Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35415
12.11.11 17:59

preju tez krasny vikend :kytka:

• načítám...
2591
12.11.11 18:08
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Moc pěkný! Taky chceme bílé a žluté zlato. Dnes jsem si konečně byla pro větší zásnubák, tak asi začneme taky vybírat snubní. Ale to už bude letos poslední věc, zbytek po Novém roce :-) A kde budete mít obřad?
me teda snubak sedi. ale jen diky tomu, ze jsem vybrala, zkusila, on zaplatil :twisted: :twisted:

Tak u nás bylo překvápko. Prodavačka asi chtěla udělat kšeft. Protože přítelovi hlásila, že výměna bez problémů a když jsem tam přišla já pro větší, tak mě posílala do jiného zlatnictví, že tam mi ho možná zvětší a ještě se tvářila, že otravuju. Nedala jsem se a pak z ní vylezlo, že větší nemají a ať si vyberu jiný. Až když jsem si nechla zavolat paní vedoucí tak prstýnek dali udělat větší. To byla slípka :evil: Sice jsem na něj čekala 2 měsíce, ale mám ten co vybral ženich :dance:

• načítám...
44
12.11.11 18:10

Ahoj holky my máme termín svatby 9.6.2012.Chceme jenom malinkou svatbu jen rodiče a svědkové. Od července neberu prášky, ale zatím nic. Ale od čtvrtka mě píchá v podbříšku nevíte čím to může být. Všude čtu že je to začátek těhu, ale mě menstruace skončila ve středu (ve středu jsme se milovali). Ode dneška jsem nějaká nemocná, spíš se cítím hodně unavená a jenom polehávám…Co myslíte??? :nevim:

• načítám...
2591
12.11.11 18:13
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Moc pěkný! Taky chceme bílé a žluté zlato. Dnes jsem si konečně byla pro větší zásnubák, tak asi začneme taky vybírat snubní. Ale to už bude letos poslední věc, zbytek po Novém roce :-) A kde budete mít obřad?
me teda snubak sedi. ale jen diky tomu, ze jsem vybrala, zkusila, on zaplatil :twisted: :twisted:

Hoď foto zásnubáku. Jsem baba zvědavá :oops:

• načítám...
65331
12.11.11 19:45

Alex…tak ty šaty na fotce ti strašně sluší a jsou krásné…hlasuju pro ty :palec:
Prstýnky podobné těmto máme…jen já ty 3 kamínky…
A teda s černou je to taky krásný…
Já s jedním kamínkem mít nemohla,mám jeden na zásnubním a vypadalo to blbě,proto 3…

• načítám...
65331
12.11.11 19:46

A zásnubní

• načítám...
35415
13.11.11 08:39
Alex160509 píše:
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Tak u nás bylo překvápko. Prodavačka asi chtěla udělat kšeft. Protože přítelovi hlásila, že výměna bez problémů a když jsem tam přišla já pro větší, tak mě posílala do jiného zlatnictví, že tam mi ho možná zvětší a ještě se tvářila, že otravuju. Nedala jsem se a pak z ní vylezlo, že větší nemají a ať si vyberu jiný. Až když jsem si nechla zavolat paní vedoucí tak prstýnek dali udělat větší. To byla slípka :evil: Sice jsem na něj čekala 2 měsíce, ale mám ten co vybral ženich :dance:

to byla pani na svem miste :cert: :cert: jsem rada, ze ses nedala :hug:

• načítám...
35415
13.11.11 08:42
kate908 píše:
Ahoj holky my máme termín svatby 9.6.2012.Chceme jenom malinkou svatbu jen rodiče a svědkové. Od července neberu prášky, ale zatím nic. Ale od čtvrtka mě píchá v podbříšku nevíte čím to může být. Všude čtu že je to začátek těhu, ale mě menstruace skončila ve středu (ve středu jsme se milovali). Ode dneška jsem nějaká nemocná, spíš se cítím hodně unavená a jenom polehávám…Co myslíte??? :nevim:

gratulujeme ke svatbe :kytka:
k tem tvym priznakum… muzes byt tehu a nemusis :wink:
osobne si myslim, ze na priznaky je brzy, ale jsem „jen“ snazilka, nejsem lekar :roll: :lol: preju, aby ti to vyslo :hug: :hug:

• načítám...
44
13.11.11 08:44

Budu muset počkat. Ale děkuju :-)

• načítám...
44

• načítám...
35415
Petra Z píše:
Alex…tak ty šaty na fotce ti strašně sluší a jsou krásné…hlasuju pro ty :palec:
Prstýnky podobné těmto máme…jen já ty 3 kamínky…
A teda s černou je to taky krásný…
Já s jedním kamínkem mít nemohla,mám jeden na zásnubním a vypadalo to blbě,proto 3…

ted jsi mi nasadila brouka do hlavy :mrgreen: mam zasnubak s jednim kamenem (viz foto nize) a premyslim, jestli se k nemu bude ten snubak (viz foto vyse :mrgreen: ) hodit, kdyz ma jeden kamen :roll: :zed:
neda se nic delat, budu si muset vyzkouset jeste dalsi prsteny :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

• načítám...
35415
13.11.11 08:47
Alex160509 píše:
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Hoď foto zásnubáku. Jsem baba zvědavá :oops:

mam tento :hug: sice to neni primo ten muj, bo jsme ztratili kabel od mobilu :roll: :oops: ale az ho najdeme (koupime novy :mrgreen: ) tak hodim foto, jak mi sekne :palec: :oops: :lol:

• načítám...
35415
13.11.11 08:48
Petra Z píše:
A zásnubní

ten je nadhernej :dance: :dance:

• načítám...
35415
13.11.11 08:50
kate908 píše:

neni zac :wink:
a nechces si to cekani zkratit tim, ze nam povis neco o sobe, o zenichovi, o planovane svatbe? :kytka: jsme zenske zvedave :lol:
ps: jsme tu jeste dve snazilky, taky zrovna (ne)cekam na MS :nevim:

• načítám...
44
13.11.11 08:51

Tak jestli se můžu připojit do diskuze tak tohle je můj zásnubní prsten :-D :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová