Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně pomohly tablety s probiotiky a k. mléčnou od Dr. MAX-Flor femina. Pak bych najela na zdravé stravování bez nasycených tuků a predevším jednoduchých cukrů. Zarazovat probiotika+prebiotika ve stravě. Žádný alkohol a cigarety. Partnera bych mazala 10 dní Canestenem a dieta stejná. Nemít sex po dobu potiží a pak nejakou dobu s kondomem a po sexu zase vždy Flor femina na noc. Pokud to nepomuze, navsteva dermatovenerologie pro podrobnejsi testy, pripadne imunologie pri dlouhodbych potizich treba pul roku. Je mozna autovakcina…
Moje zkušenost s Macmirorem během těhotenství prachbídná. Týden v hajzlu, ta žlutá je všude a fakt mi to nepomáhalo. Na běžné mykózy mi vždycky spolehlivě zabral obyčejný gynopevaryl. Tři dny čípků (trochu to pak pálí při utírání), den rekonvalescence po nich a bylo po starostech. Jakmile na mně doktorka dělala nějaké hokusy pokusy, tak to bylo vždycky minimálně na 14 dnů. Antimykotika, probiotika, nesmysly…
Nevím jestli to je podobný, ale měla jsem začátek podobný. Nejdřív mykoza a pak svědění zevně, děsivý. Gynekog mě prelecil na kde co, po 2měsících zoufalství jsem skončila na kožním. Masticka s kortikisteroidama a za tři dny pokoj. Takže pokud je to zevně zkus kožní…
Holky dekuju vám moc za zkušenosti, mě přijde ze se v tom placam a nic poradně nepomůže a když už tak se to vrátí
doktor mi píše pořad nějaké masti a jen zkouší co pomůže no
@hadraplanka ale ten gynopevaryl vypadá dobre, asi vyzkousim, nebo jsem četla dobre recenze na boraxove globule ![]()