Neustálá hořkost v ústech

Anonymní
1.2.23 22:36

Neustálá hořkost v ústech

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nema někdo podobné zkušenosti s neustálou hořkostí v ústech. Už nevím, co s tím, je to tak nepříjemné. Kamarádka mi říkala, že je to u slinivky a docela mě vystrašila, protože už mám cca 4 měsíce každodenní tlak vlevo pod žebry a kousek dál jakoby od posledního levého žebra do bricha. Ten tlak se nedá přesně určit, kam až tlačí. Ale jde od levého podžebří. Na sonu bricha jsem byla cca před 3 měsíci a myslela jsem, že tím mám slinivku za sebou a můžu být klidná, protože doktor říkal, že slinivka vypadá normalne a ze ten tlak budu mít spíš od zad. Jenze mě neustále tlačí i když cvičím pravidelně, občas méně, občas víc a do toho se přidala ta hořkost. Je to každý den. Tak mám strach. Nemáte někdo zkušenosti? Můžu mít opravdu něco s tou slinivkou? nebo můžu být po tom sonu opravdu klidná? krevní obraz jsem mela před cca 4 měsíci, měla jsem trochu zvýšené bílé krvinky, měla jsem hodnotu 10.6 a maličko zvýšený cholesterol a vitamín B12, jinak všechno v pořádku. :nevim: Budu ráda za případné reakce a rady. Přeji hezký zbytek večera.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
1.2.23 23:03

No a u zubaře/ky a na dentální hygieně říkali co? Kdy si tam byla naposledy?

Mělas covid? Mělas ovlivňěn čich/chuť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.23 23:11

@Ou U zubaře dobrý, a covid před rokem a půl naposledy, chuť a čich jsem neměla asi 5 dni. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
1.2.23 23:12

No a byla si u toho zubaře kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 08:59

@Ou v Prosinci

• Citovat
  • Upravit
2251
2.2.23 09:49

Zajdi znova k praktikovi. Asi by bylo dobré kdyby tě poslal na gastro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.5.23 04:45

Dobrý den, jak jste dopadla prosim s tou hořkosti v ustech? Trápím se tim od února. Jiné příznaky nemám. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
29.5.23 13:09

@Azuz1234 Dobrý den.Muze to být reflux.Ja ho mám a přesně tohle mě trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.9.23 10:13

Zdravím, po odstranění mandlí asi po třech měsících mi také zhořklo v ústech. Jsem objednaná na gastro, ten týden co mi to začalo jsem hodně sportovala a jedla jsem v kantýně, neměla jsem moc čas si vařit. To mi teda pálela žáha a reflux mívám zřídka. Od té doby mi sice žáha nepálí, reflux nemám, ale hořko mám stále. Dostala jsem Helicid, chvilku bylo zlepšení, ale pak v práci stres na hořko mám zase.
Snažím se jíst dietněji, ale přesně nevím. Mám ráda ovoce, ale některé asi také nebude dobré, že? Citrusy mám tedy zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.9.23 19:43

Nějaký posun @azuz1234

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.1.24 11:21

Hořkost v ústech

Dobrý den. Chci se zeptat, zpravila se někomu ta hořkost v puse a za jak dlouho? Trápí mně už asi týden a něco a doktorka mi řekla, že to mám taky od refluxu. Dala mi pantoprazol, ale zatím žádná změna. Ještě jsem byla ten samý týden u zubaře a čistila mi kanálky a dala mi tam nějakou hořkou vložku, tak si říkám, že by to mohlo být i z toho.Je to strašně nepříjemné a mám z toho špatnou náladu, hlavně když nevím z čeho a kdy to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
14.2.24 20:43

Tak musím říct, že to odeznělo. Nevím kdy přesně to přestalo, ale už necítím hořkost. Odeznělo to asi po 2-3 měsících, nejspíše to bylo od žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí