Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Toto muže zpusobovat nejaká bakterie, která se ti dostala do moč. mechyře a nemá tam co delat. Zasla bych doktorce, odevzdala moč, aby ji poslala na rozbor a podle toho ti nasadi prislušná atb…Ale pricina muže být i jiná, normální to není.
@EvulinkaB18
Chtěla bych se ještě zeptat myslíte že to může být ledvinami??mám totiž decentně jednu ledvinu zmenšenou ![]()
To já nevim, nejsem doktor…ALe dcerka me kamaradky mela najednou problém s neudržením moči a doktorka ji rekla práve to, že se muže jednat o bakterii v moči, že ty to zpusobuji casto. A mela pravdu.Byla prelečena a přešlo to.
Třeba jen povolené pánevní dno. Stává se to hodně po porodu ale to nebude tvůj případ. Zkus nějaké cviky na posílení pánevního dna a svalů ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat jak je možné že že neudržím moč. I když se mi čůrat nechce tak stejně něco unikneVůbec nevím čím to může být. Je mi 17.Děkuji prosím za odpověďi
nastydnutí, zánět, povolené svaly atd.. dojdi si nejdřív na gyndu, pak na urologii.. můžou pomoct pouze cviky, nebo banální operace, budeš mít klid ![]()
Zdravím, chtěla bych se zeptat jak je možné že že neudržím moč. I když se mi čůrat nechce tak stejně něco unikne
Vůbec nevím čím to může být. Je mi 17.Děkuji prosím za odpověďi