Neurofibromatóza 1. st.

Anonymní
5.11.20 10:17

Neurofibromatoza 1 st.

Dobrý den můj přítel má tuto nemoc a chtěla bych se zeptat zda máte zkušenosti jestli to mají vaše partneři po případě… Co děti? Plodnost a podobně…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
5.11.20 10:52

Ja ji mam a krome par neurofibromu, ktere jsem mela v planu si nechat odstranit (narostly mi hlavne v tehotenstvi), akorat korona mi to prekazila, zadne potize neregistruju. S plodnosti problem nemam, spis naopak. Mam tri deti, z toho nejstarsi na prvni pokus, druhe po 4 mesicich snazeni, ale tam to tehdy blokovalo kojeni, jinak by byl asi taky na prvni dobrou a treti dite jsme pocali v podstate nahodne, takovou spontanni akci. U deti zatim zadne znaky neurofibromatozy nepozoruju.
Ja bych tu nemoc moc nedramatizovala. Kdyz si vezmes, ze ji ma, pokud si dobre pamatuju, jeden z 3000 lidi, tak ji ma pomerne velka cast populace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.20 13:40

@Hoa Mai dekuju za odpověď a přeju vám jen zdraví

• Citovat
  • Upravit
11.6.22 22:01

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda je tu někdo, kdo máte neurofibromatozu a zažili jste vykloubení kyčle při nějakém pohybu? Mám artrozu kyčle, prozatím se lékařům do operace nechce, je mi 32a vykloubení kyčle jsem zažila už dvakrát. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí