Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, neměl by někdo zájem o sdílený účet na Netflixu? Jedná se o tu nejvyšší kvalitu. Jedna členka už nemá zájem, tak hledám náhradu. Cena vychází 212,– Kč na měsíc.
Netlix to teď už dost hlídá odkud se kdo přihlašuje, tak jen pozor aby to nezačalo dělat bordel když přidáte novýho uživatele.
@mo-blanka to je to oficiální přidání člena navíc, to je podle jejich pravidel ![]()
@ruzulka píše: Více
Já mám za člena jen 109… Ted mi to přišlo
Myslím, že mám taky to nejvyšší
@Venetia to jo, ale ten základ stojí přes 400,–. Když se to rozpočítá mezi 3 lidi, tak to vychází na 212,–. Já neplánuju někde někoho okrádat.
Sdílení účtu jen za poplatek
Dříve hojně praktikované sdílení účtů bylo v rámci Netflixu před nedávnem výrazně omezeno, a to tak, že ho lze sdílet jen za určitou cenu. Nebylo tedy zcela zakázáno, bylo jen zpoplatněno a sdílení účtu mimo domácnost vyjde na 109 Kč za měsíc. Jedná se tedy o suverénně nejlevnější cestu k Netflixu a výhodou je, že i tento typ uživatelů se přihlašuje přes svůj email a vlastní heslo.
Ona počítá (419 + 109 + 109) : 3 = 212,3 Kč. Ale myslím, že to je 1 plná domácnost + 2 členové někde navíc. Že to není pro 3 domácnosti. Takže kdo se k zakladatelce přidá, ten si možná přidá jen 1 zařízení, na kterém to může sledovat, ne celou domácnost. Jen na to upozorňuju, pro někoho to může být rozhodující, my s Netflixem kvůli tomuhle skončili, protože nám to dělalo problémy.
Jo to mám úplně stejný… Akorat inkasuju jen těch 109… Ale je to rodina
@Venetia jasně, to chápu. Já to mám s holkama z Vinted, takže se vůbec neznáme a s rozpočítáním souhlasily. ![]()
@TRG nechci kecat jak to je. V popisku mají, že uživatelé můžou koukat na 4 zařízeních najednou. Máme to takhle už asi 2 roky a nikdy nebyla nějaká stížnost, že by to některé z nás nefungovalo.
To rozhodně není, člen mimo rodinu stojí 109 Kč, u Premium verze můžeš mít takto maximálně dva členy navíc, kteří mají navíc určitá omezení. Takže podvod.
@Venetia píše: Více
Cituji z https://help.netflix.com/cs/node/123279
Hlavním rozdílem je, že členové navíc se můžou:
Dívat jenom na jednom podporovaném zařízení
Stahovat jenom na jednom podporovaném zařízení
Měsíční limit odpovídá předplatnému vlastníka účtu
Mít jenom jeden profil (ne dětský)