Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj mojí holčicce bude rok a taky se z pítka nenaučila pít.já ještě občas kojím jinak dávám po lžičkách a učím ji pít z hrnečku ![]()
Taky bojujeme (6.m) se savičkou, ale už uspěšnějí.
Největší úspěch máme s falškou ve vaně a nebo v noci když je v takovém polospánku. Četla jsem, že je důležité to zkoušet, zkoušet, zkoušet …
tak ja jsem dneska taky koupila kouzelnej hrnecek od aventu a jsem zvedava jak to malymu pujde taky je plne kojenej. staci pred prvnim pouzitim ho vyvarit horkou vodou?
Ten hrneček od aventu máme taky,ale ještě jsem ho malej nedala,utopila by se mi na něm.
Neboj neutopila (taky jsem se bála) Musí totiž hodně sáat a moc toho neteče, tak ho klidně zkus.
No jo,ale aby se v tom zase neutopila když z toho neumí pít
Prodává se nějaký takový pítko ze kterýho se musí tahat jako z prsa?Blbá otázka já vim,ale pro první kočičku jsem měla jen to tekoucí a byla furt durch ![]()
Jééžišmarjá a ještě navíc neumím číst,pardon skončila jsem na první stránce
![]()
Musí tahat docela dost. Sama jsem se z toho zkoušela napít. Mála se tomu hrnečku začne smát a pak ho kouše.
Ahoj, zkus jí dát savičku. Mě malá ze začátku nechtěla pít ani ze savičky. Pak se to naučila a nakonec zvládla i to pítko. Ale do téměř 18měsíců jsme měly všecky pítka příšerně okousané.
Muj Nicolas taky jeste z pitka neumi ale teprve jsem to zacala zkouset, tak nevim zdali mu to pozdeji pujde.
Dostanu do nej jen par lzicek cajicku, je holt zvikly plne kojit tudiz to pujde asi pomalu.