Neustále o všem diskutuje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
eMaminka
31.5.11 17:03
etosha píše:
Potřebuju poradit nebo uklidnit, že je to normální :-D.
Moje čteřletá dcera pořád diskutuje o všem možných povelech, příkazech, sděleních :roll:. Třeba řeknu dohrajte si (mám dvě děti), za chviličku jdeme ven. A už to jede. Začne řešit proč jdeme ven, jestli musíme, jestli to nejde odložit na později, … :zed:. Debata na 5 minut :roll:.
To samé, když řeknu, ať se napije, umyje si ruce, zvedne co shodila na zem, ať jde jíst, nedejbože když chci aby si třeba uložila oblečení nebo uklidila hračky :lol:. Prostě jakýkoliv pokyn je doprovázen debatou proč, nač, jak, kdy, jestli to nebo ono.
Můžu s tím něco dělat nebo mi nezbývá než čekat do puberty, až se se mnou nebude bavit vůbec :wink: :lol: ?

to jr vtipný … my máme přesně opačnej problém… se snažim něco vysvětlit a moje 4letá prdelka mi vždy jen odvětí „NEROZUMIM“ :lol: :mrgreen: :lol: Dělá si z nás dobrej den no… nás nechce vnímat, nic si nechat vysvětlit tak to rozsekne touto všříkající hláškou ;)
Kdyby se tak se mnou chtěla vybavovat, to by byla paráda… :wink:

Tvoje dítě je uplně normální, prochází obdobím „PROČ“… Trvá to rok až tři roky kdy se dítě živě o vše zajímá a v jedný větě ti může říct „proč,jak“ i padesátkrát… ;)
tak vydrž.. časem to odezní ;) hlavně ji vše trpělivě vysvětluj, ona tě neobtěžuje je to jen klasickej vývoj mozečku kdy to dítě potřebuje znát způsob dějů ve svém okolí ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML