Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
my byli prstýnek taky vybírat společně o svatbě sme se začli bavit už v červenci, měli sme fotografku a termín a prstýnek sem dostala teprv teď v neděli ![]()
holky, stale vas ctu, prohlizim fotky satu (btw. moc vam to slusi), ale premyslim, jak se v tom vlastne chodi
. Ja jsem fakt marna.
Zasnubni prstynek zadny nemam (ani vlastne nevim, jestli to pozadani plati
). Kdyz jsem se pritele zeptala, ze jeste nemam prstynek, tak mi odpovedel, ze stejne zadny nenosim
. Takze my to asi preskocime az k tomu snubnimu
. Jinak u nas zatim zadny zmeny, az nejaky budou, nahlasim
.
Ahoj holky. Vítám zde nově příchozí ![]()
Anie22 Jaké budeš mít šaty, jestli už ti poleze pupík? A oznamko i prstýnky pěkný ![]()
Mammy odkud jsi a kdo vás bude fotiti?
Patris já byla vždycky taky odpurkyně svatby a hle, přišla žádost o ruku a je změna
Jinak s těma šatama má chlap pravdu. Já si říkala, že v nich budu vypadat jak máňa a jak jsem zkusila pár, který mi sedly, tak mě to v nich začlo bavit a už se nemůžu dočkat až vypukne den D ![]()
Ebirka Zásnubák ani snubák není extra důležitej, hlavní je, že bude svatba ![]()
Holky, co kdyby jsme vytvořily tabulku, kde by byl seznámek nás všech - kde, kdy, v kolik hodin bude svatba? Co vy na to?
Anie..je v liberci na radnici????tam to je krásný vid…no bydlím cca 30 minut od Liberce…
Prstýnky krásný ![]()
Rozpočet---nemáme
a raději ani nepočítám ![]()
dary…protože jsme spolu 7 let,bydlíme,máme syna,dom nic nepotřebujeme,tak peníze by se šikly,ale bez darů to taky přežijeme ![]()
Patris, tak to se budem vdávat kousek od sebe, my to budeme mít buď v Bruntále na zámku, nebo na Sovinci
Anie: prstýnky jsou krásný. Asi budeme mít něco podobného. Přítel chce žluté zlato a já bych do toho chtěla nějaké bílé, ale uvidíme, až pujdeme vybírat.
Alex: to není vůbec špatný nápad ![]()
ebirka píše:
holky, stale vas ctu, prohlizim fotky satu (btw. moc vam to slusi), ale premyslim, jak se v tom vlastne chodi. Ja jsem fakt marna.
blbe se v tom chodi
pankac:
proto jsem si po zrale uvaze (trvala asi 5 sec. v satech s vleckou
) vybrala kalhoty ![]()
Alex160509 píše:
Holky, co kdyby jsme vytvořily tabulku, kde by byl seznámek nás všech - kde, kdy, v kolik hodin bude svatba? Co vy na to?
skvely napad!!!
![]()
kdo se toho ujme ![]()
jestli se nikdo nehlasi, udelam to rada, ale budu na to mit dost casu az v patek
![]()
Fiducia tak to by jsi byla zlatá
Mě to sic napadlo, ale zatím jsem nevykoumala jak na to ![]()
Až se tady ukážu v pondělí, jsem zvědavá, jaká krásná tabulka na mě bude čekat ![]()
Jdu balit kufry. Zítra jedeme k budoucím tchánovcům. Bohužel jim nejede komp, tak asi budu mít absťák
To je závislost toto fórum ![]()
Holky užijte si zítřejší volno!
Alex jsem ucetni, miluju tabulky
![]()
uzijte si vylet
a v pondeli se tesim ![]()
Alex160509 píše:
tak to je super nápad:-)
Joj83 píše:
Patris, tak to se budem vdávat kousek od sebe, my to budeme mít buď v Bruntále na zámku, nebo na SovinciAnie: prstýnky jsou krásný. Asi budeme mít něco podobného. Přítel chce žluté zlato a já bych do toho chtěla nějaké bílé, ale uvidíme, až pujdeme vybírat.
Alex: to není vůbec špatný nápad
nejen kousek no to bude taky na zámku v bruntále
kdy pánujete termín?
my sme z Chocně, mini město tak 40 km od Pardubic, marně se dohadujeme, kde že vlastně ta svatba bude, přítel si trvá na místním zámečku, jenže tam je to jak na běžícím pásu, svatba každou půl hodinu, což není nic pro mě, sama mám vyhlídlé místečko u nás v parku, lemované alejí stromů, romantika no, otázkou je, kam všude je oddávající ochotná dojít.. ![]()
jinak fotografku sem si vybrala tuhle http://www.ywonn.cz/ fotila nám i prcka a její fotky sou úžasný, jen je hodně žádaná a v červenci už nebyl termín, který sem si původně přála ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat