Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy ![]()
Máme dilema. Brzy se nám narodí klučina a chceme stihnout vymalovat. Když jsme se nastěhovali,radovali jsme se, že je budoucí dětský pokojík modrý (pro představu přikládám foto), ale po bližším zkoumání........
Zkrátka původní majitel nebyl asi povoláním malíř pokojů
Tak teď přemýšlíme,jakou barvu zvolit.
Jaké máte pokojíky pro prcky vy?? Potřebujem inspiraci ![]()
Díky moc
osobne by som modrú nevolila, je to studená farba. Do detských izieb by sa mali voliť zemité farby - žltá, svetlo hnedá a tak.
Majda má oranžové (meruňková??) zdi, bílý strop a červeno-hnědo-oranžovo-béžovo-bílý pruhatý koberec…
Modrá mi taky přijde studená, možná jednu stěnu ![]()
suhlasim, ta modra je strasne studena, ked uz modra, tak nejaky svetlejsi odtien, alebo nakombinovat s nejakymi teplejsimi farbami
my mame takto urobenu detsku. este nie je uplne dokoncena, ale tak farby vidno

my jsme se nechali inspirovat obalem jedněch dětských kapesníčků
Soldi a Jannice moc krásný, nápaditý
Takový veselý. Teď jsme uvažovali o oranžové, ale koukám, že kombinováním barev hned ten pokojík vypadá opravdu „dětsky“
My teda máme holky,barvy si vybíraly ony. Jedna chtěla pokoj zelený, druhá modrý. Zkombinovali jsme jejich volbu s odstíny žluté. K zelené citronovou žlutou, k modré banánovou a musím říct, že pokoje vůbec nepůsobí studeně. To právě dělá bílá s modrou. Jinak máme oranžovou snad všude
Škoda, že to nemám nefocené ![]()
pryfish…nádhera, super
![]()
my máme pokojíček bledě modrý, kombinace s bílou a červenou a vůbec se mi chladný nezdá..já jsem spokojená …pokojíček už jsem na emimi několikrát dávala, tak se nebudu opakovat ![]()
palošek píše:
My teda máme holky,barvy si vybíraly ony. Jedna chtěla pokoj zelený, druhá modrý. Zkombinovali jsme jejich volbu s odstíny žluté. K zelené citronovou žlutou, k modré banánovou a musím říct, že pokoje vůbec nepůsobí studeně. To právě dělá bílá s modrou. Jinak máme oranžovou snad všudeŠkoda, že to nemám nefocené
To náš malej si asi ještě nevybere
Modrá a banánová může být krásná kombinace ![]()
ahoj, my máme taky oranžovou a k tomu pak barevné obrázky. strop a zkosení u střešního okna je na bílo. ![]()
MY máme červený koberec s autíčky a zdi bude přítel malovat na světle žlutou, kvůli výraznému koberci už nemůžeme nic ostřejšího.
Ta modrá působí opravdu dost studeně, ale jestli to bude kluk, tak bych volila zelenou nebo žlutou, popř. jejich kombinaci.