Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petra Z píše:
Mammy…jako že 2krát 6 =12????
přesně tak
ale tak víš co, 4+8 je taky 12 ![]()
Petra Z píše:
První jsem já
7.1.
No Mammy–taky dobrý
Jeee, už sedmého? No tak to jsem ráda, že nejsem jedinej blázen, kterej se vdává v lednu
a z jakého důvodu jste se rozhodli pro tenhle datum? Jinak gratuluju ![]()
Anie…u nás to je celkem fofr…
na konci října žádost o ruku,v lednu svatba
A tak rychle i proto,že chceme dalšího prcka a u nás záleží na tom,kdy pojedeme zase do centra asistované reprodukce.Tam bych chtěla v únoru.
Takže kdyby to vyšlo,nechtěla jsem se vdávat těhotná.
Nejdříve jsem chtěla další pokus v listopadu,ale když přišla ta žádost,tak nejdříve svatba a pak mimčo.
A co.....jak jdou přípravy???
Tak to chápu Peťul. No přípravy nic moc, zatím mám jen objednaná oznámení a vybrané prstýnky. Jinak mám vše naplánované, ale nějak to odkládám (pak se z toho v lednu střelím)
i šaty si budu vybírat až v lednu, jelikož nevím, jak velkej budu mít pupík
doufám, že nebude nějakej velkej mráz a vánice a to přeji i vám ![]()
Anie…na počasí jsem zvědavá…
Prstýnky máme taky vybrané,oznamko mi udělá kamarádka–chci s fotkou Matese,šaty už jsem si zkoušela.
Vím,kdo mi udělá kdytky,dort–jen vybrat jaké…
A obřad bude ve 14 hodin,pak dáme někd epozdní oběd–v klídečku a večer bude mejdan–mám ehospodu v pronájmu,tak tam ![]()
mammy píše:
ahoj ahojmůžu se k vám přidat? tu naši svatbičku máme naplánovanou na 4.8. 2012 a nějak se nám to organizování už rozjíždí
původně sem chtěla 2.6. 2012 to datum je úžasný, ale fotografka už neměla volno
Anie22 píše:
Ahoj holky, asi budu prvnínám to vypukne už 21.01.2012 ve 12 hodin
a budu v 26tt
už mám objednaná oznámení a vybrané prstýnky, jinak jsem zatím ještě „v klidu“
wow, tak to uz je za par ![]()
ukazes nam oznameni a prstynky? ![]()
Tak nám upeče koláčky a dort moje sestřenice, takže na tom jsme dost ušetřili. Jinak máme výzdobu sladěnou do zlaté (béžové). Jsme velká rodina, takže po obřadu bude hostina pro cca 50 lidí a k večeru dorazej kamarádi. Jsem zvědavá, kolik nás to nakonec bude celkem stát
ale tak je to (snad) jen jednou za život ![]()
Anie22 píše:
Tak nám upeče koláčky a dort moje sestřenice, takže na tom jsme dost ušetřili. Jinak máme výzdobu sladěnou do zlaté (béžové). Jsme velká rodina, takže po obřadu bude hostina pro cca 50 lidí a k večeru dorazej kamarádi. Jsem zvědavá, kolik nás to nakonec bude celkem státale tak je to (snad) jen jednou za život
hezky
rekla bych, ze mame vybrany oznameni u stejny firmy ![]()
Anie22 píše:
Tady vám ještě posílám prstýnky
tak ty jsou taky super ![]()
Patris píše:
ahoj holky taky se příští ro k vdávám.Dočtu vás a pak napíšu:
ahoj
![]()
tesime se na podrobnosti ![]()
Ahoj tak jsem vás tak trochu pročetla s prckem na rukách to jde blbě ![]()
Můj mě požádal 29.9.2011 a čekala jsem na prstýnek skoro rok ![]()
Vdávat jsem se nikdy nechtěla ale taky jsem nechtěla děti.No
brát se budem v červnu(já chtěla v září ale v Jeseníkách už je strašná kosa) a malý se nám narodil v srpnu
![]()
Svatbu jsem po čase plánovala jen se svědky i dnes bych to uvítala jak jste psaly nechci být středem pozornosti jak cvičená opice a taky představa ve svatebních šatech mi pořád nedochází.(Chtěla jsem kostýmek nebo jak jste psaly rifle
)Ale chlap to neschvaluje.
Takže bude po jeho já jsem s z ostravska on z Jeseníku bydlíme na Jihu.Svatba bude v Jeseníku,obřad na zámku hostina u nás na hospodě, ubytování pro moju rodinu na penzioně.Myslela že se vlezem do 10tisíc ale pak mi došlo že si musím půjči šaty,můj oblek,kytka atd atd takže počítám tak 30tisíc za svatbu.Hradíme to sami a jako dary budem chtít finance jelikož 4roky a něco jsme zabydlení a máme vše.Jídlo a cukrovinky jsem si chtěla udělat sama ale bylo mi řečeno že to někdo udělá za mě.No doufám že nebude nic kupované a bude to teda dělat někdo z rodiny jsem totiž kuchařka a hodně peču tak mám trochu deformaci. ![]()
Zásnubní mám z bíleho zlata napůl lesklý na půl matný 3zirkony a teda vybírala jsem si ho sama i s můžem jinak bych se asi nedočkala. ![]()
Když tak pardon za chyby odbíhák k malénu a k vaření
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat