Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Budu dělat rozlučku ale dohromady s chlapama. Takže žádná babská jízda ![]()
Chtěla bych to mít ale v nejakém duchu. Nic složitého chlap se mi za nic nepřevleče. Uvažovala jsem např: stejná byrva trika a podobně. ![]()
JÁ JSEM MAMLAS TAKOVÁ HRUBKA HNED NA ÚVOD - SVOBODOU!!!
Šílený účes asi neprojde - chceme ven potom, takže takhle i holky asi do ulic nepůjdou
. Rozlučka je za měsíc až… takže začínám pomalu přemýšlet. bude to u nás doma (kde místa je dost ) a potom bych chtěla někam ven, zatancovat…
Tak to ti fandím. Chlapy v našem okolí, včetně toho mého, iritujou i jakékoli společenské hry, natož převleky.
Já uvažovala že třeba koupím takové ty čelenky s tykadli a dají si to na hlavu. Nevím, nevím… proto píšu tady
víc hlav víc nápadů…
A co takhle Havaj? Myslíš, že by si na sebe nedal nějakou květinovou kosilu?
To už je myslím lepší jen např do barvy trika - zase poslouchat že si musí sehnat triko v havaj stylu. Ono s těma chlapamato je těd složitější ![]()
@paja27 udelej Hawai, holky at se ohaknou a chlapum na krk havajsky venec ![]()
My děláme za měsíc rozlučku také společně a nakonec se pereme mezi stylem 80.léta nebo mafiáni z let 30. tých ![]()
Ahoj, pro kamarádku připravujeme rozlučku a také zvažujeme, jak ji tématicky ladit a jaké doplňky na ni pořídit.
Viděla jsem spoustu párty doplňků, ale moc se mi nic z toho nelíbí. Nemáte nějaký tip na něco, čím bychom daly najevo, že jde o rozlučku, a zároveň bychom nevypadaly jako kur*y?
V praci do baru k nam chodily holky v tylovych suknich, treba ruzovych, ty drsnejsi v cernych, nekdo mel i kouzelnickou hulku, nekdo k tomu kocici usi. Nebo na hlave mely celenky s kvetnami (maji vsude calir ´s atd) a k tomu stejne sukne. Me se to pacilo. Bylo to hezky a holcici. Jo a nesmel chybet stripter, jednou ho delal na barman, kdyz holkam selhala agentura ![]()
@petrad1988 Doporučuji nechat si vyrobit černá trička s bílým terčem a nápisem: Dnes je poslední šance na gangbang. Bude to takové důstojné a nenápadné zároveň…
@petrad1988 já teď zažila rozlučku ve stylu první republiky a byl to skvělý nápad
mrkněte na fota https://www.facebook.com/…86452145528/?…