Neusne v postýlce, ve velké posteli bez problémů

20
29.12.17 21:33

Neusne v postýlce, ve velké posteli bez problému.

Ahoj,
mám čtyřměsíční holčičku. Nejprve spala v košíku, teď už je na něj velká, tak jsem jí začala dávat spát do dětské postýlky. Jenže ona tam nemůže usnout, pořád se vrtí a celkově je nespokojená. Jakmile jí vyndám a položím do naší postele, chvilku tak čumákuje a za moment spinká. Nemusím jí nijak uspávat ani s ní ležet, prostě usne. V ložnici spím sama, takže není problém s prostorem, když jdu spát, prostě si lehnu vedle a takhle spolu spíme třeba do 9 ráno, což je dost mazec. Nijak mi to nevadí, spíš by mě zajímalo, čím to, že se jí nechce spát v její malé postýlce? Nemáte některá podobnou zkušenost?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66
29.12.17 21:40

Mám. Náš malej má 14 měsíců a ještě se z naší postele neodstěhoval. V postýlce řval jak tur, už jen když jsem ho tam jako malého dávala. Ráno spíme do 8, to je pro mě super. No teď už na postýlku rezignuji a pořídím mu vlastní velkou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
29.12.17 21:42

Nebude to třeba tvrdostí matrace a nebo se jí prostě nelíbí šprušle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
29.12.17 21:43

@monreve :mrgreen: :mrgreen: to znám, takový byl nejstarší a nejmladší. Malá byla mamánek takže v postýlce spala max přes den, i večer usnula ale kolem půlnoci řev a u mně v posteli spala a byla spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.12.17 21:43

@monreve libi se ji tvoje vune…u nas jednu dobu pomohlo, ze jsem malymu pod hlavicku dala svoje noseny tricko a byl spokojenej…ae to casem prokoukl…doted mame malej byt, ted bydlime ve vybavenym podnajmu a cekame az se nam dostavi nas bytecek, a malem ve 4 letech bude poprve mit svuj pokojicek.My fakt na vybranou nemeli-ae to je dlouhy pribeh, ae porad si jeho pritomnost v posteli uzivame, to ze je malej, je s nami a chce byt s nami-vecne to tak nebude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.17 22:00

@annemarie3 Taky to vidím na plynulý přechod do vlastní velké postele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.17 22:02

@zoy Matrace je taky náš tip, že jí třeba nevyhovuje. A taky si říkám, že se celkově mezi těmi šprušlemi necítí komfortně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
29.12.17 22:06

@monreve Uspávám zásadně prsem v naší posteli, přes den nechávám, večer přesouvám do její postýlky. Spí celou noc nebo s jednou kojící pauzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.12.17 22:11
@monreve píše:
@annemarie3 Taky to vidím na plynulý přechod do vlastní velké postele :)

Uívej si to. Potřebuje tě cítit, ne každé dítě to takto má. Jsi matka a musíš mu dodat potřebu bezpečí. Jestli ti to neva, tak je to dobře. Není to na dlouho a bude se ti po tomto stýskat. Máme doma to samé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.12.17 22:12

Já si myslím, že tě tam cítí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.17 22:13

@89Luca Taky malé dávám nošená trička nebo vršek od pyžama, ale už mi to nebaští :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
29.12.17 22:18

@monreve buď chce být u tebe, nebo jí vadí i dětská matrace - hodně dětských matrací je nekvalitních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.12.17 22:18

@luleå jsem rada kdyz vim, ze to takhle ma nekdo taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.12.17 22:20
@monreve píše:
@annemarie3 Taky to vidím na plynulý přechod do vlastní velké postele :)

A kdy je ta spravna doba na presun do velke postele? At vim do budoucna s druhym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.12.17 22:20

Asi tě tam cítí, tak je jí dobře. Naše malá (5m) se u nás taktéž zabydlela. Obvykle ji po usnutí vracím do její postýlky a po prvním nočním kojení už zůstává u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí