Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fiducia píše:Alex160509 píše:me teda snubak sedi. ale jen diky tomu, ze jsem vybrala, zkusila, on zaplatil
Moc pěkný! Taky chceme bílé a žluté zlato. Dnes jsem si konečně byla pro větší zásnubák, tak asi začneme taky vybírat snubní. Ale to už bude letos poslední věc, zbytek po Novém roceA kde budete mít obřad?
![]()
Tak u nás bylo překvápko. Prodavačka asi chtěla udělat kšeft. Protože přítelovi hlásila, že výměna bez problémů a když jsem tam přišla já pro větší, tak mě posílala do jiného zlatnictví, že tam mi ho možná zvětší a ještě se tvářila, že otravuju. Nedala jsem se a pak z ní vylezlo, že větší nemají a ať si vyberu jiný. Až když jsem si nechla zavolat paní vedoucí tak prstýnek dali udělat větší. To byla slípka
Sice jsem na něj čekala 2 měsíce, ale mám ten co vybral ženich ![]()
Ahoj holky my máme termín svatby 9.6.2012.Chceme jenom malinkou svatbu jen rodiče a svědkové. Od července neberu prášky, ale zatím nic. Ale od čtvrtka mě píchá v podbříšku nevíte čím to může být. Všude čtu že je to začátek těhu, ale mě menstruace skončila ve středu (ve středu jsme se milovali). Ode dneška jsem nějaká nemocná, spíš se cítím hodně unavená a jenom polehávám…Co myslíte??? ![]()
Fiducia píše:Alex160509 píše:me teda snubak sedi. ale jen diky tomu, ze jsem vybrala, zkusila, on zaplatil
Moc pěkný! Taky chceme bílé a žluté zlato. Dnes jsem si konečně byla pro větší zásnubák, tak asi začneme taky vybírat snubní. Ale to už bude letos poslední věc, zbytek po Novém roceA kde budete mít obřad?
![]()
Hoď foto zásnubáku. Jsem baba zvědavá ![]()
Alex…tak ty šaty na fotce ti strašně sluší a jsou krásné…hlasuju pro ty ![]()
Prstýnky podobné těmto máme…jen já ty 3 kamínky…
A teda s černou je to taky krásný…
Já s jedním kamínkem mít nemohla,mám jeden na zásnubním a vypadalo to blbě,proto 3…
Alex160509 píše:Fiducia píše:Tak u nás bylo překvápko. Prodavačka asi chtěla udělat kšeft. Protože přítelovi hlásila, že výměna bez problémů a když jsem tam přišla já pro větší, tak mě posílala do jiného zlatnictví, že tam mi ho možná zvětší a ještě se tvářila, že otravuju. Nedala jsem se a pak z ní vylezlo, že větší nemají a ať si vyberu jiný. Až když jsem si nechla zavolat paní vedoucí tak prstýnek dali udělat větší. To byla slípkaAlex160509 píše:me teda snubak sedi. ale jen diky tomu, ze jsem vybrala, zkusila, on zaplatil
![]()
Sice jsem na něj čekala 2 měsíce, ale mám ten co vybral ženich
to byla pani na svem miste
jsem rada, ze ses nedala ![]()
kate908 píše:
Ahoj holky my máme termín svatby 9.6.2012.Chceme jenom malinkou svatbu jen rodiče a svědkové. Od července neberu prášky, ale zatím nic. Ale od čtvrtka mě píchá v podbříšku nevíte čím to může být. Všude čtu že je to začátek těhu, ale mě menstruace skončila ve středu (ve středu jsme se milovali). Ode dneška jsem nějaká nemocná, spíš se cítím hodně unavená a jenom polehávám…Co myslíte???
gratulujeme ke svatbe ![]()
k tem tvym priznakum… muzes byt tehu a nemusis ![]()
osobne si myslim, ze na priznaky je brzy, ale jsem „jen“ snazilka, nejsem lekar
preju, aby ti to vyslo
![]()
Petra Z píše:
Alex…tak ty šaty na fotce ti strašně sluší a jsou krásné…hlasuju pro ty
Prstýnky podobné těmto máme…jen já ty 3 kamínky…
A teda s černou je to taky krásný…
Já s jedním kamínkem mít nemohla,mám jeden na zásnubním a vypadalo to blbě,proto 3…
ted jsi mi nasadila brouka do hlavy
mam zasnubak s jednim kamenem (viz foto nize) a premyslim, jestli se k nemu bude ten snubak (viz foto vyse
) hodit, kdyz ma jeden kamen
![]()
neda se nic delat, budu si muset vyzkouset jeste dalsi prsteny
![]()
Alex160509 píše:Fiducia píše:Hoď foto zásnubáku. Jsem baba zvědaváAlex160509 píše:me teda snubak sedi. ale jen diky tomu, ze jsem vybrala, zkusila, on zaplatil
![]()
mam tento
sice to neni primo ten muj, bo jsme ztratili kabel od mobilu
ale az ho najdeme (koupime novy
) tak hodim foto, jak mi sekne
![]()
kate908 píše:
Budu muset počkat. Ale děkuju
neni zac ![]()
a nechces si to cekani zkratit tim, ze nam povis neco o sobe, o zenichovi, o planovane svatbe?
jsme zenske zvedave ![]()
ps: jsme tu jeste dve snazilky, taky zrovna (ne)cekam na MS ![]()
Tak jestli se můžu připojit do diskuze tak tohle je můj zásnubní prsten
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat