Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja ji mam a krome par neurofibromu, ktere jsem mela v planu si nechat odstranit (narostly mi hlavne v tehotenstvi), akorat korona mi to prekazila, zadne potize neregistruju. S plodnosti problem nemam, spis naopak. Mam tri deti, z toho nejstarsi na prvni pokus, druhe po 4 mesicich snazeni, ale tam to tehdy blokovalo kojeni, jinak by byl asi taky na prvni dobrou a treti dite jsme pocali v podstate nahodne, takovou spontanni akci. U deti zatim zadne znaky neurofibromatozy nepozoruju.
Ja bych tu nemoc moc nedramatizovala. Kdyz si vezmes, ze ji ma, pokud si dobre pamatuju, jeden z 3000 lidi, tak ji ma pomerne velka cast populace.
Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda je tu někdo, kdo máte neurofibromatozu a zažili jste vykloubení kyčle při nějakém pohybu? Mám artrozu kyčle, prozatím se lékařům do operace nechce, je mi 32a vykloubení kyčle jsem zažila už dvakrát. Děkuji
Dobrý den můj přítel má tuto nemoc a chtěla bych se zeptat zda máte zkušenosti jestli to mají vaše partneři po případě… Co děti? Plodnost a podobně…