Neustále o všem diskutuje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
13.5.11 12:34
Háta_x píše: :mrgreen: V některých domácnostech si ženy „stěžují“ na nemluvnost muže, u vás je to naopak :mrgreen: A pak že chlapi nejsou komunikativní!
PS: manželovi by to taky trochu vadilo, jsme zvyklí krafat celkem dost.
beruska2× píše:
no, nasemu jsou 2 a 3/4 a neni to diskuze jako takova.. ale zase vsechno musi okomentovat, nejlepe 100× abych poradne slysela, vsechno musim odsouhlasit - ze ho jako posloucham :roll:
mele a mele a mela a ja mam mozek na kasi :roll: :lol: :lol: :lol:
vecer uz ani nezapinam Tv, jen chci at je bozsky TICHO :lol:
a manza brbla ze si s nim nepovidam :roll: :lol: pac toho mam vecer fakt dost a chci mit klid :wink:
a kdyz je s prckem tak nechape ze ho neboli pusa..

cimz chci rict ze to asi neskonci nikdy :roll: :lol:

jo a ze spani mele - „mami jdem pisek“ :lol:

my prave taky ale nekdy uz na to fakt nemam :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
13.5.11 12:37
verenika píše:
nejhorší je že on nás děsně šikanuje :mrgreen: Všechnom musí být hned,on miluje domácí práce.Takže když někdo řekne že se půjde třeba prát tak musíme jí okamžitě,čeká na signál konce praní a HNED se to musí pověsit.Někdy u tý pračky i sedí a kouká jak se pere.Když řeknu že jdeme převlíkat postele ,tak tamletí sám to starý sundá a prudí a prudí dokavaď OKAMŽITE nejdu nandat nový :roll: A tak je to se vším,už se před ním bojíme cokoliv říct :twisted:

komanduje taky, chytrej jak radio a nedej boze aby me manza treba chytil venku za ruku nebo tak neco.. hnedmu hlasi ze to je „moje mama“ a „tati nech toho“ a „tati bez“ :jazyk:
ma na to snad radar :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
13.5.11 13:04

Jééé, já jsem tak ráda, že v tom nejsem sama a je to všude stejný :D
Holky, přeju nám pevné nervy, přinejhorším se potkáme v těch blázincích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
13.5.11 13:25

dneska asi po milionte vysvetluju ze babi FAKT prijede az skonci v praci a ze s ni bude opravdu cely vikend na chalupe :roll:
me picne…

mmch prihlasku k Chocholouskoj uz mam predvyplnenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
13.5.11 14:08

JÁ JSEM DNES MÁLEM TOTO TÉMA TAKY ZALOŽILA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Už jsem z Kristinky šedivěla :mrgreen: Je jí teď 6 a půl. Holky mazec, ona pořád mluví!!! Ale ty její názory!!! To se kolikrát neudržím a musím se odejít vysmát vedle, protože ji nechci shazovat. Ona má období „já jsem někdo, vy jste nuly“ no a to je až směšné u takého prcka. Ty slova jaké používá…např. „mám takový dojem“ „obávám se“ i učitelka ve školce říkala, že je Kristinka jiná než ostatní děti. No ale jak s takovým dítětem komunikovat, když ona je na úplně jiné úrovni…

A BERUSKA mi připomněla, jak přítel pošťuchoval Kristinku-klasika- „moje maminka“ - a ona ho setřela : „Tebe neporodila! To je moje matka!“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
13.5.11 14:41
beruska2× píše:
dneska asi po milionte vysvetluju ze babi FAKT prijede az skonci v praci a ze s ni bude opravdu cely vikend na chalupe :roll:
me picne…mmch prihlasku k Chocholouskoj uz mam predvyplnenou :lol:
:lol: :lol:

U nás se musí říct až půl hodiny předem že se někam jede.Jinak od božího rána mele,mele a mele KDY UŽ POJEDEMÉÉÉÉÉ fakt na chocholouška :roll: A když už to ví tak pořád |KDY?KDY? už jsou 3? a takhle po 5minutách :zed: :zed: Fakt obdivuju ty co mají víc dětí,já bych toprotě podruhý a pak dvakrát nezvládla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
13.5.11 18:59

Tak ono to neskončí 8-o :zed: :lol: :lol:. No nazdar :lol: :lol: :lol:. Ještě, že jsou ty blázince :lol: a že v tom nejsem sama :mrgreen:.
Samozřejmě také před ní nesmím dopředu nic říct, že se někam půjde, nebo že má někdo přijít. To by mě po hodině vezli. Ona se nevydrží neptat ani celou jednu minutu :lol: :lol:. Horší je, když se hned ráno zeptá, jestli někdo přijde a KDY. A když není nikdo ohlášen, tak vyšetřuje, proč nikdo nepřijde :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.5.11 19:12
etosha píše:
Tak ono to neskončí 8-o :zed: :lol: :lol:. No nazdar :lol: :lol: :lol:. Ještě, že jsou ty blázince :lol: a že v tom nejsem sama :mrgreen:.
Samozřejmě také před ní nesmím dopředu nic říct, že se někam půjde, nebo že má někdo přijít. To by mě po hodině vezli. Ona se nevydrží neptat ani celou jednu minutu :lol: :lol:. Horší je, když se hned ráno zeptá, jestli někdo přijde a KDY. A když není nikdo ohlášen, tak vyšetřuje, proč nikdo nepřijde :lol: .
:lol: :lol: :lol:

Ae milujeme ty naš zlatíčka :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
16.5.11 22:24

Etosha, mě napadá ji tu otázku vrátit - co myslíš, proč půjdeme ven? Co myslíš, proč to asi je? aLE ne ve zlém, ne s otráveným tonem, ale opravdu si k ni dřepnout a vlídně se zeptat, děti někdy potřebují trénovat svoje povídání a ty si možná ušetříš mluvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
16.5.11 23:52

Blandiku vyzkoušeno, ale bohužel to nepomáhá :roll:  :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.5.11 08:13

U nás taky vyzkoušeno,jěště ho to víc nastaruje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
18.5.11 08:46

:lol: :lol: :lol: Se musím smát, že ty děti jsou fakt všechny stejné :-D Někdy se fakt člověk musí držet u nás když řeknu malej, že někam půjdem nebo něco koupíme tak říká „a kolikrát se vyspinkám“ a to opakuje stále dokola a používá to na cokoliv…ono je to sice milé,ale když to opakuje třeba měsíc každý den stále dokola dokud jí to podle kalendáře nezpočítám… :zed: :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.5.11 13:35
etosha píše:
Potřebuju poradit nebo uklidnit, že je to normální :-D.
Moje čteřletá dcera pořád diskutuje o všem možných povelech, příkazech, sděleních :roll:. Třeba řeknu dohrajte si (mám dvě děti), za chviličku jdeme ven. A už to jede. Začne řešit proč jdeme ven, jestli musíme, jestli to nejde odložit na později, … :zed:. Debata na 5 minut :roll:.
To samé, když řeknu, ať se napije, umyje si ruce, zvedne co shodila na zem, ať jde jíst, nedejbože když chci aby si třeba uložila oblečení nebo uklidila hračky :lol:. Prostě jakýkoliv pokyn je doprovázen debatou proč, nač, jak, kdy, jestli to nebo ono.
Můžu s tím něco dělat nebo mi nezbývá než čekat do puberty, až se se mnou nebude bavit vůbec :wink: :lol: ?

tak mi věř že si mě tím fakt rozesmála :lol: moc mi to připomíná mého syna..tomu je teda 6 let a chová se uplně podle tvého popisu. :-) myslím že je to fakt normální a jedná se o prosazení cácorky v reálném životě..moje kamarádka mi vyprávěla, že jijí dvouletá dcerunka jí na příkazy reaguje cituji : ale pjosím tebe zlato moje:-D takže myslím že můžeš byt v klidu… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
31.5.11 13:40

:lol: :lol: Joo, to máme doma taky…plus ještě „ale co kdyby..“
Např.: Já: " Nechoď k tý vodě tak blízko, spadneš tam"
M: „A kdyby tam ta voda nebyla?“..a takhle se ptá na všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.5.11 13:44

Je to normalni,jako bys mluvila o me dceri,kdyz ji bylo tolik,ta mluvila porad od rana do vecera a vsechno resila.Z jejiho „A Ploc“ jsem byla na bednu.Je to takove to obdobi,uzivej si to.Dceri je 12 a jsem rada kdyz se mnou obcas promluvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí