Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky
Taky se k vám přidávám. Mi máme termín 25.4. Vše nejdůležitější zamluveno, teď vybírám šaty a zbytek v klidu až po novém roce ![]()
Alex160509 píše:
Ahoj holkyTaky se k vám přidávám. Mi máme termín 25.4. Vše nejdůležitější zamluveno, teď vybírám šaty a zbytek v klidu až po novém roce
a jake jsou plany, mala svatba, mega obrad…
povidej
![]()
Ahoj holky,
je tu někdo, kdo uvažuje o zimní svatbě? Nechci se brát s moc velkým bříškem, ale zase nevím, jestli je svatba v zimě dobrý nápad?
Tak u nás bude obřad jen s nejbližší rodinou (13 dospělých a 5 dětí) a odpoledne budou pozvaní kamarádi (zatím 22 dospělých a 7 dětí) Kdyby mě ještě před půl rokem někdo řekl, že se budu na svatbu těšit, tak mu neuvěřím, ale je to tak
Ještě mě nijak extra svatební šílenství nechytá, tak uvidíme jak to bude až se to bude blížit.
LadyTommy píše:
Ahoj holky,je tu někdo, kdo uvažuje o zimní svatbě? Nechci se brát s moc velkým bříškem, ale zase nevím, jestli je svatba v zimě dobrý nápad?
My.....máme jí 7.1.2012 ![]()
Tak to chci slyšet podrobnosti, jaké oblečení, kde oslava, kde budete pořizovat fotky…
Já si to na sněhu vůbec neumím představit ![]()
Lady.....my se na konci října zasnoubili a na co čekat ![]()
Já teda vždy chtěla svatbu na jaře…a bude v zimě ![]()
Budu mít šaty,přes to kožíšek.....boty asi dvoje..kozajdy a jedny „šatové“
Obřad máme na zámečku,kde sál vytápějí,pak fotky dle počasí–bud venku,nebo zajedeme do atelieru,ten má fotografka kousínek.Ale doufám,že to zmákneme tam…
Alex160509 píše:
Tak u nás bude obřad jen s nejbližší rodinou (13 dospělých a 5 dětí) a odpoledne budou pozvaní kamarádi (zatím 22 dospělých a 7 dětí) Kdyby mě ještě před půl rokem někdo řekl, že se budu na svatbu těšit, tak mu neuvěřím, ale je to takJeště mě nijak extra svatební šílenství nechytá, tak uvidíme jak to bude až se to bude blížit.
tak to mate podobne - u nas 45 lidi
a uz mas saty vybrane a tak? ![]()
Sice jdu ještě v sobotu do 2 salónů, ale už mám asi vybráno
A co ty? Jak jdou přípravy a už šílíš ![]()
Alex160509 píše:
Sice jdu ještě v sobotu do 2 salónů, ale už mám asi vybránoA co ty? Jak jdou přípravy a už šílíš
a ukazes?
saty mam vybrane tyto: https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
jinak zatim nic moc neresim, casu dost
ostatne, ja zacnu silet az cestou na radnici
![]()
Tak tady jsem. Docela se i sama sobě líbím
Uvidím jak dopadnu zítra. Třeba narazím na další hezký a bude prekérka ![]()
Alex160509 píše:
Tak tady jsem. Docela se i sama sobě líbímUvidím jak dopadnu zítra. Třeba narazím na další hezký a bude prekérka
krasna nevesta
muzu se zeptat, kolik te bude stat pujcovne? ![]()
a kdyby ses nemohla rozhodnout, posli fotky mi ti poradime ![]()
Tyto jsou za 7500,– Nejsi náhodou přihlášená na Bereme? Já jsem a jde mi tam z toho hlava kolem
Tam a tady trávím každou volnou chvíli.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat