Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fiducia píše:Alex160509 píše:no jasne, to nikdo nevidi, ze to cely zatahnou dva lidi a dalsich 50 se prijde, s prominutim, nazrat za dva rucniky
Asi takMě dostala známá, když mi říkala, že je snad jasný, že budeme mít výslužky, že se to tak dělá. Já myslím, že svatebčani můžou být rádi, že budou pozváni a ne že budou kritizovat co jsme měli a neměli. Platit si to budeme mi, tak je každýmu do toho prd, že
![]()
mimochodem, takove ocekavam vyhradne z JEHO strany![]()
![]()
Ale tak třeba se vytáhnou a bude to něco co se bude hodit, ne ![]()
http://www.hvezdyeuronics.cz/user/197?… Dáte mi prosím hlasík? Díky, a můžete i sdílet, potřebuju dneska 200 hlasů, máme šanci vyhrát.. ![]()
Děkujeme moc ![]()
Alex160509 píše:
U nás, pokud bude někdo chtít dát dar, tak by jsme rádi prašule, jelikož bydlíme 4 roky ve své a opravdu nic tak nutně do domácnosti nepotřebujeme. Jen koumám, jak to elegantně oznámit
no, my spolu taky bydlime, byt mame zarizeny a hodila by se nam tak leda nova sedacka
takze az na neco prijdes, dej mi vedet ![]()
nase uz jsem pozadala o penize, jeho rodice nejspis ani neprijdou a zbytek pribuzenstva, ktere „musi“ pozvat pritahne kraviny
takze si hodne slibuju od kamaradu ![]()
Alex160509 píše:Fiducia píše:Ale tak třeba se vytáhnou a bude to něco co se bude hodit, neAlex160509 píše:no jasne, to nikdo nevidi, ze to cely zatahnou dva lidi a dalsich 50 se prijde, s prominutim, nazrat za dva rucniky
Asi takMě dostala známá, když mi říkala, že je snad jasný, že budeme mít výslužky, že se to tak dělá. Já myslím, že svatebčani můžou být rádi, že budou pozváni a ne že budou kritizovat co jsme měli a neměli. Platit si to budeme mi, tak je každýmu do toho prd, že
![]()
mimochodem, takove ocekavam vyhradne z JEHO strany![]()
![]()
hm…
o co se vsadis
![]()
MonnyDee píše:
http://www.hvezdyeuronics.cz/user/197?… Dáte mi prosím hlasík? Díky, a můžete i sdílet, potřebuju dneska 200 hlasů, máme šanci vyhrát..
Děkujeme moc
MonnyDee píše:
http://www.hvezdyeuronics.cz/user/197?… Dáte mi prosím hlasík? Díky, a můžete i sdílet, potřebuju dneska 200 hlasů, máme šanci vyhrát..
Děkujeme moc
Máte to tam ![]()
Ahoj holky,
tak jsem dneska byla vybirat svatebni šaty a zjistila jsem, že být hubená teda není žádná výhoda:( většina šatu mi byla prostě velká:(
Ahojík holky…
nestíhám.....do toh přítelova dcera malá je v nemocnici…takže nic moc
Na šaty jsme dneska ještě byla jednou a taky něco mají…tak ve finále stejně nevím jaké…
Monny-.-------tobě jsme už hlasovala,všimla jsme si toho v nějaké diskusi a když to vidím u stálé členky mimina hlasuju ![]()
trybitka píše:
Ahoj holky,
tak jsem dneska byla vybirat svatebni šaty a zjistila jsem, že být hubená teda není žádná výhoda:( většina šatu mi byla prostě velká:(
nic si z toho nedelej, ja mam zase u vseho vlecku u vepredu, jak jsou mi dlouhy
![]()
Petra Z píše:
Ahojík holky…
nestíhám.....do toh přítelova dcera malá je v nemocnici…takže nic moc
Na šaty jsme dneska ještě byla jednou a taky něco mají…tak ve finále stejně nevím jaké…
Monny-.-------tobě jsme už hlasovala,všimla jsme si toho v nějaké diskusi a když to vidím u stálé členky mimina hlasuju
at je mala brzy fit
![]()
Holky tak hoďte fotky, jestli máte. Pordíme ![]()
Petra Z snad to s dcerkou není nic vážného ![]()
Fiducia zatím jsem našla toto:
Chcete-li nás potěšit nějakým milým dárkem, úplatky přijímáme v hotovosti v jákékoliv výši.
Jinak přemýšlím, že ten text přidáme do obálky k oznámení. Není to blbý? Co myslíte holky?
dám sem fotu na posouzení:-)
tyhle mi seděli nejlíp. Hodně mi říkalo, že jim to padalo a že si mám vybrat s ramínkama ale tyhle mají takový speciální gumičky a nemělo by to sjíždět
Alex160509 píše:
Holky tak hoďte fotky, jestli máte. Pordíme![]()
Petra Z snad to s dcerkou není nic vážného
Fiducia zatím jsem našla toto:
Jinak přemýšlím, že ten text přidáme do obálky k oznámení. Není to blbý? Co myslíte holky?
Chcete-li nás potěšit nějakým milým dárkem, úplatky přijímáme v hotovosti v jákékoliv výši.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat