Neusne doma přes den :-(

168
2.1.12 11:09

Neusne doma přez den:-(

Ahoj maminky potřebuju poradit mám 3 měsíčního chlapečka a vůbec mi nespí doma je to peklo,dopoledne ho musím dát do korbičky od kočárku otevřít okno a tam si schrupne tak na dvě hoďky,ale mezi tím musim aspoň 5krát podat dudlík,odpoledne usne jedině venku v kočárku doma si schrupne tak na půl hodky a pak je pořádně protivnej,nevim co se stalo dřív spinkal doma a nebyl problém a najednou má problém a já nevim jakej.Prosim poraďte mi co mam dělat bydlim ve 4 patře bez výtahu takže odpoledne aby se prospinkal musim chodit venku :cert:
Večer zatim usíná v pohodě dam dopostýlky pohladim pustim kolotoč a odcházím.
Zkoušela jsem ho i zavinout pustit šum a stejně dyl než pul hodky nespí doma :nevim: v kočárku vydrží i 3 hodiny :,(
Moc všem děkuji za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
2.1.12 11:13

Žádné moje ze tří dětí nespalo od malička přes den doma. NO abych nekecala, možná pětkrát všichni dohromady! Bydleli jsme ve druhém patře bez výtahu a to si vezmi, že u třetího jsem musela vzít na tu „túru“ ty dva starší! Zima, dešť pořád. Měla jsem kočár na balkoně, tak jsem to občas řešila tam, ale musela jsem uvozit a ještě se délka spánku zkrátila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
2.1.12 11:15

Já moc neporadím.. malou jsem musela do 9 měsícu uspávat přes den jedině v kočáře..a pořád jezdit za jakéhokoliv počasí..
třeba se mu nechce zrovna spát :) nebo má rustový spurt a takto se to projevuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.1.12 11:16

To mě dělali obě děti. I kdybych se na hlavu stavěla tak doma max. 20 min., venku klidně 5 hod :mrgreen: Prostě jsem jezdila. Máme druhé patro bez výtahu. Doma začli spát starší cca od sedmi měsíců, mladší od pěti. Jsem tě asi moc nepotěšila co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.1.12 11:24

mame doma to same a taky to zacalo nedavno. Pres den nakojim tak nejpozdeji do hodinky do postylky nez usne mimimalne 20 min. to k nemu litam vzdy minimalne trikrat dudlik uklidnit pohladit pusinku na celicko a odejit cca pul hodinky spi a pak nanovo. Odpoledne na hodinku a pul ven a pak domu ma hlad. Takhle dodrzuju jeho rezim uz treti den a kazdy den je to lepsi a lepsi. Nekdo pry doporucuje satek na noseni deti. Mimco je porad u mamy a dobre spi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.1.12 12:30

Doma mi nespí, když uspím v ruce, tak jí položím a je vzhůru :mrgreen: , spí jen v kočárku, takže jezdím, dokud se nevzbudí, to jsou i 3 hodiny, pak to vzdávám a jdu zmrzlá domů :) . Když byla novorozenec (teď 4 měsíce), tak přes den skoro nespala, jen si dávala pětiminutovky, nevím, kde vědci přišli na to, že takhle malé děti jen spí :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.1.12 12:38

a to vsude pisi o tom jak miminko od 3mesicu do pul roku spi 4 krat denne po hodine a pul :O tady skoro vsem maminkam spi miminka kolem dvou hodin za cely den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.1.12 19:32

Malej do šestineděl spinkal doma v obýváku jsem měla cestovní postýlku a usínal v pohodě,ale najednou tam přestal usínat dopoledne a ted už ani odpoledne a funguje jen kočárek.Doufám že z toho brzo vyroste moc děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
3.1.12 16:43

Tak to je přesně naše malá! :-) Má 3,5 mesíce a doma prostě nespí. Když se zadaří, tak usne na třičtvrte hodky v postýlce nebo se mnou v posteli. Takže bud dávám na balkon nebo zachumlám do korničky a otevřu v pokoji okno. Vydrží takhle spát i 3 hodiny. Několikrát jsem si říkala, že není možné, aby takhle malé mimčo prostě neusnulo i doma, že musí být unavená. Výsledek - byla šííleně mrzutá a za půl hodiny v postýlce zase vzhůru. V noci spí v postýlce hezky, usíná většinou sama hned jak ji tam položím. Ted mi to spaní pres den až tak nevadí, ale říkám si, co bude, až venku nebude zima, to jako už nebude opravdu spát? :-) Jak jste to případně měli ostatní? Taky budu ráda za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.1.12 17:06

Tak to máme úplně to samý :roll: Řekla bych, že naše malá neumí přes den doma pořádně usnout, protože začíná bejt zvědavá - chce si hrát, sledovat mě, poslouchat, co se děje… V kočárku (ovšem jen když jdeme dost dlouho a je před tím dostatečně najedená) jí nezbejvá nic jinýho, než usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.1.12 19:07

Tak koukám,že v tom nejsem sama…Přesně tak to dělám,že ho obleču dám do fusaku a do korbičky od kočárku a otevřu okono a spinká 3 hodky,zkoušela jsem ho tam dát bez kombinézy jen lehce přikrejt v korbičce bez otevřeného okna a nefungovalo to :nevim: Tak mi kamarádka přiveze kočárek a budu ho mit na terase v kočárku a nebudu muset vláčet kočár do 4 patra.A budu doufat že z toho vyroste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MichaelaB81
13.12.12 23:04

Mám stejný problém. Můj 9 týdenní syn v noci dokáže spát 6 hodin v kuse, ale přes den nezabere. Jen tak na 10 minutové intervaly a pak je celý mrzutý a řev se jen zhoršuje. Všimla jsem si, že když jsme přisli z venčí a on ještě spinkal, dala jsem ho v zimní kombinéze do postýlky a otevřela okno. Dokázal takto spát další hodinu až dvě. A tak to teď děláme, ikdyž ven nejdem. A budete se divit, ale včera mi takto přes den usnul na 3 a půl hodiny.

• Citovat
  • Upravit
MarMo
9.6.13 20:26

Ano, do teto povetsinou damske/maminkovske diskuze prispeje i tatinek. Gratulujte si, ze vam spi aspon v tom kocaru, nam tam totiz silene rve, a to opravdu RVE. Stejne hystericky si samozrejme zarve i trikrat za den doma, ale tam to slysi jen sousedi a ne davy cumilu venku. Nepomaha nic, snazime se uhoupavat, ale spis pak vzdy usne vysilenim.Jsou mu ctyri mesice, trva to tak mesic. Podotykam, ze predtim v kocaru normalne spal, i doma se dal uspat, ale s velkym usilim. Najednou je vse jinak.Muze to byt ockovanim ve trech mesicich? Jinak ho nic netrapi, obcas stolice, ale to jen tu a tam…Nemate nekdo nejaky tip, co s tim?

• Citovat
  • Upravit
17565
9.6.13 20:36

Jezdit do volného prostoru, kde nejsou davy čumilů :mrgreen:

možná se mu začínají ozývat zoubky, nebo ho zkuste položit na bříško, některé děti spí radši tak, nebo rezignujte na kočár a pořiďte šátek či ergonomické nosítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.6.13 20:42

Třetí nebyl z moc nadšený z kočáru od narození, ale v cca 4měsících tam začal tak po půlhodině ječet. Řeším šátkem/mandukou, tam z něj bylo zase spokojené miminko a i tam usnul, teda za předpokladu, že byl přebalený a najedený (kojil se cca po hodině až dvou.
Jiank doma usínal u prsa v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky