Vzteklé mimi

165
8.3.11 17:28

vzteklé mimi

Maminky potřebuju radu,mám doma skoro 4 měsíčního chlapečka a odedneška s mě tak steká :-(
Dokáže sebou šít i v lehátku,pokavad není po jeho…Potřebuju rady skušenných maminek :nevim: jelikož mám dcerku a tady s tím nemám vůbec skušennosti…a nerada bych to nechala přerůst přez hlavu …případě kam bych se měla obrátit ??? :nevim: děkuji…
ps:dost se mu věnuji,hrajem si všechno,ale občas potřebuju aby byl chviličku sám a to se mu nelíbí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3440
8.3.11 17:34

Ahoj moc te nepotesim mam to same mala uz ma 7mesicu a nevydrzi si sama hrat na dece ani chvilicku hned se vzteka rve nekdy ji nacham ale bez odezvy stale rve svoji ted uz jsem zapojila i choditko aby mohla byt semnou kdyz neco delam nebo se venuji starsimu kdyby tu naka maminka mela radu tak se rada priucim u prvniho to bylo jine to bylo tak hodne mimi ktere lezelo hralo si s hracka a toto pravy opak a jeste co dela mala v choditku chodi zamnou a pisti abych ji vzla na ruce neni naucena nikdy to nedelala poslednich 14dni katastrofa zeby zoubky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.11 17:37

odedneška? tak to má možná jen blbej den ne? Jako každý dítě je jiný.. a co si tu chvílku udělat když je tatínek doma a miminku se pověnuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.3.11 19:15

J8 nevím kdžy se malej vztekátka ho jednuše pochovám a když potřebuju něco udělat prostě to počká ž bude mít dobrou náladu a tu chvilku sám vydrží a kdžy ne tak tak ho dám do postýlky a starší na něj dělá kukuč a to je oba na chvíli zabaví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.3.11 19:20
Tak to jsem zvědavá na rady pač mám uplně to samí :cert: Trvá to necelý týdena je to děs :pocitac:
Ivunka87 píše:
Ahoj moc te nepotesim mam to same mala uz ma 7mesicu a nevydrzi si sama hrat na dece ani chvilicku hned se vzteka rve nekdy ji nacham ale bez odezvy stale rve svoji ted uz jsem zapojila i choditko aby mohla byt semnou kdyz neco delam nebo se venuji starsimu kdyby tu naka maminka mela radu tak se rada priucim u prvniho to bylo jine to bylo tak hodne mimi ktere lezelo hralo si s hracka a toto pravy opak a jeste co dela mala v choditku chodi zamnou a pisti abych ji vzla na ruce neni naucena nikdy to nedelala poslednich 14dni katastrofa zeby zoubky :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.11 19:20

každé dítě je jiné, člověk se to musí naučit brát. Třeba to přejde, ale možná ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
8.3.11 19:51

Alisek to jsem rada ze vtom nejsme sami jeto hrozne a navic se mala naucila prevracet a nez usne musim ji x krat pretocit bylo to do nedavna zlate mimi polozila jsem zavrela dvere a spinkala snad to bude jen nake obdobi a prejde jeto ale u maleho si tohle fakt nevybavuj bylto pohodar a zato ted :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.3.11 20:05

Ivunka 87

Jj to znám to pevracení to mi dělal taky ted to dělá hlavně když chodí spát v poledne taky tam musím xkrát.Se přetočí a pak se vzteka.Jo a v noci už jsem ho načapala několikrát jak chrupe na břichu nebo na boku ty pozice má asi po mě :mrgreen: Já bych hlavně potřebovala změnit,aby si hrál sám dříve jsem stíhala všechno ted vůbec nic honím to po večerech :cert:Je nejhorší,že ted se převalí na břicho a snaží se líst jenže když mu to nejde řev a dám ho na záda jsem u něho a pořád řev vůbec nechce ležet.Když ho zvedám do sedu za ručičky tak on ne sedět rovnou se staví chce být pořád na nohách což není dobrý takže jsem vytáhla choditko a vždy ho tam asponna 20min.vrznu.Tohle chování jsem vůbec u holky neměla a ted jsem z toho už vyřízená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.3.11 20:36
AngelinaBalerina píše:
odedneška? tak to má možná jen blbej den ne? Jako každý dítě je jiný.. a co si tu chvílku udělat když je tatínek doma a miminku se pověnuje?

jj oddedneška :-( nikdy se nevstekal,poznám vztekající se dítě…:-( hlavně jak se dokáže vzpřčit,a co dělá těma nohama a rukama :-(jinak mi se mu doma věnujeme maximálně…Niky byl takovej že dokázal celé dopoledne ležet v postýlce,lehátku,a bud si hrát s chrastítky nebo koukal na pohádky :-) a dneska???no ja jsem sama zvědavá co bude zítra dopolende!ono to možná bude tím že jsem s ním byla ted 8dní zavřená v nemocnici:-( a tím pádem je na mě ještě více fixovanej tam mě měl jen pro sebe no …ale nevím jak se chovat k takovému dítěti..a je dost malej na tohle ale… :cry: :cry: obduvuju maminky s takovýma ratolestma je to opravdu bezmoc .-( člověk se bojí že uděláněco špatně aby se to ještě nezhoršilo,já patřím mezi ty tvrdšímaminky ale s tímhle si nedokážu teda poradit, :cry: a hlavně je to mimi a zvyšování hlasu je to jedinné co mi asi zbývá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
8.3.11 20:49

Alisku mala se pretaci xkrat nez usne kdyz tam jdu naposledy dam ji na zada ona lehne na bok a podle toho poznam ze uz konecne bude spat prijdu za 10minut a ona lezi na brisku a spinka nekdo mi radil pytel na spani zeto pomaha nam teda ne jedine zeby tam Sabi mela cihlu aby se nepretocila…nase mala se hrozne kroutila jak byla mensi a porad se vzpirala na nozicky kdyz jsem to rikala doktorce tak nechapala mala mi chodi za ruce cca 14dni a chodi jako cap jinak v choditku toje peknej cert kdyz nezavru kos hned je unej jeto prvni k cemu fici jak ji dam do choditka pak ruzne veci na zidlych hlavne supliky otvira nastesti se tam nehrabe jen ho otevre a jede pryc potvurka dneska se skousela lez zatim se jen lezoplazi nebo jakto nazvat do nedavna to byla placka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.3.11 21:02

Ivunka87

Já už ho taky dala do pytle jenže ho má větší a k ničemu to nebylo.Když spí na bříšku nechám ho jsem klidná mám monitor dechu aspon tím se uklidnuju.Můj jezdí v chodítku jen do zadu ted zečel i do stran zatím ho zajíma stůl a vše co je na něm a hrazdička,která když má pod ní ležet ho nezajíma.Jsou to uličníci a dávajíé nám pěkně zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
8.3.11 22:00
AAlisek píše:
Já už ho taky dala do pytle jenže ho má větší a k ničemu to nebylo.Když spí na bříšku nechám ho jsem klidná mám monitor dechu aspon tím se uklidnuju.Můj jezdí v chodítku jen do zadu ted zečel i do stran zatím ho zajíma stůl a vše co je na něm a hrazdička,která když má pod ní ležet ho nezajíma.Jsou to uličníci a dávajíé nám pěkně zabrat
:pankac: to mas pravdu davaji nam zabrat mi mame pytel akorat a taky nepomaha :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.11 12:28
ilcipina26 píše:
AngelinaBalerina píše:
jj oddedneška :-( nikdy se nevstekal,poznám vztekající se dítě…:-( hlavně jak se dokáže vzpřčit,a co dělá těma nohama a rukama :-(jinak mi se mu doma věnujeme maximálně…Niky byl takovej že dokázal celé dopoledne ležet v postýlce,lehátku,a bud si hrát s chrastítky nebo koukal na pohádky :-) a dneska???no ja jsem sama zvědavá co bude zítra dopolende!ono to možná bude tím že jsem s ním byla ted 8dní zavřená v nemocnici:-( a tím pádem je na mě ještě více fixovanej tam mě měl jen pro sebe no …ale nevím jak se chovat k takovému dítěti..a je dost malej na tohle ale… :cry: :cry: obduvuju maminky s takovýma ratolestma je to opravdu bezmoc .-( člověk se bojí že uděláněco špatně aby se to ještě nezhoršilo,já patřím mezi ty tvrdšímaminky ale s tímhle si nedokážu teda poradit, :cry: a hlavně je to mimi a zvyšování hlasu je to jedinné co mi asi zbývá.....

tak já myslím že to nemusí být pravidlem že se začne ted vztekat, navíc zvyšování hlasu u tak malého miminka bude asi k ničemu a nechat ho koukat na televizi spíš ke škodě.. já se snažím činnosti střídat, takže si pohrajeme, pak si hraje na dece, jí, přbalujeme, spí a tak dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.3.11 20:46
AngelinaBalerina píše:
ilcipina26 píše:
AngelinaBalerina píše:
tak já myslím že to nemusí být pravidlem že se začne ted vztekat, navíc zvyšování hlasu u tak malého miminka bude asi k ničemu a nechat ho koukat na televizi spíš ke škodě.. já se snažím činnosti střídat, takže si pohrajeme, pak si hraje na dece, jí, přbalujeme, spí a tak dokola

Já to dělám stejně,opravdu se dosti věnuju jenže mám 7 letou dcerku a mám povinnosti škola atd…snažím se najít vždy čas až když spinká ale ne vždy to vyjde.....ale asi byl jen den D…dnes byl zlatej a sám my celí den usínal v postýlce :potlesk: což koukám,no až na včer,kdy jsme museli uspat,byli jsme na očkování a máme dost velký teplotky tak jsme ho uspinkali :-)děkuji za rady :-) beru k srdci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.11 23:03

no vidíš tak snad to bude zas dobrý, taky mám dvě děti a je to náročnější ale zvládnem to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí