Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, kupujete kašičky od Nestle? Já kupuji Sunarku a právě jsem koupila Nestle kašičku Medovou na vyzkoušení a malému moc chutná, ale pokaždé když ji připravíme tak tam máme malé hrudičky. Připravujeme ji podle návodu a mícháme vidličkou a mícháme a stejně tam ty hrudičky vždycky máme, máte stejnou zkušenost? Děkuji za odpovědi a přeji krásný večer........
Janina a Tomášek 9m
Ahoj Jani,
já kašičky střídám i značky a medovou jsme zrovna dopapali. Hrudky nám také dělala a každá kašička má jinou konzistenci. Na začátku jsem se také toho lekla, ale připravovala jsem ji stejně jako ostatní a jako ty a hrudky tam byly. Tak jsem si s tím nelámala dál hlavu, hlavně že to malé chutnalo ![]()
Iri a Mery 1rok
Ahojky, musím říct, že se mi to samé stávalo taky.Hrudky tam byly pořád, i když jsem sebevíc míchala.Tak už Nestlé nekupuji.Jsem spokojená se Sunarkami,
Hippem. ![]()
Justula
Ahoj, ja kupuji bastu skoro od vsech „firem“. Medovou od Nestle zrovna doma taky mame. Jenze jestli si dobre pamatuju je nemlecna takze sme ji odlozili na 10m, do te doby chci pouzivat pouze mlecne kase. Me se zase stava ze mi dou spatne rozmichat kase od Sunarky-konkretne s jahodami a jogurtem, ale ja to ve flasce trepu a trepu az to dokonale rozmicham takze s tim nakonec zadny problem nemam. Sany+2 ditka (ml.6m)
Ahojky. Tak to si taky ještě pamatuju, že právě kaše od Nestlé dělala hrudky
a musela jsem opravdu pečlivě míchat, aby byla kaše hlaďounká. Nám nevyhovovala právě kůli těm hrudkám.
Dobrá je NUTRILON kaše, ale každý podle své chuti
![]()
Alusha
Ahojky,
mojí holčičce taky tahle medová od NESTLE moc chutná
a hrudky se mi dělají ve všech kašičkách od NESTLE
, ale taky to neřeším ![]()
Holky, ještě Vám doporučuji tu Osmizrnou Bifidus, sice se do ní dává mlíčko, ale to jen zaleju ve skleničce zvášť a šup do hrnečku s kašičkou, ta mé holčičce taky moc chutná a mě taky
tu dokonce někdy dojídám, nebo malé ujídám ![]()
Lenka a Verča 1 rok
Ahoj,
s medovou kaší od Nestle mám také zkušenosti. Opravdu dělá hrudky, není to nešikovností nebo špatnou přípravou. Mám koupenou ještě banánovou, tak snad to bude lepší. Kupuji také kaše od Hippu nebo Nutrilonu. Hipp má výbornou s lesními plody. Pochutnám si na ní dokonce i já.
Pa pa, Ella