Neštovice?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
530
17.8.16 08:54

Ahoj holky, prosím vás o radu, já mám už třetí den hlavu jak pátrací balón a nevím jak malé pomoct :( Mám 3letou dcerku a v neděli byla taková klidnější(je jinak hodně živá :D ) jednou zvracela a pak jí večer po koupání vylezla teplota nic hrozného 37,2, takže jsem to přičítala změnám počasí. Jenže teplota přetrvávala i v pondělí a to už měla i 37,7, teplota se různě během dne měnila, žádné jiné příznaky neměla jen nechtěla nic jíst a ležela, večer vylezla teplota na 38. Volala jsem doktorce jestli máme radši přijít, jenže jsem zjistila, že má od pondělí 14dní dovolenou a zastupující doktorka by měla být podle napsaných hodin zítra odpol.ale nevím jestli je dobré čekat další den a kdo ví jestli tam opravdu bude 8o Malá měla včera celý den pořád teploty mezi 37,5-38,2 a já vůbec nevím z čeho :nevim: dnes ráno měla poprvé od nedělního večera pod 37, ale zase zvracela, ráda bych aby na ní koukl nějaký lékař, tohle přeci není v pořádku!? Přemýšlím z čeho by to mohla mít a napadá mě, že syn od známé měl začátkem června neštovice, ale to si říkám, že je přeci dlouhá doba, navíc jsem malou prohlídla a žádné pupínky nikde nevidím…

Příspěvek upraven 19.08.16 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
17.8.16 08:57

@Elis22 Já bych nedělala nic, to co popisuješ mi nepřijde nijak závažné na to, abych s tím jezdila k doktorovi, nechala bych ji v klidu, nasadila dietnější jídlo a to by bylo asi tak všechno. A neštovice od začátku června to nebudou, to je moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
17.8.16 08:59

@Elis22 A dívala ses ji do krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.8.16 09:45

@Elis22 Hele, chápu že u prvního jsi nervózní, ale pokud jde o zvýšenou teplotu a ne horečku, tak bych to nehrotila - myslím, že ten den už to počká.

Na neštovice je to opravdu dlouho, to je tak do tří neděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
17.8.16 09:59

Muze to byt i nejaka virozka, pokud zvracela 2× tak.to nic neni a zvysena teplota neni horecka, takze bych to taky. nehrotila…ja si vzdycky rikam a co.mi dr. pomuze…a pokud mi. predepise nejake leky, nebo napr.mi nejde srazit horecka atd…ok, ale ve vasem pripade.to neni. nic extremniho a dlouhodobeho, ze bys. jeste nemohla pockat, myslim ze to bude.ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.8.16 10:15

Já si také říkám, co mi dr. pomůže, ale je mi divné, že je to takhle z ničeho nic :nevim: a teplota 38,2 vím, že není horečka, ale přijde mi to už dost. Jako nejspíš tedy počkám do zítřka a uvidím, ale jsem z toho nervózní je nesvá, je vidět, že jí není dobře. Do krku jsem se dívala, ale nic neviděla, jen má bílý jazyk. A myslíte, že ty neštovice to tedy určitě nejsou? ted mě napadlo, co neštovice a těhotenství? Jsem ve 24týdnu, tak jestli by to popř. nevadilo i mě(plodu)?

Příspěvek upraven 19.08.16 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.8.16 10:27

@Elis22 Neštovice to určitě nebudou, už by byly dávno rozseté po tělíčku. Neřešila bych to, jinak na doktora to není.
Co se týče tebe a neštovic, pokud si je v dětství
prodělala, máš proti nim protilátky a nemůžou miminko ohrozit. Má dcera je měla před 3 měsíci, byla jsem v prvním trimestru a miminko je v pořádku. Všechno bude dobrý, uvidíš. Zbytečně se nenervuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.8.16 10:39

@Lucinka1986 - děkuju za odpověď ;) a v kolikátém jsi teď týdnu? Já vím, že asi zbytečně plaším, jenže už jsem taková, je hrozné koukat na to, jak jindy tak živá holčička jen polehává, nechce vůbec jíst a já nevím jak jí pomoct, raději bych to vzala na sebe jen aby jí bylo dobře :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.8.16 12:18

@Elis22 Jsem ve 23.tydnu :) Rozumím ti, taky když je malá nemocná, trhá mi to srdce. Teď byla první rok ve školce a byla nemocná skoro pořád, hrozný. Ale zase si říkám, že si tím buduje imunitu a pak ve škole by mohl být klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.8.16 12:30

@Lucinka1986 - jéé tak to jsme skoro stejně dlouho těhotné :) a už víte co bude malá mít za sourozence? No já vím, taky si říkám, že až ted v září malá půjde do školky, tak to bude ze začátku určitě peklo a těmi nemocemi :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.8.16 12:40

@Elis22 Čekáme chlapečka Matěje :)a vy?..To jo, ty školkové začátky jsou hrozné, ale asi lepší než pak řešit nízkou docházku na základní škole, kam je opravdu třeba chodit. Nenaděláme nic :)..kdypak máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.8.16 18:53

@Lucinka1986 - No teda to je něco, ještě můžeme bydlet kousek od sebe a bude to ještě větší sranda :lol: my ještě nevíme co bude mít malá za sourozence, nechce se nám pořád ukázat 8) ale v případě kluka je horkým kandidátem na jméno právě Matěj :lol: :lol: :lol: a druhým favoritem je Sebastian. Ráda bych druhou holčičku a je vtipné, že pro tu bych jméno nevěděla, ale tak jsem to měla i s dcerkou - pro kluka jsme jmen měli několik a pro holčičku jsme nevěděli a pak když mi v 21tt doktor oznámil že na 100% budeme mít holčičku, sedla jsem k pc a to jméno mi tak strašně padlo do oka a shodli jsme se na tom i s manželem, takže si říkám, že pokud to bude opět holka, tak to možná bude podobně a nebo taky ne a budeme tápat jaké jméno dát… ale upřímně je mi jedno co to bude, hlavně ať jsou obě dětičky zdravé!!! termín mám 10.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.8.16 22:35

@Elis22 Já mám termín 16.12.,se sejdeme v porodnici :lol: a odkud si? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
18.8.16 10:21

@Lucinka1986 - já jsem z plzeňského kraje. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
18.8.16 11:39

@Elis22 Praha,škoda :(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie