Neustálé kašlání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
28.12.14 21:23

@Kaczenka Přiznám se, že po měsíci jsme to se Seretidem sami vzdali. Jinak astma (konkrétně začínající zátěžové) diagnostikovali na základě IGE v krvi (měl 333), dále taky, že jsme s každou respirační nemocí končili ve špitále a taky kašlal od 3 let po zátěži, námaze, smíchu. Spiro má paradoxně úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
28.12.14 21:54

@calvac, užívá ho 3/4roku. Je alergický skoro na všechno (pyly, roztoči, plísně a odeznívající potraviny). Od té doby, co užíval Seretide, tak neměl zánět průdušek. Před tím neustále kašlal, hlavně v noci. Paní doktorka nám ho chce vyměnit na jaře (kvůli roztočům a plísním ho v zimě ještě užíváme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
28.12.14 21:57

@calvac, nám kašel nastoupil také ve třech letech. Na začátku ho dětská doktorka přisuzovala nevyzrálé imunitě a nástupu do školky. Mně se kašel nelíbil, protože jsem vypozorovala, že se zhoršuje při fyzické zátěži. Pak se začal dusit v noci, ve spánku. Přidal se pískot a vyvrcholilo to astmatickým záchvatem. Bylo mu zle, zvedal při dýchání ramínka, měl bílé rty, pískal tak, že nádech a výdech byl slyšet i ve vedlejší místnosti. Na alergologii už byla odeslaná žádanka na vyšetení, ale nakonec jsme skončili na pohoovosti. Seretide zabral až za dva měsíce. Od té doby jsme ani nemuseli použít Ventolin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
28.12.14 22:09
@calvac píše:
@pannda Ti paraziti - to je teda děsivé. Zvíře doma nemáme, ale kamarádka má psa. Chodíme občas k ní. No, musím zjistit více, ale moc děkuji za tento typ informace.

Ted jsem zrovna poslouchala toto video a dnes četla její zprávy, poznatky…
Poslechni si taky, je to vážně zajímavé
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
28.12.14 22:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...