Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěl bych si ujasnit termíny:
Milenec = přítel s výhodami, když jste zadaní?
Nebo je milenec i o citech, nejenom o sexu?
Milenec … ja to chapu i tak, ze oba muzou byt i nezadani a urcite by to melo byt i o citu…minimalne zeny by to jinak moc dlouho nebavilo
Za mě kamarád s výhodami - zajdu s ním mimo sexu i do kina nebo na brusle, nemusí mě rozmazlovat dárky, zvát na večeře, kupovat kytky..
Milenec- je to jen o jednom..A očekávám dary, romantiku a podobné jiné kraviny ![]()
Já mám jen manžela, který, chudák, musí být kombinací obou předchozích.
Termín milenec, milenka chápu tak, že jsem zadaná a k manželovi mám ještě milence, nebo jsem milenka ženateho muže v tom případě je jedno jestli jsem volná nebo zadaná. Kamarádi s výhodama, oba jsou volní, ale protože momentálně nemají vztah, do sebe zamilovaní nejsou, tak se spolu kamarádí a spí spolu, bez závazků.
@Králičice píše:
Za mě kamarád s výhodami - zajdu s ním mimo sexu i do kina nebo na brusle, nemusí mě rozmazlovat dárky, zvát na večeře, kupovat kytky..
Milenec- je to jen o jednom..A očekávám dary, romantiku a podobné jiné kraviny
Já mám jen manžela, který, chudák, musí být kombinací obou předchozích.
Jinými slovy ten první dostane sex, protože je fajn. A ten druhej si ho musí koupit.
Milenec je pro mne souběžný utajený vztah k tomu oficiálnímu.
Kamarád s výhodami je podle mých zkušeností prefíkaný jouda, který udržuje nějakou zamilovanou ženskou v naději, že z toho bude jednou něco víc, aby se měl kde vytřepat. Když se jouda skutečně zamiluje, kamarádství končí… ![]()
Ty když se nad tím zamyslím, tak bych řekla, že milenec je bokovka ke stávajícímu vztahu, a očekávala bych tam i nějaký ten cit.
Kamarád s výhodami je prostě kámoš, se kterým, když je příležitost, hupnem i do postele, aniž bysme si na sebe dělali jakýkoliv (tedy i citový) nároky.
@Tomkins píše:
Jinými slovy ten první dostane sex, protože je fajn. A ten druhej si ho musí koupit.
Chlap, který k sexu přistupuje jako k něčemu, co on dostává, je odsouzen si ho platit navždy ![]()
@Bábrdl bych toho kamaráda s výhodami tak nehaněla…určitě bych to nebrala tak, že zneužívá zamilovanou ženskou ![]()
Taky sem bývala kamarádkou s výhodami
a rozhodně to nebylo tak, že bych někoho tahala za fusekli. Měli sme to oba naprosto jasně rozdaný ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Bábrdl bych toho kamaráda s výhodami tak nehaněla…určitě bych to nebrala tak, že zneužívá zamilovanou ženskou
Taky sem bývala kamarádkou s výhodami![]()
a rozhodně to nebylo tak, že bych někoho tahala za fusekli. Měli sme to oba naprosto jasně rozdaný
Popisuju, co vidím v okolí. Kamarádky říkají, jak to neřeší, jsou v pohodě, jde jen o sex a hezké chvíle… A když „kamarádství“ skončí, jsou z toho v pudeli jako při normálním vztahu. ![]()
@Bábrdl ale tak to zase neznamená, že je ten kamarád tahal za fusekli, že jo…takže jemu bych to „za vinu“ nedávala.
On možná přišel jen s nabídkou kvalitního sexu, a to, že jim při tom zněly svatební zvony, to ani netušil
![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Ty když se nad tím zamyslím, tak bych řekla, že milenec je bokovka ke stávajícímu vztahu, a očekávala bych tam i nějaký ten cit.
Kamarád s výhodami je prostě kámoš, se kterým, když je příležitost, hupnem i do postele, aniž bysme si na sebe dělali jakýkoliv (tedy i citový) nároky.
Také to tak vidím. Jen ani u toho milence nemusí být vyloženě cit, záleží, jak se k tomu oba staví. Ale stát se to samozřejmě může, minimálně nějaké určité pouto se tam může utvořit. Ale nemusí to nutně znamenat třeba zamilovanost. ![]()
Podle mě je milenec, či milenka vztah, který jede souběžně s manželstvím.
Kamarád či kamarádka s výhodami je u dvou lidí, kteří nechtějí v podstatě žádný vztah ale stejně si chtějí občas užít přítomnost někoho jiného, buď v posteli nebo i jinde.
Milenec je pro me nekdo, s kym se pravidelne miluji a z nejakych duvodu neni mozne tuto lasku pretavit v oficialni vztah. Kamarad s vyhodami je ten, ktery ocekava, ze bude mit levnou matraci. Z meho pohledu oboji uplne na h…o ![]()
Kdybych si musela vybrat, tak asi radeji toho milence a doufam, ze by se choval noblesne
kamarad s vyhodami jde uplne mimo me chapani, zejmena, jak na to muze nejaka zena přistoupit ![]()
@Kačus82 píše:
Milenec je pro me nekdo, s kym se pravidelne miluji a z nejakych duvodu neni mozne tuto lasku pretavit v oficialni vztah. Kamarad s vyhodami je ten, ktery ocekava, ze bude mit levnou matraci. Z meho pohledu oboji uplne na h…o
Kdybych si musela vybrat, tak asi radeji toho milence a doufam, ze by se choval noblesnekamarad s vyhodami jde uplne mimo me chapani, zejmena, jak na to muze nejaka zena přistoupit
Tak třeba chceš jen sex a nechceš se angažovat citově? Nedokážeš se zamilovat, ale sex ti přeci jen chybí. Nedělala bych z toho kovbojku, když to vyhovuje oběma, proč ne.