Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký červenopondělní podvečer,
někdy mě něco zaujme a začne se mnou zmítat touha tím oblažit Emimina. A nechci zakládat téma o každé kravině, která mě napadne, takže se nemusíte bát, že tu budu publikovat témata o tom, jak mi to jde na WC, co jsem posnídal, nebo o čem se mi zdálo.
Ale tenhle film je vysoce hoden vaší pozornosti, na CSFD 90 % a 45. nejlepší film. Už tohle je výmluvné. Příběh je inspirován skutečnou událostí a vypráví o chlapci bojujícím s Touretteovým syndromem. Z toho samozřejmě vzniká spousta vtipných, ale i těžkých situací. Dojme vás to a pohladí po duši. A uvědomíte si, že má vždy smysl bojovat.
Takže pokud vás už nebaví mainstreamové filmy, ale zároveň nechcete mít depku jako kráva, je tohle žhavý kandidát. Doporučuji si nepročítat komentáře a skočit do toho rovnýma nohama. Já včera rozkoukal, dnes dokoukal a bylo to moc krásný. Druzí Nedotknutelní to za mě nejsou, ale má to k nim dost blízko.
Jo, a připravte se na to, že to má více než 120 minut. Až zkouknete, můžeme tady o tom podebatit.
Neviděla ale zni to zajímavě…sice jsem fanda spíše pohádek, scifi a fantasy ale poslední dobou nějak nalézám zalíbení v tomto žánru…
@Ploskutáček podívám dík
Taky dávám jeden tip : Dream Team- sranda
Co s Péťou- pro mě, jako mámu autíka, hodně bolavý, ale pravdivý.
Obojí doporučuji ![]()
Dík za tip. Jestli je to něco jako Nedotknutelni, tak se určitě podívám. Ty jsem viděla několikrát a vždycky mě dostanou.
Za mě to zní jako návod na to, jak si přivodit depku.
Asi to bude tím, že jsem hodně empatická a je mi těch lidí pal strašně líto.
Mě v poslední době hodně dostal film Máma. Dream team taky doporucuji
@Dn0712 píše: Více
A jo. Já jsem myslela, že je to Ploskyho předem omluvný výkřik. ![]()
A kde ses na film dival? Na českých platformách asi ještě neni, co?
Mě naprosto dostala Čistá duše.
Starší (2001), ale skvělý. Čím méně toho člověk ví dopředu, tím líp. Takže tu nebudu raději psát, o čem to vlastně je.
Když tak čtu i ten popisek na čsfd, tak si myslím, že i ten opravdu zbytečně spoileruje.
Viděla, okomentovala jsem to i na ČSFD a líbilo se moc. Jsem ráda, že to nesklouzlo až moc do patosu a bylo to i vtipné, máš pravdu. Nejvíc jsem se smála u scén, při pohovoru o práci a u soudu. ![]()
Díky za tip, už vím, co si zítra pustím. Já mám moc ráda film Život je úžasný. Dodal mi sílu, když jsem neviděla světlo na konci tunelu, viděla jsem ho několikrát a vždy se dívám radši sama, protože u toho strašně békám
být na tom v kině, tak mě asi vyvedou pro rušení…
@lucad77 píše: Více
To je sladký, ty už jsi ze mě tak zblblá, že nevíš, kdy jde o moje poťouchlé trapnovolání a kdy o realitu. Někdy to nevím ani já sám
![]()
Příspěvek upraven 07.04.26 v 15:54
@Dn0712 píše: Více
No, není, ale řekněme, že existují stránky, jejichž český překlad je Rychlý podíl, a tam to najdeš.