Neustále svědění

4071
10.9.19 13:12

Mně pomohly tablety s probiotiky a k. mléčnou od Dr. MAX-Flor femina. Pak bych najela na zdravé stravování bez nasycených tuků a predevším jednoduchých cukrů. Zarazovat probiotika+prebiotika ve stravě. Žádný alkohol a cigarety. Partnera bych mazala 10 dní Canestenem a dieta stejná. Nemít sex po dobu potiží a pak nejakou dobu s kondomem a po sexu zase vždy Flor femina na noc. Pokud to nepomuze, navsteva dermatovenerologie pro podrobnejsi testy, pripadne imunologie pri dlouhodbych potizich treba pul roku. Je mozna autovakcina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
10.9.19 13:20

Mně vždy pomohly Clotrimazol čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
10.9.19 13:24

Moje zkušenost s Macmirorem během těhotenství prachbídná. Týden v hajzlu, ta žlutá je všude a fakt mi to nepomáhalo. Na běžné mykózy mi vždycky spolehlivě zabral obyčejný gynopevaryl. Tři dny čípků (trochu to pak pálí při utírání), den rekonvalescence po nich a bylo po starostech. Jakmile na mně doktorka dělala nějaké hokusy pokusy, tak to bylo vždycky minimálně na 14 dnů. Antimykotika, probiotika, nesmysly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.19 13:52

Nevím jestli to je podobný, ale měla jsem začátek podobný. Nejdřív mykoza a pak svědění zevně, děsivý. Gynekog mě prelecil na kde co, po 2měsících zoufalství jsem skončila na kožním. Masticka s kortikisteroidama a za tři dny pokoj. Takže pokud je to zevně zkus kožní…

• Citovat
  • Upravit
729
10.9.19 16:54

Holky dekuju vám moc za zkušenosti, mě přijde ze se v tom placam a nic poradně nepomůže a když už tak se to vrátí 8o doktor mi píše pořad nějaké masti a jen zkouší co pomůže no :think: @hadraplanka ale ten gynopevaryl vypadá dobre, asi vyzkousim, nebo jsem četla dobre recenze na boraxove globule :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí