Spí jen v hluboké korbě

861
9.3.11 11:24

Spí jen v hluboké korbě

Ahoj holky, tak se na vás opět obracím s problémem. Minulý týden jsem přestěhovala naši malou (7 měsíců) do sporťáku. Doma ale byla zvyklá spát v kočárku, tzn. v hluboké korbě a teď mi doma prostě přes den neusne. Dám ji do postýlky, sice nebrečí ale kope nožkama a hraje si - přitom je unavená, tře si očička a tak :-( Zkoušela jsem ji dát i do sporťáku, ale tam taky nic. Usne jedině venku za jízdy a i to jí trvá déle než předtím. Nemáte nějakou radu jak na ni. Nemůžu přeci v každém počasí pořád cajdat po venku :roll: Jo ještě mě napadlo ji dávat do té hluboké korby, ale tam se za chvíli nevejde, takže bysme to řešili za chvíli stejně… Díky za všechny nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
642
9.3.11 11:39

Ahoj, moc ti naporadím, páč jsem na tom stejně. :-( Já už spaní přes den v postýlce vzdala, malá (7 měsíců) mi usne jedině za jízdy v kočárku, dopoledne ji uvozím (venku nebo rovnou v chodbě) a dám spát do chodby a odpoledne jdu s oběma dětmi ven na procházku. V postýlce mi nespí, jen pláče a nemůže zabrat, to by mi celý den nespala. První dceru jsem vozila přes den v kočárku na usnutí ještě ve 2 letech, protože doma prostě neusnula, pak jsem to vzdala a od té doby přes den nespává. Třeba někdo něco poradí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.3.11 11:44

Tak prckovi je 16 měs. a zrovna ted spi v hluboke korbe na balkone :-) Doma neusne ani omylem. Sportak mame na prochazky a na spani jsem poridila starou prostornou Libertu, protoze prcek ma 13.3 kg a 88 cm. Holt ma trochu skrcene nozky, spi na „žabáka“, ale vydrzi tak i pres dve hodiny, takze mu to evidentne nevadi. Po svacine ho zkratka zababusim do kocaru, vyvezu na balkon, parkrat zahoupu a do 5 minut je tuhej. Ve sportaku jsem to nezkousela a zatim ani nebudu, je zvykly na svou korbu a myslim, ze by to bylo s peknym revem, nehlede na to, ze je jeste zima a v korbe je tepleji.
Kdy zacne spat doma v postylce fakt nevim a ani zatim neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
9.3.11 11:46

Ahoj,
v soucasne dobe resime naprosto stejny problem. Maleho jsme uz museli dat do sportaku, protoze do korby se nam nevesel :roll:
A ted mu trva minimalne 2× tak dlouho nez usne…ma peknej vyhled, takze kouka okolo a i kdyz je ospalej, tak ne a ne zabrat… vcera jsem ho vozila na zahrade skoro 30 minut nez zabral a kdyz se po pul hodine vzbudil, tak uz mi znovu neusnul, pac zas koukal co kde lita (v korbe stacilo dat dudlik, povozit a byl do minuty zase tuhej)…
Jinak obcas mi pomaha ho chvilku vozit a kdyz neusne, tak se k nemu jen sklonit a hladit ho po hlavicce a zabere rychleji…ale je to jak kdy no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.3.11 11:47

No tak to jste mě teda holky moc nepotěšili. Mě právě dopolko potom nespí a jak je unavená tak do ní ani nemůžu nacpat oběd :-( Odpoledne taky jezdíme ven, tak to se prospí… Ach jooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.3.11 11:55

asi jen vydržet a naučit, já díky tomu že bydlím ve třetím patře kam kočár nedostanu a nechtěla jsem chodit pořád po venku tak se spalo prostě v postýlce. Venku ještě tak maximálně dopoledne, vyrážela jsem hodně do města. Takže bu´d to budeš muset zkusit jí naučit a nebo budeš jezdit po venku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
9.3.11 11:56

Já ji chtěla naučit spávat v postýlce, abych se vyvarovala toho vožení, jak jsem psala, s první dcerou. Ale prostě už se to nedalo, dlouho tam brečela, byla vzhůru třeba od 6, a bylo 10,11 a ona v té postýlce prostě nezabrala, a když se jí to nějakým zázrakem podařilo, byla za 20 min. vzhůru. Takto ji dám mezi půl 10.-10. do kočáru, usne bez řvaní a spí 2-2,5 hodiny, je vyspaná, já si v klidu uvařím a je to. Prostě jí ten kočár víc vyhovuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.3.11 11:56
luciaasek píše:
No tak to jste mě teda holky moc nepotěšili. Mě právě dopolko potom nespí a jak je unavená tak do ní ani nemůžu nacpat oběd :-( Odpoledne taky jezdíme ven, tak to se prospí… Ach jooooooo

A vy jste tu hlubokou korbu prodali? Jestli ji máte, tak at doma spi v ni, jak pred tim, a ven jezdete na sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.3.11 12:16

Ne neprodali, ale stejně to jednou budeme muset řešit..... No teď jsem ji dala do tý korby, protože mi celej oběd vyplivala jak už je hotová :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.3.11 12:19

a přes noc ti spí v postýlce?my mame uplně ten stejnej problém ale s tím že ja ji i v noci uspávám v kočáru…nevim co budu dělat až se tam nevejde… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.3.11 12:26

no to je právě to co nechápu. Večer ji položím do postýlky pustím kolotoč a do dvou minut je tuhá… Teď to vypadá, že neusne ani v tý korbě, tak já už nevím. Se z ní picnu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.3.11 12:28

nam ani ten kolotoč nepomáhá..skus jezdit kočarem přes prah…mě tak mala za chvilu usne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.3.11 12:31

Tak už je tuhá, jupííí :dance: Takže jdu složit cestovní postýlku a místo ní postavíme na zem korbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.3.11 12:32

Jenže já ji nechci moc učit spát ve sporťáku i doma. Nejde nám úplně do lehu, takže bych radši aby spala na rovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.3.11 12:32

jak se ti to podařilo??
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...