Neustále tvrdé břicho v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
27.7.14 10:46

V tomto stadiu tehotenstvi je to uz normalni, jsou to poslicci :-)

• Citovat
  • Upravit
47
8.10.14 17:00

Ahoj holky, jsem teprve ve 25. týdnu a přijde mi, že mám tvrdé břicho. V pondělí jsem byla u doktora a krvácím (kvůli nachlazení) z čípku. když sedím nebo ležím, tak je to dobré, ale jakmile vstanu, tak je tvrdé. Nevím, zda je to normální (jak se zvětšila děloha, že je jakoby úplně napnuté), nebo zda se mám strachovat :( poraďte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.14 18:38

poslíčci?

Ahoj,
mohou to bát poslíčci i když cítím bolest cca 10 cm pod levým prsem? Mám tvrdé břicho už od rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.1.16 18:40

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Jsem ve 38+2. mám celou noc a celý den tvrdé břicho a dost to tlačí…nemůžu říct, že by mi tvrdlo v nějakých intervalech..spíš naopak je tvrdé pořád a jen sem tam to na chviličku poleví…
Poslíčci? Začínající porod?

Příspěvek upraven 06.01.16 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.16 18:44

@Čermajda1 příprava na porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
5.12.16 20:48

Ahoj, ja to mám také tak. minulý týden (34+4)te me začal odcházet hlen, jsme zkrácena (Nevím, jak to napsat) na 1,5článku prstu a dnes mam už celý den ztvrdle břicho. a take me cely den boli podbrisek, jako bych mela dostat menstruaci. nechci plasit a letět hned k doktorovi, na to ja zkrátka nejsem…Tak ted čekám, co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
6.12.16 13:45

Ahoj, ja to mám také tak. minulý týden (34+4)te me začal odcházet hlen, jsme zkrácena (Nevím, jak to napsat) na 1,5článku prstu a dnes mam už celý den ztvrdle břicho. a take me cely den boli podbrisek, jako bych mela dostat menstruaci. nechci plasit a letět hned k doktorovi, na to ja zkrátka nejsem…Tak ted čekám, co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.2.19 22:28

Pořád tvrdé břicho

Ahoj holky, jsem 29+5 , dnes jsem byla u dr. A řekla,že mám tvrdé břicho, netvrdne pravidelně, spíš ho mám tvrdší pořád, piju magnosolv,ale zatím nic moc nepomáhá. Břicho mě nebolí,spíš je napnuté,jak kdyby ho někdo přifukoval :) v tehu jsem přibrala jen 6 kilo zatím, tak mi přijde celkem přirozené, že v břiše mám malého a děloha se roztahuje :) ale když je neustále tvrdí,nemůže nějak omezovat nedej bože poškodit dítě?? Děkuju moc celkem mě znervóznila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí