Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na velikonoce dáváme dětem většinou sladkosti, čokoládová vajíčka, zajíčky, atd. Ráda bych letos zminimalizovala množství cukru. Máte někdo nějaké nápady? Děti ve věku 7-11 let.
@Brusiinka* co malé hračky? Ty jsou bez cukru ![]()
Příspěvek upraven 26.03.15 v 14:17
Chvíli jsem zvažovala k nám domů živého zakrslého králíčka
(ale přemýšlím nad ním už dýl)
Ovoce, oříšky, oblečení, hračka ![]()
Drobny hracky, omalovanky, pastelky, modelina, pro holky sponky, gumicky…
A za to jiz zminovane susene ovoce by byly nase deti taky rady
![]()
@suricata píše:
Sušené ovoce.
tak to by se mě děti poděkovaly ![]()
Sušené ovoce a oříšky, různé směsi prodává třeba Marks and Spencer, ale děti to stejně moc neocení, nebo aspoň u nás na Mikuláše to žádné velké nadšení nevzbudilo
ale přemýšlím, že udělám něco jako štěstíčka z pouti, nějakou hračku, maličkost, ale bude to překvapení
@Brusiinka* píše:
Na velikonoce dáváme dětem většinou sladkosti, čokoládová vajíčka, zajíčky, atd. Ráda bych letos zminimalizovala množství cukru. Máte někdo nějaké nápady? Děti ve věku 7-11 let.
jakým dětem? vlastním, nebo těm, co přijdou?
Já celé roky tvrdošíjně barvím vejce a peču perníky, napůl z celozrnné mouky.
Nikdy nikdo nic jiného nedostal.
Když přijdou naše děcka z obchůzku, přeberu jim to, vyházím ty kakaové pochoutky, hned toho mají čtvrtinu a je to.
Klasická vajíčka…u nás se na velikonoce dávají teda hlavně ty. A ty 3,4 kousky čokolády (želé vajíček) ho nezabije.
Ja jsem ted ve zdrave vyzive videla zdraveho sladkeho zajice, nepamatuji si presne slozeni, ale mam v planu takovy malemu koupit
Meli tam i jine veci - zdrave susenky ve tvaru vajicek - urcite se da neco takoveho upect i doma ![]()
@Eveelin píše:
@Brusiinka* co malé hračky? Ty jsou bez cukruPříspěvek upraven 26.03.15 v 14:17
Davame letos jedno cokovajicko a nejakou tu malou hracku
je malej a nechci mu davat tuny cokolady a hlavne vim, ze kdyz dostane treba auticko a malej autobus (to dostane prave letos) tak bude stestim bez sebe, jelikož je na tyhle veci uplne ujetej
a je to bez cukru ![]()