rozmyslel a chce si mě vzít hned.Takže sháním papíry a jak budou, uděláme takovou rychlovku na úřadě, jenom my dva a svědci a v létě potom takové obnovení slibu s tím, že to bude jako pořádná svatba se vším všudy.
Tak nějak se to prostě vyvrbilo. A v létě se prostě udělá pořádná bečkabude to neformální a krásné
APuccelli píše:Fiducia píše:APuccelli píše:jo tak
Z těch postaviček![]()
![]()
jako to byla jedna z prvnich otazek moji matky: doufam, ze nebudete mit na dortu holubicky
![]()
Hi
U nás nic takového nehrozí… naštěstí se na tom shodnou i obě rodiny… i když je nám popravdě těžce jedno, co chtějí naše rodiny, ale zase trochu konzultujeme, to jo… ale spíš tak, že jim prezenutujeme naše představy a co jsme vymysleli, pořídili, a ono se to líbí![]()
![]()
sak je to vas den
at si rodina mysli, co chce
moje mother in law napriklad tezce nesouhlasi a protestuje. Ale to je asi taky vsechno, co muze delat
![]()
Joj83 píše:
Ahoj holky,
ká se teda budu vdávat taky. Nejdřív byla naplánovaná svatba na léto, ale drahý si to nějak rozmyslel a chce si mě vzít hned.Takže sháním papíry a jak budou, uděláme takovou rychlovku na úřadě, jenom my dva a svědci a v létě potom takové obnovení slibu s tím, že to bude jako pořádná svatba se vším všudy.
wow, tak to gratuluju ![]()
levmah28 píše:
Jejda holky,moc stresujete,svatby máte až za půl rokujá měla na přípravu 14 dní
a svatba byla krásná.
my se nestresujeme, ale tesime
![]()
Ahoj, taky bych se měla příští rok vdávat. Jenže jsem těhotná a nechce se mi vdávat s bubnem (už jsem to jednou zažila). Někdo tu psal, že udělá rychlovku na úřadě ve čtyřech a v létě obnovení slibu. Odpusťte asi blbou otázku: to jde?
Jak to jako funguje? Oddávající pak všechno odříká a my se vezmem jenom „jako“? A co říct na matrice? My už jsme sice svoji, ale chceme se vzít ještě jednou? Může mi to prosím někdo vysvětlit polopatě?
![]()
ebirka píše:
holky, taky bych se uz mela vdat, jsem uz pres rok pozadana, mame mimco,… Ale nejak nejsem vdavaci typ, ne, ze bych se nechtela vdat, ale vadi mi to vsechno okolo. Pro me by byla nejprijatelnejsi varianta „Soňa“ (tak se jmenuje nase starostka), jako ze prejdeme pole na urad, cestou nekoho poprosime, rekneme ano a pujdeme dom. Proste nejsem cancaci, nikdy jsem o tom nesnila a ma rodina je taky kapitola sama pro sebe. Taky by pro me byla schudna varianta vzit se v cizine na dovoleny. Jenze vsechny moje moznosti maji hacek a to v rodine meho pritele, ti proste chteji svatbu. Ja kdyz zacnu premyslet o satech a v culiku tam asi taky jit nemuzu, chjo, tak z toho nemuzu spat a je mi zle. Takze holky, mozna do toho taky pristi rok prastim, ale budu se modlit za variantu „Soňa“. Nekdy si rikam, ze ten jeden den snad nejak preziju. Jinak je mi sympaticka varianta, co bude mit lazy_cat
no, a co to udelat jako my? koza se nazere a vlk zustane celej
kasleme na tradice, zadna hostina, ugrilujeme na zahrade prase, klidne se muzete vzit v dzinach a v culiku ![]()
lyrica píše:
My teda nechceme velkou svatbu, jen obřad na radnici, pár přátel a příbuzných..no a pak bych to viděla na prasátko, soudek a tak..hlavně teda i proto, že výbavička pro malýho spolkla skoro všechny penízky..
jo, presne tak to budeme mit my
muj teda chce, abych mela bile saty (i kdyz mu porad rikam, ze se v bilom vdavaji panny
) tak nas cela svatba vyjde na 30-tku ![]()
LadyTommy píše:
Ahoj holky,přidávám se k vám, termín ještě nemáme, ale chtěli bychom se s přítelem vzít na jaře
Před cca 14 dny jsme konečně objevili // na TT, tak chceme, aby šlo miminko už do manželství
super
gratulace k miminku ![]()
A holky (nebo ženy jak chcete
) kolik Vám je let ? Občas mám pocit, že se do toho ženu mladá…24let ![]()
Fiducia píše:lyrica píše:jo, presne tak to budeme mit my
My teda nechceme velkou svatbu, jen obřad na radnici, pár přátel a příbuzných..no a pak bych to viděla na prasátko, soudek a tak..hlavně teda i proto, že výbavička pro malýho spolkla skoro všechny penízky..![]()
![]()
muj teda chce, abych mela bile saty (i kdyz mu porad rikam, ze se v bilom vdavaji panny
![]()
) tak nas cela svatba vyjde na 30-tku
No já jsem to ještě raději moc nepočítala, abych řekla pravdu
Radši
![]()
Hlavně se těším, jakej bude malej mládeneček
![]()
lazy_cat píše:Čerstvě 24 a budu mít miminečko (každou chvíli
A holky (nebo ženy jak chcete) kolik Vám je let ? Občas mám pocit, že se do toho ženu mladá…24let
lazy_cat píše:
A holky (nebo ženy jak chcete) kolik Vám je let ? Občas mám pocit, že se do toho ženu mladá…24let
za me holky
je mi 25, mojemu (Zdenek) 28 a rozumove tak 15 a 18
![]()
lyrica píše:Fiducia píše:lyrica píše:jo, presne tak to budeme mit my
My teda nechceme velkou svatbu, jen obřad na radnici, pár přátel a příbuzných..no a pak bych to viděla na prasátko, soudek a tak..hlavně teda i proto, že výbavička pro malýho spolkla skoro všechny penízky..![]()
![]()
![]()
) tak nas cela svatba vyjde na 30-tku
No já jsem to ještě raději moc nepočítala, abych řekla pravdu
Hlavně se těším, jakej bude malej mládeneček![]()
Radši
![]()
![]()
![]()
no, tak u me byla kalkulace prvni pocin
holt ucetni
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat