Pláče jen, když je doma tatínek

598
10.3.11 12:02

Pláče, když je doma tatínek

Ahoj holky,

mám takový dotaz… může to být klidně i jen divná náhoda, ale zdá se mi (i přítel už to zmínil), že naše malá princezna pláče jen, když je doma přítel. Když jsme doma samy, tak je naprosto zlatá, buď spinká nebo si hrajeme, ale pěkně v klídečku bez řevu. Jen co přítel dorazí z práce (pracuje na směny, takže to není vždy ve stejnou dobu), tak Danielka začne řádit. Začíná ho to mrzet, protože on se jí opravně krásně věnuje, vždycky mě to hřeje u srdce, když se na ně koukám (když se na chvilku uklidní).. Máte někdo podobnou zkušenost nebo to je opravdu jen náhoda? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
10.3.11 12:09

*omlouvám se za tu hrubku v nadpisu, žijeme v zahraničí a moje čeština se poslední dobou horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
10.3.11 12:15

Ahoj,
u nás je to podobné, syn má tedy 2 a půl, je hodnej jen s babičkou, tetou, se mnou jakš takš, ale jak se vrátí tatínek z práce, je to jako když přepneš. Začne se bezdůvodně vztekat, brečí kvůli každé blbosti, vynucuje si, jak neni po jeho je zle a je to opravdu jen tatínkem. Hodně se dětem věnuje, opravdu tu hodinu, dvě, než jdou spát si hrajou. Ale nevím čím to je :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.3.11 12:16

Ahoooj werry :mavam: to je fajn, že s Danielkou Vám to klape :kytka: musí být zlatá, těším se až sem hodíš nějakou fotečku a vůbec, popíšeš porod :dance:!
Já si myslím že si zvykne na tatínka, vždyť ona je hrozně malinká, pár dní na světě, to musí být něco než se rozkouká! Počkej až se na něj začne smát a jak pak spolu budou blbnout :-) nevzdávejte to a ať se s ní přítel co to jde ona si zvykne :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.3.11 12:32

jo covece…u nas je to od narozeni do ted…nevim cim to je…je mi to taky lito…pac tatinek je proste totalne nechtenej u nas.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihl. Rampepurna
10.3.11 12:41

Čauky, prostě třeba jen žárlí - bojí se o tebe, že najednou se věnuješ nejen jí … nebo vycítí ve vzduchu nějaký jiný napětí (nemyslím hned negativní), že když jsi bez přítele, tak „vysíláš jiný vlny“ :-)
Napadá mě zkusit nechávat na chvíle malou jen s tatínkem - jen oni dva, aby si hráli, spinkali … přirpav jim tam vše potřebný a někam se prostě zdekuj na možnou dobu (mezi kojením apod.),

• Citovat
  • Upravit
1027
10.3.11 12:43

tak u nás to bylo první měsíc reakce na tatínka řev :-) ,pak bylo období kdy mě asi měla plný zuby tak do toho 4 měsíce se chtěla chovat jen od tatínka a já na ní pomalu nemohla sáhnout jinak byl řev :-( a ted je spokojená když je tatínek doma i maminka,když někdo znás chybí tak je řev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.11 12:59

U nás to je zase obráceně. Mi teď máme období, že když příjde táta domu, tak se směje jako blázen. A když na ni dělám opičky já a jsme sami doma, tak nic. Třeba se to otočí. Ale jak tu už jedna psala, zkus je nechat osamotě. Běž si třeba nakoupit. Neboj, když bude brečet- on si poradí.

• Citovat
  • Upravit
16694
10.3.11 13:20

Přítel syna nechtěl vzít prvních několik týdnů ani do ruky, protože u něj začal okamžitě šílený řev a nemohl ho nijak utišit. Dali jsme tomu čas, i když bylo hrozné vidět, jak to přítele mrzí, že se ho vlastní syn bojí. A teď? Už to říkají všichni, že když nejsem s Lukym já, tak je to zlaté dítě a když u něj jsem, tak je protivný, uvztekaný, ukňouraný…už si asi lezeme na nervy :mrgreen: A jsem z toho fakt pekelně unavená, že nenápadně pozoruji, jak je hodný, ale jak zjistí, že už jsem se vrátila, tak nasadí masku zlobivce a zase se s ním musím se vším dohadovat :-( Kde jsou ty časy, kdy jsem pro něj byla středem vesmíru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
10.3.11 13:28

Ja si myslim, ze je jeste malinka, jsi pro ni to nejdulezitejsi, zna te uz z briska a ostatni jsou pro ni jeste jedna velka neznama a urcite si na tatinka zvykne. Takhle malinky miminka se jeste citi nejlepe u maminky.
U nas je to uz horsi, presne jak pise Maugli, take mame dvou a pul leteho syna a jak je tatka doma, tak zacne zlobit. Mozna je to tim, ze se mu hned a porad venuje, a kdyz pak chvili nemuze, tak mu to osoli. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.3.11 13:30
Dice píše:
Ahoooj werry :mavam: to je fajn, že s Danielkou Vám to klape :kytka: musí být zlatá, těším se až sem hodíš nějakou fotečku a vůbec, popíšeš porod :dance:!
Já si myslím že si zvykne na tatínka, vždyť ona je hrozně malinká, pár dní na světě, to musí být něco než se rozkouká! Počkej až se na něj začne smát a jak pak spolu budou blbnout :-) nevzdávejte to a ať se s ní přítel co to jde ona si zvykne :huban:

Ahoj Danny ;)

Porod jsem popisovala v té diskuzi, kterou jsem založila, když mi praskla voda.. ale můžu to zkopčit a poslat ti to jako SZ.. foteček mám bohužel málo, páč já husa jsem si foťák (který jsem si jen tak mimochodem přála k Vánocům speciálně kvůli porodu a miminku) zapomněla v lednu na návštěvě u našich v Brně :D.. takže fotky jen z telefonu, sice docela kvalitní, ale i tak docela na prd.. ale o víkendu u nás byli jeho rodiče, fotili jak o život, tak mi brzo ty fotky pošlou :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.3.11 13:33

Rampepurna: možná máš pravdu, my jsme takový hodně kontaktní pár, přítel mě neustále pusinkuje a objímá, možná trochu žárlí nebo tak něco.. jinak samotné jsem je nechala už asi dvakrát (odstříkala jsem mlíko, kdyby něco), když jsem si potřebovala nakoupit pár věcí a šlo jim to skvěle.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
10.3.11 13:39

je ještě maličká potřebuje hlavně maminku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
10.3.11 13:45

U nas je to tak, ze malej place, kdyz je doma kdokoliv ‚navic‘ mimo me. Normalne pres tyden je v pohode (tatinek ho vidi jen na par minut rano, bohuzel), ale o vikendu je o 200% plactivejsi nez normalne. To je tatinek doma, ale taky tu nekdy je jeho dcera nebo babicka… A ja si osobne myslim, ze je malej proste prestimulovanej, pretazenej z toho, ze je okolo tolik lidi, kteri na nej obcas mluvi nebo si s nim hrajou. Mozna je to stejne i ve tvem pripade. Hlavne jestli si tatinek chce vynahradit ztracenej cas tim, ze si s mimcem hraje trebas moc.

• Citovat
  • Upravit
3641
10.3.11 14:53

To je jak u nás! Říkala jsem si, že je to jen náhoda, že se mi to jen zdá, ale jak tady tak čtu, tak je to možné. Jakmile se vrátí manžel z práce, tak je dítě jak vyměněný! Jen se na malýho podívá a začne křičet néé néé! A přitom ráno se s ním mazlí v posteli apod. Divný :nevim:
A přitom, když je doma manžel, tak se malýmu věnuju úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí