Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj
my též, nebo bychom teda aspoň měli když jsem v srpnu dostala zásnubní prstýnek
My máme ale představu jasnou, já + přítel a dva svědci ![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:tak to my uz mame leccos vymysleno taky
Tak u nás se mému chlapovi teďka v srpnu vdávala sestřenice… před nedávnem u nás byli na návštěvě a ptali se co a jak… tak jsme ukazovali složku svatba a popisovali představyNo a Radek (manželky sestřenice) se smál a koukl na mého L. a říká - a že Ty do toho nestahuješ nic
![]()
![]()
Ale je fakt, že vždycky, když je něco nového, kouká, vymýšlíme, byli jsme se spolu podívat a rezervovat místo na hostinu a chodíme na přípravu do kostela…
Budeme se brát v kostele, protože L. je Slovák a věřící. A už máme tam datum, pak jsme už platili a rezervovali místo na hostinu i ubytování pro slovenskou stranu. O příštím víkendu už definitivně dohodneme dodavatele jídla, obsluhu. Máme barvu svatby - levandulovo bílá a objednáváme různé organzy atd. na výzdobu. Jo a máme už i kytky, kde se budou dělat - střední zahradnická.
Jsem zaregistrovaná na beremese.cz a tam si dost často vybírám nápady a diskutujeme.
V zime budu vyrábět oznámení, podle toho, které se nám bude líbit a půjde nejlíp, to uděláme.
A detaily celkem máme, pak na jaře už budu jen realizovat
Jsme šílenci, děsně se těšímeja myslela, ze uz zarizujete
jinak teda my se budeme brat na obecnim uradecoz mi pripomina, ze bych tam mela zavolat
a taky se hrooooozne tesime, doma meleme o svatbe kazdy vecer a jeste si posilame mejly
No, tak to, co jsem popsala, už je zařízené… máme dodavatele levandulí, vymyšlené a sjednané meníčko + bufet na večer, objednanou kapelu, zaplacené zálohy a neustále se smějeme, že už z toho vycouvat fakt nemůžeme ![]()
Fiducia píše:lyrica píše:tyjo, se mas, budes vdana prvni
I my![]()
![]()
Líbil by se nám duben nebo červen![]()
No uvidíme, jak to bude probíhat, to plánování, ale to víš, že bych nejraději fakt ten duben, ať je to co nejdřív.. ![]()
lazy_cat píše:
Ahojmy též, nebo bychom teda aspoň měli když jsem v srpnu dostala zásnubní prstýnek
My máme ale představu jasnou, já + přítel a dva svědci
tak to mate promakany
a proc nechcete poradnou svatbu? jestli se muzu zeptat ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:No, tak to, co jsem popsala, už je zařízené… máme dodavatele levandulí, vymyšlené a sjednané meníčko + bufet na večer, objednanou kapelu, zaplacené zálohy a neustále se smějeme, že už z toho vycouvat fakt nemůžemeAPuccelli píše:tak to my uz mame leccos vymysleno taky
Tak u nás se mému chlapovi teďka v srpnu vdávala sestřenice… před nedávnem u nás byli na návštěvě a ptali se co a jak… tak jsme ukazovali složku svatba a popisovali představyNo a Radek (manželky sestřenice) se smál a koukl na mého L. a říká - a že Ty do toho nestahuješ nic
![]()
![]()
Ale je fakt, že vždycky, když je něco nového, kouká, vymýšlíme, byli jsme se spolu podívat a rezervovat místo na hostinu a chodíme na přípravu do kostela…
Budeme se brát v kostele, protože L. je Slovák a věřící. A už máme tam datum, pak jsme už platili a rezervovali místo na hostinu i ubytování pro slovenskou stranu. O příštím víkendu už definitivně dohodneme dodavatele jídla, obsluhu. Máme barvu svatby - levandulovo bílá a objednáváme různé organzy atd. na výzdobu. Jo a máme už i kytky, kde se budou dělat - střední zahradnická.
Jsem zaregistrovaná na beremese.cz a tam si dost často vybírám nápady a diskutujeme.
V zime budu vyrábět oznámení, podle toho, které se nám bude líbit a půjde nejlíp, to uděláme.
jinak teda my se budeme brat na obecnim uradecoz mi pripomina, ze bych tam mela zavolat
a taky se hrooooozne tesime, doma meleme o svatbe kazdy vecer a jeste si posilame mejly
tak to zavidim, nebo ne??
![]()
lyrica píše:Fiducia píše:No uvidíme, jak to bude probíhat, to plánování, ale to víš, že bych nejraději fakt ten duben, ať je to co nejdřív..lyrica píše:tyjo, se mas, budes vdana prvni
I my![]()
![]()
Líbil by se nám duben nebo červen![]()
jo, to chapu
taky bych se klidne vdavala zitra
![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:tak to zavidim, nebo ne??Fiducia píše:No, tak to, co jsem popsala, už je zařízené… máme dodavatele levandulí, vymyšlené a sjednané meníčko + bufet na večer, objednanou kapelu, zaplacené zálohy a neustále se smějeme, že už z toho vycouvat fakt nemůžemeAPuccelli píše:tak to my uz mame leccos vymysleno taky
![]()
![]()
a taky se hrooooozne tesime, doma meleme o svatbe kazdy vecer a jeste si posilame mejly![]()
Hele, my jsme tak spokojení…
Klidně se ptej
Ani jeden nemáme rádi takovou tu „sladkou polevu“ kolem…někdo se v tom vyžívá a těší se na šaty a tak(to nikomu neberu
) ale my to chceme takhle
Hlavně naše rodiny jsou krapet „zvláštní“ takže se je nedokážu ani představit pohromadě
![]()
lazy_cat píše:
Klidně se ptejAni jeden nemáme rádi takovou tu „sladkou polevu“ kolem…někdo se v tom vyžívá a těší se na šaty a tak(to nikomu neberu
Hlavně naše rodiny jsou krapet „zvláštní“ takže se je nedokážu ani představit pohromadě
![]()
A tak to ja zase docela chápu
U nás to stálo na tom, že buď jen my a dva svědci, nebo pozvat 140 lidí… máme druhou variantu kvůli rodičům a vůbec, obě naše rodiny jsou zvyklé slavit svatby ve velkém… docela jsem se do toho vžila. A naštěstí to fakt celé bude podle nás… ale musím uznat, že přeplácané načančané věci typu ženich a nevěsta na dortu, všude srdíčka atd., to nesnáším
![]()
Takže to celé bude ve francouzském stylu Provence ![]()
lazy_cat píše:
Klidně se ptejAni jeden nemáme rádi takovou tu „sladkou polevu“ kolem…někdo se v tom vyžívá a těší se na šaty a tak(to nikomu neberu
![]()
no, tak to chapu, taky nechci svatbu pro 300 lidi ![]()
hihi, na setkani nasich rodin se velice tesim ![]()
nasi jsou v pohode, skousli by i variantu my dva a svedci, a jeho jsou zase typicka vesnicka rodina (nic ve zlem, moje rodna vesnicka ma 54 obyvatel
) a predstavuji si dort s rudyma svickama, nacancany saty a hostinu pro vsechny teticky a stricky, ktery ani jeden z nas nezna
![]()
taky se mi pokusil propasovat do seznamu hostu jakehosi stryce s tetou se slovy: ja je videl naposledy, kdyz mi bylo 8 (pred 20-ti lety
), ale nasi jim byli na svatbe ![]()
U nás to stálo na tom, že buď jen my a dva svědci, nebo pozvat 140 lidí… máme druhou variantu kvůli rodičům a vůbec, obě naše rodiny jsou zvyklé slavit svatby ve velkém… docela jsem se do toho vžila. A naštěstí to fakt celé bude podle nás… ale musím uznat, že přeplácané načančané věci typu ženich a nevěsta na dortu, všude srdíčka atd., to nesnáším
![]()
Děkuji za pochopení
Minulý rok jsem byla na svatbě kamarádky…její máma tam ani nebyla, protože nesnesla že tam bude i její otec (její exmanžel) což by mi asi bylo líto. Vyřešíme to takhle obyčejně a pak zajdeme s každou naší rodinkou na oběd ![]()
APuccelli píše:lazy_cat píše:
![]()
Takže to celé bude ve francouzském stylu ProvenceU nás to stálo na tom, že buď jen my a dva svědci, nebo pozvat 140 lidí… máme druhou variantu kvůli rodičům a vůbec, obě naše rodiny jsou zvyklé slavit svatby ve velkém… docela jsem se do toho vžila. A naštěstí to fakt celé bude podle nás… ale musím uznat, že přeplácané načančané věci typu ženich a nevěsta na dortu, všude srdíčka atd., to nesnáším
![]()
![]()
nahodou, nevesta na dortu, treba tahle me fakt pobavila ![]()
A nez se nekdo zepta: ne, nebudeme mit figurky
Moc bych si prala dort se zivyma kytkama, ale bojim se, ze by se je nekdo pokusil sezrat
![]()
Fiducia taky jsem z vesnice
a moje mamka už plánovala roznos koláčků, tak jsem ji to rychle zatrhla ![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:nahodou, nevesta na dortu, treba tahle me fakt pobavilalazy_cat píše:
![]()
Takže to celé bude ve francouzském stylu ProvenceU nás to stálo na tom, že buď jen my a dva svědci, nebo pozvat 140 lidí… máme druhou variantu kvůli rodičům a vůbec, obě naše rodiny jsou zvyklé slavit svatby ve velkém… docela jsem se do toho vžila. A naštěstí to fakt celé bude podle nás… ale musím uznat, že přeplácané načančané věci typu ženich a nevěsta na dortu, všude srdíčka atd., to nesnáším
![]()
![]()
A nez se nekdo zepta: ne, nebudeme mit figurkyMoc bych si prala dort se zivyma kytkama, ale bojim se, ze by se je nekdo pokusil sezrat
![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:nahodou, nevesta na dortu, treba tahle me fakt pobavilalazy_cat píše:
![]()
![]()
![]()
A nez se nekdo zepta: ne, nebudeme mit figurkyMoc bych si prala dort se zivyma kytkama, ale bojim se, ze by se je nekdo pokusil sezrat
![]()
Z toho mám osypky
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat