Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2591
15.11.11 10:56
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Asi tak :-) Mě dostala známá, když mi říkala, že je snad jasný, že budeme mít výslužky, že se to tak dělá. Já myslím, že svatebčani můžou být rádi, že budou pozváni a ne že budou kritizovat co jsme měli a neměli. Platit si to budeme mi, tak je každýmu do toho prd, že :wink:
no jasne, to nikdo nevidi, ze to cely zatahnou dva lidi a dalsich 50 se prijde, s prominutim, nazrat za dva rucniky :mrgreen: :twisted:
mimochodem, takove ocekavam vyhradne z JEHO strany :oops: :oops: :oops:

Ale tak třeba se vytáhnou a bude to něco co se bude hodit, ne :think:

• načítám...
36544
15.11.11 11:00

http://www.hvezdyeuronics.cz/user/197?… Dáte mi prosím hlasík? Díky, a můžete i sdílet, potřebuju dneska 200 hlasů, máme šanci vyhrát.. :wink:
Děkujeme moc :palec:

• načítám...
35415
15.11.11 11:27
Alex160509 píše:
U nás, pokud bude někdo chtít dát dar, tak by jsme rádi prašule, jelikož bydlíme 4 roky ve své a opravdu nic tak nutně do domácnosti nepotřebujeme. Jen koumám, jak to elegantně oznámit :wink:

no, my spolu taky bydlime, byt mame zarizeny a hodila by se nam tak leda nova sedacka :mrgreen: takze az na neco prijdes, dej mi vedet :kytka:
nase uz jsem pozadala o penize, jeho rodice nejspis ani neprijdou a zbytek pribuzenstva, ktere „musi“ pozvat pritahne kraviny :cert: takze si hodne slibuju od kamaradu :twisted:

• načítám...
35415
Alex160509 píše:
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Asi tak :-) Mě dostala známá, když mi říkala, že je snad jasný, že budeme mít výslužky, že se to tak dělá. Já myslím, že svatebčani můžou být rádi, že budou pozváni a ne že budou kritizovat co jsme měli a neměli. Platit si to budeme mi, tak je každýmu do toho prd, že :wink:
no jasne, to nikdo nevidi, ze to cely zatahnou dva lidi a dalsich 50 se prijde, s prominutim, nazrat za dva rucniky :mrgreen: :twisted:
mimochodem, takove ocekavam vyhradne z JEHO strany :oops: :oops: :oops:
Ale tak třeba se vytáhnou a bude to něco co se bude hodit, ne :think:

hm… :think: o co se vsadis :mrgreen: :twisted:

• načítám...
35415
MonnyDee píše:
http://www.hvezdyeuronics.cz/user/197?… Dáte mi prosím hlasík? Díky, a můžete i sdílet, potřebuju dneska 200 hlasů, máme šanci vyhrát.. :wink:
Děkujeme moc :palec:
:palec:
  • načítám...
2591
15.11.11 12:29
MonnyDee píše:
Děkujeme moc :palec:

Máte to tam :-)

• načítám...
3198
15.11.11 13:00

Ahoj holky,
tak jsem dneska byla vybirat svatebni šaty a zjistila jsem, že být hubená teda není žádná výhoda:( většina šatu mi byla prostě velká:(

• načítám...
65330
15.11.11 13:04

Ahojík holky…
nestíhám.....do toh přítelova dcera malá je v nemocnici…takže nic moc
Na šaty jsme dneska ještě byla jednou a taky něco mají…tak ve finále stejně nevím jaké…
Monny-.-------tobě jsme už hlasovala,všimla jsme si toho v nějaké diskusi a když to vidím u stálé členky mimina hlasuju :wink:

• načítám...
35415
15.11.11 13:13
trybitka píše:
Ahoj holky,
tak jsem dneska byla vybirat svatebni šaty a zjistila jsem, že být hubená teda není žádná výhoda:( většina šatu mi byla prostě velká:(

nic si z toho nedelej, ja mam zase u vseho vlecku u vepredu, jak jsou mi dlouhy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
35415
15.11.11 13:14
Petra Z píše:
Ahojík holky…
nestíhám.....do toh přítelova dcera malá je v nemocnici…takže nic moc
Na šaty jsme dneska ještě byla jednou a taky něco mají…tak ve finále stejně nevím jaké…
Monny-.-------tobě jsme už hlasovala,všimla jsme si toho v nějaké diskusi a když to vidím u stálé členky mimina hlasuju :wink:

at je mala brzy fit :hug: :hug:

• načítám...
65330
15.11.11 13:16

Fiduca…snad to nic nebude…
dnes jí dělají mozkomíšní odběr…

• načítám...
2591
15.11.11 13:16

Holky tak hoďte fotky, jestli máte. Pordíme :-)

Petra Z snad to s dcerkou není nic vážného :-?

Fiducia zatím jsem našla toto:
Chcete-li nás potěšit nějakým milým dárkem, úplatky přijímáme v hotovosti v jákékoliv výši.

Jinak přemýšlím, že ten text přidáme do obálky k oznámení. Není to blbý? Co myslíte holky?

• načítám...
3198
15.11.11 13:25

dám sem fotu na posouzení:-)
tyhle mi seděli nejlíp. Hodně mi říkalo, že jim to padalo a že si mám vybrat s ramínkama ale tyhle mají takový speciální gumičky a nemělo by to sjíždět

• načítám...
35415
15.11.11 13:26
Alex160509 píše:
Holky tak hoďte fotky, jestli máte. Pordíme :-)

Petra Z snad to s dcerkou není nic vážného :-?

Fiducia zatím jsem našla toto:
Chcete-li nás potěšit nějakým milým dárkem, úplatky přijímáme v hotovosti v jákékoliv výši.

Jinak přemýšlím, že ten text přidáme do obálky k oznámení. Není to blbý? Co myslíte holky?
:lol: :lol: :lol: tak to je dobry :palec:
ja to planuju davat do obalky, preci je nebudu obesilat extra :mrgreen:
  • načítám...
35415
15.11.11 13:27

trybitka krasa :potlesk: :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová