Netradiční svatební dar

5
3.4.15 13:06

Netradiční svatební dar

Ahoj,

jsme s přítelem pozvaní na svatbu kamarádky a přemýšlíme, jaký svatební dar jim dát. Napadlo nás věnovat jim nějaký zážitek, který by spolu absolvovali už jako novomanželé a měli by tak na co vzpomínat. Zatím jsme uvažovali nad letem balónem. Daroval jste někdo už něco takového? Setkalo se to s úspěchem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
3.4.15 13:10

My budeme davat obraz s penez. Asi 100 a 200,– bankovky a s toho udelam nejak mozaiku. Ze oni zacinaji za mesic stavit, tak kazda kacka se bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.4.15 13:13

My dostali let balonem jako svatební dar od manželových kamarádů a úspěch to mělo :potlesk:
jinak jsme ještě dostali od mých kolegů z práce poukaz do zážitkové firmy a tam jsme si mohli vybrat, jaký zážitek jsme chtěli…
a od manželových kolegů thajskou masáž pro dva s večeří…

my měli takovou zážitkovou svatbu a fakt super. Lepší než nějaké lapače prachu nebo potřeby do domácnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
3.4.15 13:13

Dárek je to určitě hezký (já bych byla nadšena :lol: ), ale záleží, jestli se třeba nebojí výšek…možná bych raději daka jen nějaký poukaz, ať sivyberou sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
3.4.15 13:16

My jsme kamarádům dávají peníze. V bance jsem vyměnila na50kč, ty jsem dala do pleny s hořčici, a dala panence. Dala jsem k tomu lístek potřebuji přebalit.
Mělo to úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
3.4.15 13:16

@Lilian24 ahoj, let balonem jsem dostala od manzela ja, leteli jsme v den obradu, bylo to prekvapeni, najednou prijelo auto, zacalo vytahovat balon a kos a do hodiny jsem stala v kosi a vzletali jsme. ten den bylo idealni pocasi, lehky vitr…takze doporucuji, je to jine nez v letadle, klidne, byl to opravdovy zazitek, predevsim pristani…po pristani nasledovalo pasovani, dostalo jsem svuj 1m2 pudy a paketni list…
jen si asi pripravte dost penez, pokud chcete, aby leteli sami( s pilotem)…

• Citovat
  • Upravit
72725
3.4.15 13:18

@Lilian24 zjisti si, zda na takové věci jsou - mi někdo darovat let balónem, tak ho asi zabiju.. Ale jasný, takový dárky jsou super. Brácha s manželkou jezdili na motorkách na závodním okruhu, oba strašně nadšený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.4.15 13:22

Ano, jednou jsme dávali let balonem novomanželům a mělo to velký úspěch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
3.4.15 13:22

Já se chystam vyměnit 2000Kč za 20Kč a dát tu do truhly jako poklad ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.4.15 13:23

Ale ještě doplňuji, že je to dost drahý dar a my se na něho složili všichni kamarádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
3.4.15 13:24

Ja myslím, ze je to hezky dar. ;-) neco takhle pro dva. I nejaka ta masaz, romanticka vecere apod… ;-) my davali posledne na svatbe truhlicku plnou zlatych dvacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
3.4.15 13:26
@pajisek90 píše:
Já se chystam vyměnit 2000Kč za 20Kč a dát tu do truhly jako poklad ;-)

Je to pekny darek a vypadá to moc dobre. Akorat my jsme nemenili, ale drhli :-D jako meli jsme s přítelem puchyre a ruce uplne oddelany. A ta bolest.. :-D ale stalo to za to, melo to rozhodne uspech a libilo se to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
3.4.15 13:32

@veronika6913 Stačí drobet vody a octa a budou se lesknout jako nový ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
3.4.15 13:44

@pajisek90 @Kelsey ty jo super nápady. Jdeme také na svatbu a jednu z těchto variant použijeme. Do teď mě to ani nenapadlo a chtěli jsme peníze dát obyčejně na obálky. Takže díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.4.15 13:45

Let balonem je určitě pěkný dárek, ale jak pro koho, pro mě by to bylo za trest a nikdo by mě nepřinutil to absolvovat. Takže bych předem lehce zasondovala, aby to nebyly vyhozené peníze. My dostali pivní lázne- 1× společná koupel plus noc v hotelu, bylo to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný