Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No uz ted si sverila, takze bych nerekla ze je to tak spatne
napsala si co te trapi, co to takhle pretlumocit nejakemu svemu psychologovi? Sverit se do rukou odbornika. Evidentne mas v sobe spoustu nevyresenych problemu i kdyz si myslis ze je to ok. Manzel ma tez problemy, krom toho je dobry manipulant podle toho co pises. Co rodinna terapie? Nesmi te stahovat sebou, meli byste vase psychicky problemy resit idealne spolu, ptz to jsou spojene nadoby.
Mohl mu to rict. Sestre i kamaradce rekl psychiatr neco podobneho.Ze jejich problem je partner.Take jim dal diagnozu ikdyz snima nikdy nemluvil a obema doporucil rozvod.Ja to tak uplne nechapu.
A to kazda chodi k jinemu psychiatrovi
@Anonymní píše:
Tady jsem to anonymně zvládla, ale jinak nevim, nevim…
Rozhodne jsi to zvladla, i kdyz anonymne
anonymni jsme tu v podstate vsichni preci
mas nejakeho psychologa nebo psychiatra? Pripadne psychoterapeuta, ktery by te navedl tim spravnym smerem a pomohl ten zivot vytribit.
Jinak tohle, jak se k tobě muž chová a jak se o tobě vyjadřuje, je z největší pravděpodobnosti z toho důvodu, že se kvůli své depresi cítí méněcenný. Před dětma, před okolím (rodina, známí apod.). Má tě jako svůj štít před vlastní neschopností.
Psychologa nemám, asi se budu muset po nějakém porozhlédnout.
@Anonymní píše:
Psychologa nemám, asi se budu muset po nějakém porozhlédnout.
Tady ti nikdo moc neporadi, opravdu se obrat na odbornika, v dnesni dobe to je naprosto normalni ![]()
Ahoj, neumím se svěřit, nemám nejlepší kamarádku. Prostě nevěřím lidem od svých 15, kdy mě kamarád znásilnil. Od té doby se nesveruju, nikdy jsem to nikomu neřekla, a všechno dusím v sobě. Se znásilněním jsem se vyrovnala, málo kdy si vzpomenu, jen když mám už toho fakt moc, jako teď. Manžel má deprese, sice se léčí, ale je dost nestabilní, osočuje mě, schazuje vinu na mě, dokonce prý jeho psychiatr mi udělal diagnózu od stolu, po pár historkách co mu vyprávěl. už vážně zvažuju rozvod, ale máme malé deti, co tatínka milujou, na ně je zlatej, tím víc, čím je na mě hnusnej, jako kdyby se jim chtěl na just zavděčit. V podstatě prý má deprese ze mě. Už jsem mu rekla, ze se rozvedem, ale to nechce. Ale vsem okolo ukazuje jak je zábavnej a milej a vypraví jak jsem děsná a ničim ho, že mu doktor řekl, že dokud bude se mnou, tak se nevyléčí. Už si přijdu opravdu jak blázen…