Poraďte barvu pokoje

1626
9.3.11 19:59

Poraďte barvu pokoje

Ahoj maminy :mavam:
Máme dilema. Brzy se nám narodí klučina a chceme stihnout vymalovat. Když jsme se nastěhovali,radovali jsme se, že je budoucí dětský pokojík modrý (pro představu přikládám foto), ale po bližším zkoumání........ :zed: Zkrátka původní majitel nebyl asi povoláním malíř pokojů :mrgreen: Tak teď přemýšlíme,jakou barvu zvolit.
Jaké máte pokojíky pro prcky vy?? Potřebujem inspiraci :palec:
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
9.3.11 20:08

ahoj, tak my to máme takhle,oranžová zeď a zelený koberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
9.3.11 20:16

osobne by som modrú nevolila, je to studená farba. Do detských izieb by sa mali voliť zemité farby - žltá, svetlo hnedá a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.3.11 20:40

Majda má oranžové (meruňková??) zdi, bílý strop a červeno-hnědo-oranžovo-béžovo-bílý pruhatý koberec…
Modrá mi taky přijde studená, možná jednu stěnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.3.11 20:49

suhlasim, ta modra je strasne studena, ked uz modra, tak nejaky svetlejsi odtien, alebo nakombinovat s nejakymi teplejsimi farbami :-D my mame takto urobenu detsku. este nie je uplne dokoncena, ale tak farby vidno :-D  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
9.3.11 20:50

my jsme se nechali inspirovat obalem jedněch dětských kapesníčků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
9.3.11 20:52

a myslím že vysledek je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
9.3.11 20:54

Ty kopce, to je krásný! To cu takyyy :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
9.3.11 20:59

Soldi a Jannice moc krásný, nápaditý :palec: Takový veselý. Teď jsme uvažovali o oranžové, ale koukám, že kombinováním barev hned ten pokojík vypadá opravdu „dětsky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
9.3.11 21:17

tak my jedeme v barvičkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.3.11 21:30

My teda máme holky,barvy si vybíraly ony. Jedna chtěla pokoj zelený, druhá modrý. Zkombinovali jsme jejich volbu s odstíny žluté. K zelené citronovou žlutou, k modré banánovou a musím říct, že pokoje vůbec nepůsobí studeně. To právě dělá bílá s modrou. Jinak máme oranžovou snad všude :lol: Škoda, že to nemám nefocené :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
9.3.11 21:52

pryfish…nádhera, super :palec: :palec:

my máme pokojíček bledě modrý, kombinace s bílou a červenou a vůbec se mi chladný nezdá..já jsem spokojená …pokojíček už jsem na emimi několikrát dávala, tak se nebudu opakovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
9.3.11 21:54
palošek píše:
My teda máme holky,barvy si vybíraly ony. Jedna chtěla pokoj zelený, druhá modrý. Zkombinovali jsme jejich volbu s odstíny žluté. K zelené citronovou žlutou, k modré banánovou a musím říct, že pokoje vůbec nepůsobí studeně. To právě dělá bílá s modrou. Jinak máme oranžovou snad všude :lol: Škoda, že to nemám nefocené :-(

To náš malej si asi ještě nevybere :mrgreen: Modrá a banánová může být krásná kombinace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
9.3.11 22:05

ahoj, my máme taky oranžovou a k tomu pak barevné obrázky. strop a zkosení u střešního okna je na bílo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
9.3.11 22:16

MY máme červený koberec s autíčky a zdi bude přítel malovat na světle žlutou, kvůli výraznému koberci už nemůžeme nic ostřejšího.
Ta modrá působí opravdu dost studeně, ale jestli to bude kluk, tak bych volila zelenou nebo žlutou, popř. jejich kombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí