Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ne, nebude ti hůř. A vstup do psychoterapie. POkud jsi v individálu a furt to nikam nevede, zvaž stacionář.
@Ou proc stacionar? Chodim pouze k psychiatrovi. Psychoterapie hledam uz dlouho ale v mem okoli nic moc neni
Prosimte a jak si nadavkujes 2.5 mg? Rozdrtis tabletu na prach a pak odsypes? Nepulitelnou tabletu malou nenapulis a nikdy nenadavkujes presne jak píšeš. Jinak s tema 2.5 mg, kdyby sis misto toho vzala vitamin C, uděláš líp.
@fantomas019 píše:
@Aletta80 uplne v pohode uz sem to napulilaproc vitamin C?
Protože z vitaminu aspoň budeš mít nějaký účinek. No každopádně, hůř ti nebude.
@Aletta80 z jakeho duvodu je lepsi vitamin c nez antidepresiva? A myslis ze mi to ani nepomuze to zvyseni jo?
@fantomas019 píše:
@Aletta80 z jakeho duvodu je lepsi vitamin c nez antidepresiva? A myslis ze mi to ani nepomuze to zvyseni jo?
Myslím si, že bys měla poslechnout lékařku. Když ti dávka nesedne, snížis ji zpet, a zvolíte jinou cestu.
@Aletta80 nesedne jako v tom ze bych mohls mit vetsi uzkosti?
Ahoj, uzkosti agoru atd mam uz nekolik let. Antidepresiva taky beru uz kolik let. Ted momentalne 2roky eliceu 10mg, bohuzel mi je ted uz nejaky cas hur. Lekarka mi rekla zvysit eliceu z 10mg na 12,5mg (chtela na 15mg ale ja se bala tak sem se zeptala jestli to muzu takhle a ona ze ano kdyz to pro me bude lepsi) ale stejne se je bojim zvysit ze co kdyz mi bude hur.
Mate nejake zkusenosti? Moc dekuju