Neumím pít, problém ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
18.2.22 13:02
@Anonymní píše:
Bohužel mám s pitím dost problém. Dřív jsem taky už ztratila schopnost mít,,brzdu,, tak jsem rok nepila a bylo mi dobře. Jenže pak po rozchodu jsem začala popíjet. Přišel první absťák. Dost hnusný stav. Pomohly až léky na uklidnění.

Půl roku jsem nepila (mám jiný vztah). Jenže mám pocit, že jsem nešťastná. S tím ex se tajně vídám, chce mě zpět. Prostě jsem udělala chybu, naštval mě a já zareagovala tak, že js si začala s jeho kamarádem. Současný je strašně žárlivý, zakazuje mi se bavit s každým s kým jsem dřív chodila.
Jenže já minulolst nezměním, spíš jsem byla mladá a blbá plus nízké sebevědomí.
Někdy ho to tolik žere, že není můj první, že mě označí za d.vku.

Kvůli tomu, že to mám se vztahem tak zamotané, jsem se začala opíjet do bezvědomí.

Teď se opíjím jednou týdně - jednou za 14 dní. Někdy se nestalo nic, tak jsem si namluvila, že to zvládnu omezit. Jenže se stává to co se mi nikdy nestávalo. Opíjím se tak, že ztrácím věci, mám okno, valím se po zemi, někdy pomočená. Toto se mi děje ať už piju s partnerem ve společnosti nebo jinde. On totiž taky nemá brzdu, opilý hodně utrácí, rozdává atd. Vždy si řekneme, že nepijeme a do dvou týdnů je to tu zas. V sobotu jsme pili a já naštěstí doklady a klíče nechala doma. Mobil a vše co jsem měla s sebou, vše jsem samozřejmě ztratila. Už nevím co dělat.

Pročetla jsem tvé texty k oběma diskuzím co jsi založila.
Jako první mě napadá - uvědomuješ si problém? Tak ho odstraň. Nemáš na to? Smůla. Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Ale… pak mi tak jako došlo, že to fakt není jednoduché. Nicméně - v komentářích jsi všechny rady dostala. Nastoupit léčení, jasně… ono se to řekne, viď? Ale to je o tom si to přiznat - MÁM PROBLÉM A CHCI HO VYŘEŠIT. A TO je to na co ty nemáš koule. Málokterý závislák na to koule má. Takže - tady je pak těžké radit. My to za tebe nevyřešíme - to musíš ty sama.

Ještě mě napadá - máš rodiče? Rodinu? Co opora u nich?

Mít moje dcera takovéhle problémy tak jí do té léčebny odtáhnu za uši. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.22 09:39

Nebudu pít vůbec. Jednou jsem to rok vydržela a bylo mi dobře. Když piju tak rychle přibírám. To jsou ty chutě při kocovině. Několik dní se pak vždy přejídám. Už od včera se cítím dobře. Mě bylo od neděle do čtvrtka blbě. Do práce jsem samozřejmě šla, ale už nikdy víc. Ani nevím kolik jsem toho minulou sobotu vypila. Pár panáků Metaxy, nějaké pivo. Pak jsme šli pít na jedno místo kde se schází pijani. A tam plno vodky. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex