Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No zásnubní prsten sem vám tam už hodila
Jinak mě požádal o ruku v dubnu a po dlouhém rozhodování sme se rozhodli pro datum 9.6.2012. Jinak mě je 21 a ženichovi 28 ![]()
Dobré ráno/dopoledne holky ![]()
Fiducia Zásnubák máš krásný! Ale spíš bych nechala snubák a zásnubák zvlášť. Ten snubní je hodně výrazný a zásnubák jemný, tak aby se to netlouklo.
Jinak mi by jsme taky rádi mimčo, ale radši snažení necháme na leden, abych kdyby se náhodou zadařilo brzy nebyla nevěsta s pupkem ![]()
Ahojík holky…
teda zánnubní máte krásné…všechny ![]()
Add snažení…
sice jsme na Matyáše čekala 3 roky a ted na další čekám rok a půl,se snažením moc neporadím,bo nám to doma nejde a vše se odehrává v centru asistované reprodukce ![]()
holky, mate krasny prsteny
je podle uplne videt, jak jsme kazda jina ![]()
Alex160509 píše:
Dobré ráno/dopoledne holky
Fiducia Zásnubák máš krásný! Ale spíš bych nechala snubák a zásnubák zvlášť. Ten snubní je hodně výrazný a zásnubák jemný, tak aby se to netlouklo.
Jinak mi by jsme taky rádi mimčo, ale radši snažení necháme na leden, abych kdyby se náhodou zadařilo brzy nebyla nevěsta s pupkem
no, ja uvidim nazivo, treba nakonec budou uplne jiny
![]()
Holky, máte úplně krásné prstýnky. To u nás to proběhne naprosto neromanticky. Dáme si snubáky na vánoce, a zásnubní se nekoná. ![]()
Jinak snažilkám přeju hodně úspěchů. ![]()
No nemysli si u nás to proběhlo tak že jsme jeli do zlatnictví tak sme vybrali zásnubák a pak před tím obchodem mě muž požádal o ruku
Zásnubák být ani nemusí hlavně že bude snubák
![]()
kate908 píše:
No nemysli si u nás to proběhlo tak že jsme jeli do zlatnictví tak sme vybrali zásnubák a pak před tím obchodem mě muž požádal o rukuZásnubák být ani nemusí hlavně že bude snubák
![]()
koukám, že jste taky romantici…
Teda já jsem, ale můj na to moc není. On teda ne, že by neměl nápady… minulý víkend mi sdělil, že mě jako chtěl požádat o ruku, když jsme ve španělsku na pláži čekali na západ slunece, ale že neměl prstýnek a pak na to v průběhu toho čekání nějak zapoměl… já myslela, že ho zabiju ![]()
kate908 píše:
No nemysli si u nás to proběhlo tak že jsme jeli do zlatnictví tak sme vybrali zásnubák a pak před tím obchodem mě muž požádal o rukuZásnubák být ani nemusí hlavně že bude snubák
![]()
Joj83 píše:kate908 píše:koukám, že jste taky romantici…
![]()
Teda já jsem, ale můj na to moc není. On teda ne, že by neměl nápady… minulý víkend mi sdělil, že mě jako chtěl požádat o ruku, když jsme ve španělsku na pláži čekali na západ slunece, ale že neměl prstýnek a pak na to v průběhu toho čekání nějak zapoměl… já myslela, že ho zabiju
ti chlapi
![]()
No to já sem si to představovala taky úplně jinak, ale prostě chlapy no
![]()
Chtěla jsem se zeptat. Budete mít nějaké dárečky a výslužky pro svatebčany?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat