Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3932
16.11.11 13:01

my byli prstýnek taky vybírat společně o svatbě sme se začli bavit už v červenci, měli sme fotografku a termín a prstýnek sem dostala teprv teď v neděli :mrgreen:

• načítám...
3439
16.11.11 13:18

holky, stale vas ctu, prohlizim fotky satu (btw. moc vam to slusi), ale premyslim, jak se v tom vlastne chodi :). Ja jsem fakt marna.
Zasnubni prstynek zadny nemam (ani vlastne nevim, jestli to pozadani plati :lol: ). Kdyz jsem se pritele zeptala, ze jeste nemam prstynek, tak mi odpovedel, ze stejne zadny nenosim :). Takze my to asi preskocime az k tomu snubnimu :). Jinak u nas zatim zadny zmeny, az nejaky budou, nahlasim :).

• načítám...
2591
16.11.11 13:29

Ahoj holky. Vítám zde nově příchozí :mavam:

Anie22 Jaké budeš mít šaty, jestli už ti poleze pupík? A oznamko i prstýnky pěkný :palec:

Mammy odkud jsi a kdo vás bude fotiti?

Patris já byla vždycky taky odpurkyně svatby a hle, přišla žádost o ruku a je změna :-) Jinak s těma šatama má chlap pravdu. Já si říkala, že v nich budu vypadat jak máňa a jak jsem zkusila pár, který mi sedly, tak mě to v nich začlo bavit a už se nemůžu dočkat až vypukne den D :lol:

Ebirka Zásnubák ani snubák není extra důležitej, hlavní je, že bude svatba :pankac:

• načítám...
2591
16.11.11 13:35

Holky, co kdyby jsme vytvořily tabulku, kde by byl seznámek nás všech - kde, kdy, v kolik hodin bude svatba? Co vy na to?

• načítám...
65333
16.11.11 14:00

Anie..je v liberci na radnici????tam to je krásný vid…no bydlím cca 30 minut od Liberce…
Prstýnky krásný :palec:
Rozpočet---nemáme :mrgreen: a raději ani nepočítám :mrgreen:
dary…protože jsme spolu 7 let,bydlíme,máme syna,dom nic nepotřebujeme,tak peníze by se šikly,ale bez darů to taky přežijeme :lol:

• načítám...
840
16.11.11 17:49

Patris, tak to se budem vdávat kousek od sebe, my to budeme mít buď v Bruntále na zámku, nebo na Sovinci

Anie: prstýnky jsou krásný. Asi budeme mít něco podobného. Přítel chce žluté zlato a já bych do toho chtěla nějaké bílé, ale uvidíme, až pujdeme vybírat.

Alex: to není vůbec špatný nápad :)

• načítám...
35415
16.11.11 18:30
ebirka píše:
holky, stale vas ctu, prohlizim fotky satu (btw. moc vam to slusi), ale premyslim, jak se v tom vlastne chodi :). Ja jsem fakt marna.

blbe se v tom chodi :pankac: pankac: :pankac: proto jsem si po zrale uvaze (trvala asi 5 sec. v satech s vleckou :mrgreen: ) vybrala kalhoty :palec:

• načítám...
35415
16.11.11 18:31
Alex160509 píše:
Holky, co kdyby jsme vytvořily tabulku, kde by byl seznámek nás všech - kde, kdy, v kolik hodin bude svatba? Co vy na to?

skvely napad!!! :potlesk: :potlesk:
kdo se toho ujme :kytka:
jestli se nikdo nehlasi, udelam to rada, ale budu na to mit dost casu az v patek :oops: :roll:

• načítám...
65333
16.11.11 18:32

Tabulku neumím :oops:

• načítám...
35415
16.11.11 18:46
Petra Z píše:
Tabulku neumím :oops:

nevadi :wink:

• načítám...
2591
16.11.11 18:50

Fiducia tak to by jsi byla zlatá :hug: Mě to sic napadlo, ale zatím jsem nevykoumala jak na to :roll:
Až se tady ukážu v pondělí, jsem zvědavá, jaká krásná tabulka na mě bude čekat :wink:
Jdu balit kufry. Zítra jedeme k budoucím tchánovcům. Bohužel jim nejede komp, tak asi budu mít absťák :lol: To je závislost toto fórum :mrgreen:

Holky užijte si zítřejší volno!

• načítám...
35415
16.11.11 19:11

Alex jsem ucetni, miluju tabulky :mrgreen: :twisted:
uzijte si vylet :kytka: a v pondeli se tesim :huban:

• načítám...
3198
16.11.11 19:18
Alex160509 píše:
Holky, co kdyby jsme vytvořily tabulku, kde by byl seznámek nás všech - kde, kdy, v kolik hodin bude svatba? Co vy na to?

tak to je super nápad:-)

• načítám...
543
16.11.11 19:32
Joj83 píše:
Patris, tak to se budem vdávat kousek od sebe, my to budeme mít buď v Bruntále na zámku, nebo na Sovinci

Anie: prstýnky jsou krásný. Asi budeme mít něco podobného. Přítel chce žluté zlato a já bych do toho chtěla nějaké bílé, ale uvidíme, až pujdeme vybírat.

Alex: to není vůbec špatný nápad :)

nejen kousek no to bude taky na zámku v bruntále :lol: kdy pánujete termín?

• načítám...
3932
16.11.11 21:21

my sme z Chocně, mini město tak 40 km od Pardubic, marně se dohadujeme, kde že vlastně ta svatba bude, přítel si trvá na místním zámečku, jenže tam je to jak na běžícím pásu, svatba každou půl hodinu, což není nic pro mě, sama mám vyhlídlé místečko u nás v parku, lemované alejí stromů, romantika no, otázkou je, kam všude je oddávající ochotná dojít.. :mrgreen:
jinak fotografku sem si vybrala tuhle http://www.ywonn.cz/ fotila nám i prcka a její fotky sou úžasný, jen je hodně žádaná a v červenci už nebyl termín, který sem si původně přála :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová