Nepoznám děložní čípek, poradíte?

Terezkaaa
5.6.12 17:15

Nepoznám děložní čípek, poradíte?

Ahojky holky, mám dotaz, možná si řeknete, že jsem hloupá, ale já prostě nepoznám, jaký mám čípek, když to nahmatám, tak akorát cítím něco, co je jako pecka nebo tak ani nepoznám, jestli je otevřený, zavřený, měkký prosím, zkuste mi to nějak přiblížit. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1196
5.6.12 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.6.12 17:31

Nejsi sama, já to taky nevím, jak to rozpoznat, a jestli je to ono, na co sahám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terezkaaa
5.6.12 17:34

Ahooj

Ahojky, děkuju za článek, ale já to i tak nepoznám :D podle mě to, na co si sahám ani čípek není :D tam je napsané silnější než prst a mi to přijde jak pecička :D

• Citovat
  • Upravit
Terezkaaa
5.6.12 17:35

:))

Předchozí pro Alka
Pro Mahja: Ahojky, no já jsem v koncích :D všude čtu hodně příspěvků, ale že by mi nějaký něco dal, to by musel na mě sáhnout doktor a říct mi, tohle je otevřené třeba :D nebo já nevím

• Citovat
  • Upravit
4742
5.6.12 17:46
@Terezkaaa píše:
Předchozí pro Alka
Pro Mahja: Ahojky, no já jsem v koncích :D všude čtu hodně příspěvků, ale že by mi nějaký něco dal, to by musel na mě sáhnout doktor a říct mi, tohle je otevřené třeba :D nebo já nevím

Taky si myslím, že by se mi tam měl kouknout někdo jiný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.6.12 17:47

Tak já bych to přirovnala ke konci párku :mrgreen: Zhruba tomu odpovídá i tuhost (ale záleží na období v cyklu), ale trochu tlustší párek :lol: Uprostřed je důlek, pokud jsi rodila vaginálně, tak spíš takový podlouhlejší protáhlý důlek. Kolem dokola ještě pochva kousek pokračuje a pak už končí.

Změny poznáš jedině tak, že ho budeš každý den kontrolovat a pak už prostě ty rozdíly poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
5.6.12 17:47

Holky tak radši nepátrejte :lol: , však ho určitě máte a to stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.6.12 17:50
@Alka píše:
Holky tak radši nepátrejte :lol: , však ho určitě máte a to stačí ;)
:-D

A prstem spíš nahoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.6.12 17:52
@ivuska.h píše:
Změny poznáš jedině tak, že ho budeš každý den kontrolovat a pak už prostě ty rozdíly poznáš.

přesně tak, rozpoznáš ho podle změn.

Nejlíp začít po ms a ucítíš, jak se postupně uzavírá a natahuje, pak se bude zase před ms zkracovat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.6.12 17:56

Tak MS se blíží, tak pak to vyzkouším. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terezkaaa
5.6.12 18:01

No jo, jenže já už mám 15 dní zpoždění a právě, že v těhotenství je prý měkký, tak jsem to chtěla zkusit :( :D

• Citovat
  • Upravit
7631
5.6.12 18:10

Na úplném začátku těhotenství měkký určitě není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terezkaaa
5.6.12 18:11

Tak já ti nevím :D jsem z toho jelen už :D

• Citovat
  • Upravit
16939
5.6.12 18:12

Tak ti píšu nějaký info o tom čípku. :mrgreen: takže čípek se mi nejlépe nahmatá v podřepu.Určitě ho najdeš nic jiného tam vevnitř nemáš, je nalevo :-D Pár dní před ovulací a MS se čípak zkracuje a je hůře dosažitelný. V tuto dobu je měkký a hlavně otevřený. Otvor (takovej jakoby křížek) bys měla ucítit když na jeho špičku položíš bříško prstu když ho máš otevřený ucítíš že se ti tam kousíček prstu vejde, takže před ovulací a před MS se čípek zkracuje měkne a otvírá.Po MS a ovulaci se uzavře,je tvrdý a lépe ho nejdeš je skoro na kraji hned:-)Zkus si jestli se ti povede ho vůbec nahmatat každá sme jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí