Neumím porodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3745
31.7.18 19:51
@TRG píše:
@wendy1607 Nemáš někde zdroj/odkaz na tu Rudovu přítelkyni? Ani nevím, o kterém Rudovi je řeč, ale tohle bych si ráda přečetla a viděla na vlastní oči tu odvážnou matku. :lol:

On se jmenuje Michal Kavalcik, říka si jinam Ruda z Ostravy. TADY máš odkaz: https://www.expres.cz/…lebrity.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
31.7.18 20:43

Ja porodila prvni po vyvolavanem porodu akutnim cisarem, druhe minuly tyden planovanym na moje prani. Ani minutu jsem si nemyslela, ze jsem spatna nebo vadna.Ten planovany mi dali sezrat teda i doktori a nakonec jsem mela takove srusty a rozjete brisni svaly, ze jsem naopak rada, ze jsem do toho sla a mam to predelane. Takze na reci okolo vubec nedej, dulezity je tvuj pocit.

• Citovat
  • Upravit
4622
5.8.18 14:30

Ahojte holky, tak hlasim. Dnes v 12 dni po terminu se narodila moje druha princezna. Vazi 4 260 g. Porod se rozbehl sam a byl prirozeny, jsem rada ze uz je to zamnou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
5.8.18 14:35

@scentini gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.8.18 14:36

@scentini gratuluji k miminku :kytka: A jak jste malou pojmenovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
5.8.18 14:37

Porod zadrzet jde, známá, je moc lakoma, dítě porodila az v den, kdy byly zvednete nějaké dávky dětské, sama se přiznala. Ja se porodu bála, podvědomě jsem si bolesti ztlumila tak, ze jsem nic necítila, opravdu nic.:-)Jde vše.:-)přikládám velkou gratulaci,statecne máme.:-)

Příspěvek upraven 05.08.18 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.8.18 14:39
@laducha píše:
V 9 hodin jsem šla do porodnice, že rodím, ale poslali mě domů. Doma jsem si šla lehnout, pak jsem dala vanu a potom to už byl fofr. Vezli mě rychlou, auto nemáme a taxíkem bych to nestihla. Dovezli mě na oddělení, bylo 12.50, sundala jsem jen kalhoty a vylezla na lůžko. Sestra šla chystat holení a než došla ke stolu, jednou jsem zatlačila a malá byla venku. Odrodila jsem si ji sama, držela jsem ji, aby nespadla na zem. Prý to tam dlouho neměli 8)

Tak to je nádherný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.8.18 14:40

@scentini tak přeji brzké zotavení a malé krásný život :kytka: ty jo to je kus baby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.8.18 15:16

Dekuju vsem holky, ja jsem mala, ale rodim poradny holky. :mrgreen: jmenuje se Lucinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
5.8.18 16:51
@scentini píše:
Dekuju vsem holky, ja jsem mala, ale rodim poradny holky. :mrgreen: jmenuje se Lucinka.

Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky