Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35432
2.11.11 16:28
lazy_cat píše:
Fiducia taky jsem z vesnice :lol: a moje mamka už plánovala roznos koláčků, tak jsem ji to rychle zatrhla :lol:

o kolackach mi nemluv :mrgreen: budeme objednavat „svatebni mandle ":www.svatebnimandle.cz :palec: a "par“ kolacku mama upece na hostinu 8-)

• načítám...
35432
2.11.11 16:28
lazy_cat píše:
Třeba nějaký nenechavý strýc s tetou :lol:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
lazy_cat píše:
Klidně se ptej :wink: Ani jeden nemáme rádi takovou tu „sladkou polevu“ kolem…někdo se v tom vyžívá a těší se na šaty a tak(to nikomu neberu :-D ) ale my to chceme takhle :-) Hlavně naše rodiny jsou krapet „zvláštní“ takže se je nedokážu ani představit pohromadě :zed: :lol:

A tak to ja zase docela chápu :-) U nás to stálo na tom, že buď jen my a dva svědci, nebo pozvat 140 lidí… máme druhou variantu kvůli rodičům a vůbec, obě naše rodiny jsou zvyklé slavit svatby ve velkém… docela jsem se do toho vžila. A naštěstí to fakt celé bude podle nás… ale musím uznat, že přeplácané načančané věci typu ženich a nevěsta na dortu, všude srdíčka atd., to nesnáším :-D :-D :-D

Takže to celé bude ve francouzském stylu Provence :-)
nahodou, nevesta na dortu, treba tahle me fakt pobavila :mrgreen:
A nez se nekdo zepta: ne, nebudeme mit figurky :lol: Moc bych si prala dort se zivyma kytkama, ale bojim se, ze by se je nekdo pokusil sezrat :twisted: :twisted:

JEHO stryc :twisted: :mrgreen:

• načítám...
35432
2.11.11 16:29
APuccelli píše:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
lazy_cat píše:
Klidně se ptej :wink: Ani jeden nemáme rádi takovou tu „sladkou polevu“ kolem…někdo se v tom vyžívá a těší se na šaty a tak(to nikomu neberu :-D ) ale my to chceme takhle :-) Hlavně naše rodiny jsou krapet „zvláštní“ takže se je nedokážu ani představit pohromadě :zed: :lol:

A tak to ja zase docela chápu :-) U nás to stálo na tom, že buď jen my a dva svědci, nebo pozvat 140 lidí… máme druhou variantu kvůli rodičům a vůbec, obě naše rodiny jsou zvyklé slavit svatby ve velkém… docela jsem se do toho vžila. A naštěstí to fakt celé bude podle nás… ale musím uznat, že přeplácané načančané věci typu ženich a nevěsta na dortu, všude srdíčka atd., to nesnáším :-D :-D :-D

Takže to celé bude ve francouzském stylu Provence :-)
nahodou, nevesta na dortu, treba tahle me fakt pobavila :mrgreen:
A nez se nekdo zepta: ne, nebudeme mit figurky :lol: Moc bych si prala dort se zivyma kytkama, ale bojim se, ze by se je nekdo pokusil sezrat :twisted: :twisted:
Z toho mám osypky :-D :-D :-D

ted nevim, z ceho :oops: :lol:

• načítám...
3447
2.11.11 16:32

Z těch postaviček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
35432
2.11.11 16:33
APuccelli píše:

jo tak :mrgreen: jako to byla jedna z prvnich otazek moji matky: doufam, ze nebudete mit na dortu holubicky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3447
2.11.11 16:37
Fiducia píše:
APuccelli píše:
jo tak :mrgreen: jako to byla jedna z prvnich otazek moji matky: doufam, ze nebudete mit na dortu holubicky :mrgreen: :mrgreen:

Hi :mrgreen: :lol:

U nás nic takového nehrozí… naštěstí se na tom shodnou i obě rodiny… i když je nám popravdě těžce jedno, co chtějí naše rodiny, ale zase trochu konzultujeme, to jo… ale spíš tak, že jim prezenutujeme naše představy a co jsme vymysleli, pořídili, a ono se to líbí :jazyk: :dance:

• načítám...
840
2.11.11 16:50

Ahoj holky,
ká se teda budu vdávat taky. Nejdřív byla naplánovaná svatba na léto, ale drahý si to nějak rozmyslel a chce si mě vzít hned. :D Takže sháním papíry a jak budou, uděláme takovou rychlovku na úřadě, jenom my dva a svědci a v létě potom takové obnovení slibu s tím, že to bude jako pořádná svatba se vším všudy. :-)

• načítám...
5misa6
2.11.11 16:57

Jejda holky,moc stresujete,svatby máte až za půl roku :-D já měla na přípravu 14 dní :-D a svatba byla krásná.

• Upravit
340
2.11.11 17:04
lazy_cat píše:
Ahoj :mavam: my též, nebo bychom teda aspoň měli když jsem v srpnu dostala zásnubní prstýnek :wink: My máme ale představu jasnou, já + přítel a dva svědci :lol:

My to tak meli a bylo to super :dance:

• načítám...
3439
2.11.11 17:16

holky, taky bych se uz mela vdat, jsem uz pres rok pozadana, mame mimco,… Ale nejak nejsem vdavaci typ, ne, ze bych se nechtela vdat, ale vadi mi to vsechno okolo. Pro me by byla nejprijatelnejsi varianta „Soňa“ (tak se jmenuje nase starostka), jako ze prejdeme pole na urad, cestou nekoho poprosime, rekneme ano a pujdeme dom. Proste nejsem cancaci, nikdy jsem o tom nesnila a ma rodina je taky kapitola sama pro sebe. Taky by pro me byla schudna varianta vzit se v cizine na dovoleny. Jenze vsechny moje moznosti maji hacek a to v rodine meho pritele, ti proste chteji svatbu. Ja kdyz zacnu premyslet o satech a v culiku tam asi taky jit nemuzu, chjo, tak z toho nemuzu spat a je mi zle. Takze holky, mozna do toho taky pristi rok prastim, ale budu se modlit za variantu „Soňa“ :). Nekdy si rikam, ze ten jeden den snad nejak preziju. Jinak je mi sympaticka varianta, co bude mit lazy_cat :-)

• načítám...
41882
2.11.11 17:17

My teda nechceme velkou svatbu, jen obřad na radnici, pár přátel a příbuzných..no a pak bych to viděla na prasátko, soudek a tak..hlavně teda i proto, že výbavička pro malýho spolkla skoro všechny penízky.. :nevim:

• načítám...
840
2.11.11 17:24
ebirka píše:
holky, taky bych se uz mela vdat, jsem uz pres rok pozadana, mame mimco,… Ale nejak nejsem vdavaci typ, ne, ze bych se nechtela vdat, ale vadi mi to vsechno okolo. Pro me by byla nejprijatelnejsi varianta „Soňa“ (tak se jmenuje nase starostka), jako ze prejdeme pole na urad, cestou nekoho poprosime, rekneme ano a pujdeme dom. Proste nejsem cancaci, nikdy jsem o tom nesnila a ma rodina je taky kapitola sama pro sebe. Taky by pro me byla schudna varianta vzit se v cizine na dovoleny. Jenze vsechny moje moznosti maji hacek a to v rodine meho pritele, ti proste chteji svatbu. Ja kdyz zacnu premyslet o satech a v culiku tam asi taky jit nemuzu, chjo, tak z toho nemuzu spat a je mi zle. Takze holky, mozna do toho taky pristi rok prastim, ale budu se modlit za variantu „Soňa“ :). Nekdy si rikam, ze ten jeden den snad nejak preziju. Jinak je mi sympaticka varianta, co bude mit lazy_cat :-)

Přesně takhle to chtěl můj přítel. Nakonec jsem ho já ukecala na větší svatbu, tak kolem 50-ti lidí, a teď on mě na rychlovku o 4 lidech, protože čekáme miminko a chceme kvůli jménu a otcovství atd. být rodina už než se teda princezna narodí :)

• načítám...
15050
2.11.11 17:37

Ahoj holky,

přidávám se k vám, termín ještě nemáme, ale chtěli bychom se s přítelem vzít na jaře :srdce:

Před cca 14 dny jsme konečně objevili // na TT, tak chceme, aby šlo miminko už do manželství :srdce:

• načítám...
1361
2.11.11 17:44
Jsi můj člověk :lol:
Joj83 píše:
Ahoj holky,
ká se teda budu vdávat taky. Nejdřív byla naplánovaná svatba na léto, ale drahý si to nějak rozmyslel a chce si mě vzít hned. :D Takže sháním papíry a jak budou, uděláme takovou rychlovku na úřadě, jenom my dva a svědci a v létě potom takové obnovení slibu s tím, že to bude jako pořádná svatba se vším všudy. :-)
  • načítám...
1361
2.11.11 17:45
Wow přesně :-D taky jsme chtěli požádat kolemjdoucí, ale nakonec jsme aspoň toho jednoho „svědka“ slíbila sestře :wink:
ebirka píše:
holky, taky bych se uz mela vdat, jsem uz pres rok pozadana, mame mimco,… Ale nejak nejsem vdavaci typ, ne, ze bych se nechtela vdat, ale vadi mi to vsechno okolo. Pro me by byla nejprijatelnejsi varianta „Soňa“ (tak se jmenuje nase starostka), jako ze prejdeme pole na urad, cestou nekoho poprosime, rekneme ano a pujdeme dom. Proste nejsem cancaci, nikdy jsem o tom nesnila a ma rodina je taky kapitola sama pro sebe. Taky by pro me byla schudna varianta vzit se v cizine na dovoleny. Jenze vsechny moje moznosti maji hacek a to v rodine meho pritele, ti proste chteji svatbu. Ja kdyz zacnu premyslet o satech a v culiku tam asi taky jit nemuzu, chjo, tak z toho nemuzu spat a je mi zle. Takze holky, mozna do toho taky pristi rok prastim, ale budu se modlit za variantu „Soňa“ :). Nekdy si rikam, ze ten jeden den snad nejak preziju. Jinak je mi sympaticka varianta, co bude mit lazy_cat :-)
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová