Neumí pít z pítka v 6 měsících

9079
10.3.11 12:50

neumí pít z pítka

Ahoj holky.
Pro kojené děti. Je nám 6 měsíců a zkoušíme pít z pítka (avent). Zatím jen vodu. Ale je problém, že ona z něj neumí pít a jen ho kouše. Považuje to spíš za novou hračku. Jak jste bojovali vy? Naučili se to vaše ratolesti. Ani neumí pít z flašky mlíko- když jsem to zkoušela. Začne se u toho smát a kouše, po chvíli příjde vztek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10016
10.3.11 12:56

Tak nasi Michalce byl rok, kojena byla jen 2.mesice a z pitka neumi do ted :wink: , takze pila vzdycky rovnou z hrnku, kazdy je proste sikovny na neco jineho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
10.3.11 13:00

Začínali jste asi pít z flašky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.3.11 13:04

Ahojky, no tak to máme stejný problém. Malé je 7,5 měsíce a neumí pít taky z ničeho. Zatím teda kojím, ale mám hrůzu z toho až přestanu. Každou láhev kouše a obsah plive, takže věčně mokrý bodýčko… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
10.3.11 13:06
bertík28 píše:
Začínali jste asi pít z flašky, že?

Jo, jo, ale pitko kouse stale a ma z toho desnou srandu :) . Asi budete muset vyzkouset vic savicek, snad se na nejakou ,,chyti,, :wink: , nebo s vetsi dirou, aby mliko (caj) pomalu vytekalo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.3.11 13:07

to je normální - děti se to většinou učí docela dlouho - prostě furt zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.3.11 13:13

U nás je to zrovna tak. :lol: Malá zatím taky pítko převážně jen kouše. Já myslím, že to chce trpělivost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
10.3.11 13:16

Ahoj,je to už teda 6 let zpátky,ale dcera byla kojená do 9.měs. a když jsem to poprvé dostala prso odmítla. Jenže přesně problém,neuměla a nechtěla savičku. Ptala jsem se doktorky a ona,že ji mám dát tvaroh,jogurt,aby měla jako mlíčko,že se časem chytí. A taky jo,vydržela stávkovat týden,pak se lahve nechtěla pustit. A náš malej,7měs.umí ze savičky Avent od 2 měs.,teda donuceně,protože jak byl nedonoš.,tak jsem na půl kojila a na půl dávala stříkačkou. A z pítka mu to taky moc nejde,spíš mi vadí,že mu to horem protýká přes ten ventil :cert: . Tak hodně štěstí při učení

• Citovat
  • Upravit
30420
10.3.11 13:29

Naše Mišule má 13 měsíců a z pítka pije teprve asi měsíc, dřív byla celá mokrá, hodně to teklo, teď je to v poho, ale Avent jsem vyhodila, máme teď od Nuku a jsem spokojená :-) Asi je to ještě brzo, já bych počkala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.3.11 13:37

Bertíku, zkus od Nuby z DM, tam stačí, že to zmáčkne a voda teče…tím Natulka začínala a včéra jsem zkusila Avent s pítkem nejprve nevěděla, jak na to trvalo asi hodinku než na to přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
10.3.11 14:16

Ahoj,
tak moji se z avent hrníčků nenaučili pít nikdy. Nakonec jsem tam dala obyčejnou savičku, co mají na mlíko a to celkem šlo. Akorát to teklo.
Nedávno jsem koupila obyčejné hrníčky Nuby v Dm, mají měkké netekoucí pítko a ouška a je super, děti z toho pijí krásně. Konečně!
Takže doporučuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.3.11 14:20

A myslíte, že by ten Nuby hrníček pomohl i nám, když malá z láhve to pití dostane, ale spíš ho potom vyplive. Já abych nekupovala další láhev zbytečně. Už jich máme asi 8 :roll: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
10.3.11 14:25

mi neumíme ani z lahve. Ještě jí dám čas a pak ji zkusíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
10.3.11 14:35
luciaasek píše:
A myslíte, že by ten Nuby hrníček pomohl i nám, když malá z láhve to pití dostane, ale spíš ho potom vyplive. Já abych nekupovala další láhev zbytečně. Už jich máme asi 8 :roll: Díky

Tak to nevím, mě to malá občas dělá taky, to ji to pití seberu a má smůlu. V tom je asi láhev nevinně. CO jiné pití?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.3.11 14:38

Taky jí to beru, protože je pak celá zmáchaná. Jiné pití jsem zkoušela, ale nechce nic. Dokonce mi kámoška zkusila dát i nějaký cukr ať jí to zkusím přisladit. Žádná změna.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí