Neustálá bolest břicha

13535
5.6.12 18:53

Neustálá bolest břicha

Zdravím vás, k doktorovi jdu až za 14 dní, ale mám obavy. Dnes jsem měla v noci průjem a neustálou bolest břicha. I přes den to nepřestává. Jen, když se zaměřím na něco jiného a vůbec na to nemyslím, tak mě to snad nebolí, ale kdykoliv ležím nebo jen chodím, tak mě bolí jak žaludek tak i v podbřišku, někdy jsou to i křeče, ale to nepravidelné..spíš taková tupá bolest nebo tlak, nevím přesně jak to popsat. Máte s tím někdo zkušenost? Je všechno v pořádku, nebo mám raděj zajít k doktorovi dřív? měla bych být, jestli to správně počítám (jsem poprvé těhotná) v 5 týdnu. a bříško mám i pěkně nafouklé. jako bych byla už v 5 měsící :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
5.6.12 18:58

ahoj Katulo, je možné, že to bolí jak se zvětšuje děloha, vše je prokrvené a orgány to tlačí nahoru.i žaludek může bolet, být na vodě, tlačit… v podbřišku může pobolívat, táhnout děložní vazy (v podbřišku po stranách) hodně holek taky má nafouklé břicho, já měla docela průjem snad první trimestr :roll: ale pokud je ta bolest výrazná, tak bych se jela nechat zkouknout ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.6.12 19:01

AHojky já měla něco podobného ale jen jednu noc a to už jsem byla v 6 měsíci. Měla jsem šílenej průjem a bylo mi na zvracení. A ráno vše v pořádku. Tak nevím jak ti poradí holčiny ale pokud to přetrváva raději bych šla k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
5.6.12 19:05

spíš je to taková trvalá bolest..jak kdybych něco špatného snědla a občas v tom podbřišku, jak kdyby se měla dostavit ms..nekrvácím, mám takový zapáchající nebo jak to napsat líp výtok. ale to si myslím, že je při těhotenství normální.. snad bude vše v pořádku. nedokážu si už představit, že by nemělo být. sice je to „jen“ 5 týdnů, ale neuvěřitelně krásnej pocit.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.6.12 19:19

@Katula1234 ten pocit na menstruaci k tomu patří. špatné trávení být může taky, výtok by ale zapáchající být neměl - jestli to není zánět. a kdy máš nějakou kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
5.6.12 19:23

za 14 dní..ono já ani nevím jestli je zapáchající..někdy jsem to tak měla i předtím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.6.12 19:31

@Katula1234 všechno z toho, co jsi popsala, v těhotenství být může, spíš jde o to, jak se celkově cítíš, pokud máš obavy, tak je lepší se poradit přímo s doktorem, klidně zavolat a vylíčit, jak ti je a případně přijet. holt těhotenství je fakt jiný stav, tak přeju, ať je to u tebe v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.12 19:54

Mě bylo ze začátku třeba zle celej den, bolest břicha jako u střevní chřipky…ale jestli to bude trvat déle, asi bych zašla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
5.6.12 20:00

jj to je přesně taková bolest, jako u střevní chřipky..uvidím co za těch 14 dní mi poví doktor. není to zas urputná bolest, že bych nemohla chodit..jen je mi líp, když ležím..ani nemám pocity na zvracení ráno..jen mám spíš obavy, aby to nebylo něco vážnějšího..všude čtu a potratech atd..mám strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.12 20:05

@Katula1234 Mě je v podstatě každý den jinak, tak uvidíš sama.. mě třeba po ránu ani zle nebylo, spíš k večeru, jak jsem byla víc unavená. Možná by to chtělo častěji jíst a menší porce, lehčí jídlo, je to velká změna a teď se budeš cítit divně furt :) a odpočívat :) každopádně kdyby se dělo něco horšího, přidal se třeba průjem, teploty… nedejbože něco jinýho, tak bych neváhala… držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.6.12 20:06

u mě průjem nic neznamenal, resp. nechodila jsem často, ale zato to stálo zato :)

a s tou lehčí stravou souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.6.12 20:19

Bolesti mám po stranách zejména když dám ruce nahoru,jsou to vazy.. průjem(resp.na řídko :lol: ) jsem měla první 4týdny teď jsem týden bez :potlesk: a ta bolestivost jako před MS ale ne moc silná je prý normální.nevím u syna jsem neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.1.16 09:04

Neustále mě bolí břicho. Při pohlavím styku i po něm. Když se vzruším, tak taky. Někdy to picha a někdy jako křeče. Občas to vystřeluje až do žeber. Když jsem s tim šla k doktorce, tak prý všechno v pořádku. Je to hodně nepříjemne. Čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
2.1.16 10:08

Nemáš myom? Ale to běžná gynekologická prohlídka s ultrazvukem odhalí. Obrátila bych se jinam pokud by mi řekli, že jsem v pořádku a nebyla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
2.1.16 10:31
@terezkakol píše:
Neustále mě bolí břicho. Při pohlavím styku i po něm. Když se vzruším, tak taky. Někdy to picha a někdy jako křeče. Občas to vystřeluje až do žeber. Když jsem s tim šla k doktorce, tak prý všechno v pořádku. Je to hodně nepříjemne. Čím by to mohlo být?

Terezko, vzhledem k tvým předcházejícím diskuzím, kde píšeš že s pohlavním životem teprve začínáš (máš první vážnější vztah), tak bych to možná přikládala i k tomu stažení (že nejsi uvolněná), strachu…Mně se to ze začátku taky stávalo, ale samozřejmě že to může být i nějaký problém, ještě bych počkala a pokud by to neustávalo, zašla bych znovu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí