Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
jsme s přítelem pozvaní na svatbu kamarádky a přemýšlíme, jaký svatební dar jim dát. Napadlo nás věnovat jim nějaký zážitek, který by spolu absolvovali už jako novomanželé a měli by tak na co vzpomínat. Zatím jsme uvažovali nad letem balónem. Daroval jste někdo už něco takového? Setkalo se to s úspěchem? ![]()
My budeme davat obraz s penez. Asi 100 a 200,– bankovky a s toho udelam nejak mozaiku. Ze oni zacinaji za mesic stavit, tak kazda kacka se bude hodit.
My dostali let balonem jako svatební dar od manželových kamarádů a úspěch to mělo ![]()
jinak jsme ještě dostali od mých kolegů z práce poukaz do zážitkové firmy a tam jsme si mohli vybrat, jaký zážitek jsme chtěli…
a od manželových kolegů thajskou masáž pro dva s večeří…
my měli takovou zážitkovou svatbu a fakt super. Lepší než nějaké lapače prachu nebo potřeby do domácnosti ![]()
Dárek je to určitě hezký (já bych byla nadšena
), ale záleží, jestli se třeba nebojí výšek…možná bych raději daka jen nějaký poukaz, ať sivyberou sami.
My jsme kamarádům dávají peníze. V bance jsem vyměnila na50kč, ty jsem dala do pleny s hořčici, a dala panence. Dala jsem k tomu lístek potřebuji přebalit.
Mělo to úspěch.
@Lilian24 ahoj, let balonem jsem dostala od manzela ja, leteli jsme v den obradu, bylo to prekvapeni, najednou prijelo auto, zacalo vytahovat balon a kos a do hodiny jsem stala v kosi a vzletali jsme. ten den bylo idealni pocasi, lehky vitr…takze doporucuji, je to jine nez v letadle, klidne, byl to opravdovy zazitek, predevsim pristani…po pristani nasledovalo pasovani, dostalo jsem svuj 1m2 pudy a paketni list…
jen si asi pripravte dost penez, pokud chcete, aby leteli sami( s pilotem)…
@Lilian24 zjisti si, zda na takové věci jsou - mi někdo darovat let balónem, tak ho asi zabiju.. Ale jasný, takový dárky jsou super. Brácha s manželkou jezdili na motorkách na závodním okruhu, oba strašně nadšený ![]()
Ano, jednou jsme dávali let balonem novomanželům a mělo to velký úspěch!
Já se chystam vyměnit 2000Kč za 20Kč a dát tu do truhly jako poklad ![]()
Ale ještě doplňuji, že je to dost drahý dar a my se na něho složili všichni kamarádi
Ja myslím, ze je to hezky dar.
neco takhle pro dva. I nejaka ta masaz, romanticka vecere apod…
my davali posledne na svatbe truhlicku plnou zlatych dvacek.
@pajisek90 píše:
Já se chystam vyměnit 2000Kč za 20Kč a dát tu do truhly jako poklad
Je to pekny darek a vypadá to moc dobre. Akorat my jsme nemenili, ale drhli
jako meli jsme s přítelem puchyre a ruce uplne oddelany. A ta bolest..
ale stalo to za to, melo to rozhodne uspech a libilo se to ![]()
@veronika6913 Stačí drobet vody a octa a budou se lesknout jako nový ![]()
@pajisek90 @Kelsey ty jo super nápady. Jdeme také na svatbu a jednu z těchto variant použijeme. Do teď mě to ani nenapadlo a chtěli jsme peníze dát obyčejně na obálky. Takže díky ![]()
Let balonem je určitě pěkný dárek, ale jak pro koho, pro mě by to bylo za trest a nikdo by mě nepřinutil to absolvovat. Takže bych předem lehce zasondovala, aby to nebyly vyhozené peníze. My dostali pivní lázne- 1× společná koupel plus noc v hotelu, bylo to fajn.