Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
44
13.11.11 08:57

No zásnubní prsten sem vám tam už hodila :-) Jinak mě požádal o ruku v dubnu a po dlouhém rozhodování sme se rozhodli pro datum 9.6.2012. Jinak mě je 21 a ženichovi 28 :)

• načítám...
2591
13.11.11 09:20

Dobré ráno/dopoledne holky :-)
Fiducia Zásnubák máš krásný! Ale spíš bych nechala snubák a zásnubák zvlášť. Ten snubní je hodně výrazný a zásnubák jemný, tak aby se to netlouklo.
Jinak mi by jsme taky rádi mimčo, ale radši snažení necháme na leden, abych kdyby se náhodou zadařilo brzy nebyla nevěsta s pupkem :-)

• načítám...
2591
13.11.11 09:45

Taky se musím pochlubit :lol:

• načítám...
65352
13.11.11 12:54

Ahojík holky…
teda zánnubní máte krásné…všechny :palec:
Add snažení…
sice jsme na Matyáše čekala 3 roky a ted na další čekám rok a půl,se snažením moc neporadím,bo nám to doma nejde a vše se odehrává v centru asistované reprodukce :-?

• načítám...
35415
13.11.11 17:58

holky, mate krasny prsteny :palec: je podle uplne videt, jak jsme kazda jina :lol:

• načítám...
35415
13.11.11 17:59
Alex160509 píše:
Dobré ráno/dopoledne holky :-)
Fiducia Zásnubák máš krásný! Ale spíš bych nechala snubák a zásnubák zvlášť. Ten snubní je hodně výrazný a zásnubák jemný, tak aby se to netlouklo.
Jinak mi by jsme taky rádi mimčo, ale radši snažení necháme na leden, abych kdyby se náhodou zadařilo brzy nebyla nevěsta s pupkem :-)

no, ja uvidim nazivo, treba nakonec budou uplne jiny :roll: :mrgreen:

• načítám...
840
13.11.11 19:22

Holky, máte úplně krásné prstýnky. To u nás to proběhne naprosto neromanticky. Dáme si snubáky na vánoce, a zásnubní se nekoná. :)

Jinak snažilkám přeju hodně úspěchů. :)

• načítám...
44
14.11.11 18:15

No nemysli si u nás to proběhlo tak že jsme jeli do zlatnictví tak sme vybrali zásnubák a pak před tím obchodem mě muž požádal o ruku :mrgreen: Zásnubák být ani nemusí hlavně že bude snubák :-) :palec:

• načítám...
840
14.11.11 19:13
kate908 píše:
No nemysli si u nás to proběhlo tak že jsme jeli do zlatnictví tak sme vybrali zásnubák a pak před tím obchodem mě muž požádal o ruku :mrgreen: Zásnubák být ani nemusí hlavně že bude snubák :-) :palec:

koukám, že jste taky romantici… :D Teda já jsem, ale můj na to moc není. On teda ne, že by neměl nápady… minulý víkend mi sdělil, že mě jako chtěl požádat o ruku, když jsme ve španělsku na pláži čekali na západ slunece, ale že neměl prstýnek a pak na to v průběhu toho čekání nějak zapoměl… já myslela, že ho zabiju :D

• načítám...
35415
14.11.11 19:37
kate908 píše:
No nemysli si u nás to proběhlo tak že jsme jeli do zlatnictví tak sme vybrali zásnubák a pak před tím obchodem mě muž požádal o ruku :mrgreen: Zásnubák být ani nemusí hlavně že bude snubák :-) :palec:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: taky romantika :mrgreen: ale porad lepsi, nez u nas :roll: ja ho musela pozadat sama :oops: :oops: 8-)
  • načítám...
35415
14.11.11 19:38
Joj83 píše:
kate908 píše:
koukám, že jste taky romantici… :D Teda já jsem, ale můj na to moc není. On teda ne, že by neměl nápady… minulý víkend mi sdělil, že mě jako chtěl požádat o ruku, když jsme ve španělsku na pláži čekali na západ slunece, ale že neměl prstýnek a pak na to v průběhu toho čekání nějak zapoměl… já myslela, že ho zabiju :D

ti chlapi :lol: :lol:

• načítám...
44
14.11.11 19:46

No to já sem si to představovala taky úplně jinak, ale prostě chlapy no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
840
14.11.11 19:50

ale jak jsme rády, že je máme :D:D:D… teda aspoň já jsem

• načítám...
2591
14.11.11 21:01

Holky, ať to proběhlo jakkoliv, hlavní je, že bude svatba, ne? :palec:

• načítám...
2591
14.11.11 21:02

Chtěla jsem se zeptat. Budete mít nějaké dárečky a výslužky pro svatebčany?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová